Liuzzi: "%107 Artık Sorun Değil"

yazar:

kategori:

Sezonun ilk yarışına % 107 kuralı nedeniyle katılamayan HRT, son 2 sıralama seansında sıkıntı yaşamadan gerekli tur zamanını elde edebildi.

Liuzzi “Bugün iyiydi. İkinci set yeni lastikle daha fazlasını elde edebilirdik ancak o zaman işler yolunda gitmedi ve önden kayma sorunu yaşadık.”

“Virgin’le farkı biraz daha kapattık ve hedefimiz buydu. Tüm yenilikleri kullanmadığımızı dikkate alırsak oldukça pozitif bir seans oldu. Artık Türkiye için zorlamalıyız. Virgin’le Malezya’ya göre daha iyi yarışabileceğimizden eminim.” 

“Hem yumuşak hem de sert lastiklerde rekabetçi olduğumuzu gösterdik, bu yüzden % 107 artık bizim için sorun olmayacak. Artık aracı geliştirmeye ve asıl rakiplerimizin önünde tamamlamaya odaklanmalıyız.” dedi.


Yorumlar

  1. Fernando Alonso avatarı
    Fernando Alonso

    redbull niye zorlasınki arkadaşım ? en ufak bir hatada pist dışına çıkp kaza yapabilir kendini neden riske atsın.HRY'yi kolluyorlarmıs gbi konusma

  2. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    dua edinki redbull çok zorlamıyor , pol derecesini s3 atabilir normalde, sanırım danışıklı dövüş var gibi, yazık acıyolar size, o kadar masrafa bari yarışta turlayın diye, yoksa fişinizi çekmeleri çok kolay

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir