"Artık Vettel Lider, Webber 2 Numara"

yazar:

kategori:

Sezonun ilk 3 yarışında Vettel’in pol pozisyonunu ve 2 yarışında galibiyeti kazanmasının ardından Berger, takım patronu olduğu dönemde Toro Rosso’ya ilk ve tek galibiyetini kazandıran Vettel’in daha da olgunlaştığını ve takım içerisinde konumunu sağlamlaştırdığını düşünüyor.

Berger “En genç şampiyon ve Red Bull’un bir numarası olmak istedi. Takım arkadaşı MArk Webber’den daha iyi olmak istedi ve tüm hepsinde başarılı oldu.”

“Şu anda 1 numara olmuş gibi görünüyor. Sebastian geçen sene de daha hızlıydı ancak sezon ortasında biraz gerileme oldu. Şu anda aralarında kocaman fark var. İkisinin rolleri gayet açık.” dedi.

Berger ayrıca şu anda Webber için durumun psikolojik açıdan oldukça zor olduğunu söyledi.

Berger “İşler iyi gitmediğinde takımdan, taraftarlardan ve medyadan gelen baskı çok büyük olur. Webber’in yarış kazandığı dönem de geri gelecektir çünkü o harika bir sürücü ancak şu anda Vettel kesinlikle takımın lideri.” dedi.

Hamilton’un Red Bull hakkında yaptığı “içecek şirketi” yorumunu değerlendiren Berger “Yapabileceği en iyi övgüyü yaptı. Kendi oyunlarıyla araç üreticilerini yeniyorlar.” dedi.


Yorumlar

  1. burak evmez avatarı

    normalde webber vettelden 1 sn yavaş mı kullanıyor aracı yapma herkes görüyor yavaşlaatıldığını dünkü olay buna kanıttır

  2. airmclaren Kimi avatarı
    airmclaren Kimi

    arkadaşlar webberi neden yavaşlatsınlar daha başlarda formula 1 kaç yarış oldu bu sene gayet zor takımlar şampiyonluğuda var ortada bazen hakkaten çok ince düşünüyoruz

  3. anladık milliyetçilikte sınır tanımıyorsunuz sende dahil..

    ayrıca vettel hızlı değil sadece mark yavaşlatılıyor ve türlü türlü oyunlar kanatları değiştirmeye kadar her şey..

    bu gün kü olaylar çok komikti ayrıca anlayana..

    vettelin etrafında takım kuruyorsunuz yok vettel bir numaraymış edebiyatı bırakın bu işleri sayın alman milliyetçisi ne olcak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir