Petrov Büyük Hayal Kırıklığı Yaşıyor

yazar:

kategori:

Rus pilot, S2’de sorun yaşamadan hemen önce 4. en hızlı tur derecesini elde etti. Artık günü o noktada biten Rus pilot, son seansa katılmadı ve yarınki yarışa 10. sıradan başlayacak.

BBC’ye konuşan Petrov: “Bilmiyorum, 2 veya 3. virajdan sonra araçta işler ters gitmeye başladı.”

“Tam gaz yapmaya çalıştım ama araç çalışmıyordu. Vites değiştirmeyi denedim; bu da işe yaramadı. Neler olduğunuz kontrol etmemiz gerek.”

“Ama dürüst olmak gerekirse çok ama çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Çünkü ayarlarda büyük bir adım attık. Düne göre çok gelişmiştik. Çünkü aracı kullanması gerçekten hoştu. S3’te neler yaşanacağını görmek ilginç olacaktı.”


Yorumlar

  1. petrole metiyeler yazmıştım mesajım silinmiş

    o zaman şöyle yazayım en büyük sensin petrol senden daha kasabı yok bu alemde

  2. mahmut aktürk avatarı
    mahmut aktürk

    Allahın gerisi aracı niye kenara çekmezsinki sanki bi şey yapacakmış gibi sürünerek oraya kadar niye gidersin ki yarın göreceğiz seni bakalım kime dalacaksın startta

  3. Seansın sonunda kırmızı bayraklar sanlandı ve trafik nedeniyle Heildfeld Q3 e kalamadı ve arıza nedeniyle Ptrov Q3 te hiç tur atamadığı için 10. başlayacak. Tüm bunlara rağmen Renault un bu olaydan birşey kazandığını mı düşünüyorsun. Şaka olmalı 🙂

  4. Yusuf  Hitay avatarı

    2006 da olandan farklı değil mi ? yuh diyorum başka bişey demiyorum

    hiç bir arıza yokken bilerek rakibinin tur atmasını engellemek için durmak başka, vites kutusu arızasıyla pistte durmak başka

  5. hadi diyelim petrov'un arızasına pek diyecek birşey yok ama renault takımının nıck'i son 2 dk kala pite çıkarması çok saçma. ben bile ekran karşısında kıl üzerinde bi taktik olduğunu anlıyorum. bu teknik adamlar nasıl anlayamıyor? ufak bi aksilikte berbat oldu işler. renault'un yeni bi alışkanlığı değil bu. 2004 yılında bile en son piste çıkan arabalar hep renault'tu. geçmiş olsun. yarın nıckin yükselişini beklemek zorundayız.

  6. efendimayin  avatarı

    Yazık oldu muhtemelen hidrolik sorunu. Yalnız petrov artık hızlı birisi geçen seneki petrov yok.

  7. Yavuz Balcı avatarı

    büyük ihtimal vites kutusundan ceza alacak. güvenli bir yerde bırakmadığı için siz eleştiriyorsanız takip etmişsinizdir. ben takip etmedim. o yüzden bundan da ceza gelmesi gerekir.

  8. bunu yapan schumacher olsa kesin ceza gelirdi 😀

  9. Günay arkadaşımın söylediği gibi olabilir elbette ama ben iyi niyet göremiyorum. sırasıyla 7-6-5-4-3-2 ve 1. vitese düşebildi, durduğu anda 1. viteste idi. bu zaman zarfı içerisinde pekala aracı güvenli bir bölgeye çekebilirdi. bitime 2 dakika kalmış olması, petrov'un kalan sürede "acaba elenir miyim" düşüncesi, kırmızı bayrak çıkartarak milletin lastiklerini ve pisti soğutma planı gibi alicengizler çevirdiğini kuvvetle düşünüyorum.

    ben komiser olsam, derhal ifadesini alır ve kamera görüntüleri ile telemetri verilerine bakarak, aracın gittiği mesafeyi de göz önüne alarak ceza veriridim.

  10. rocco junior avatarı

    Hiç inandırıcı değil kesinlikle komiserler tarafından dinlenmeli hatta ceza verilmesi lazım.Monako 2006da olandan pek farklı değil bu.İnsanların sıralama kaderi ile oynadı

  11. sağlık olsun

  12. sağlık olsun

  13. aracı çalıştırabilirim veya en kötü ihtimalle pite dönebilirim diye düşündü ama sanırım o düşük hızda üst viteste kaldığı için stop etti.

  14. mehmet arslan avatarı
    mehmet arslan

    en çokta takım arkadaşına sebep oldu hem kendini hemde takım arkadaşını yaktı adam

  15. Ben hiç hayal kırıklığı yaşamadım Bazılarının Q3 de attığı turu Petrov Q2 de attı Q3 de tur atsaydık ilk dördün içinde oalcağımızı düşünüyorum.Renault artık son 4 dk kala piste çıkmayı bırakmalı.

  16. Yinede aracı kenara çekmek için fırsatın vardı, bi çok pilotun ahını almışsındır =))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir