Buemi: "Force India'nın Gerisindeyiz"

yazar:

kategori:

Buemi: “Sabah seansı gerçekten iyi geçti. Çok tur atabildim ve aracın davranışlarından memnundum. Görev listesini tamamladık ve öğle arasından sonra verimli bir zaman geçirdik. Sert ve yumuşak lastikler arasında kıyaslama yaptık.

“Ne yazık ki sonlara doğru küçük bir sorun yaşadık, bu nedenle uzun sürüşüm son buldu ama Jaime de aynısını yapıyordu. Bu yüzden o çalışmadan veriler alacağız.”

“Tempomuzu değerlendirmek zor. Force India bizden hızlı. Şimdi ise daha hızlı olmak için neler yapabileceğimize bakacağız. Birçok alanda zemin yenilenmiş, özellikle de çok yüksek tümseğin olduğu ilk virajda. Şimdi daha pürüzsüz olan bazı diğer yerler de var. Malezya’dakine göre daha az lastik bozulması gördük.”

Alguersuari: “Sadece bu öğleden sonra sürüş yapsam da hafta sonunun geri kalanında aracın gelişebileceği birçok alanı saptadık. Gelişim için hâlâ imkân olmasına rağmen ayarlar açısından ilk baştan beri iyi hisler aldık”

“Tur zamanlarıma gelecek olursak, en hızlı turumda trafiğe takıldım. Lastik aşınması, Malezya’dakine göre daha az. Yarın için daha iyi bir sıralama performansı elde etme konusuna yoğunlaşabiliriz.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir