Massa: "Sıralamalarda Daha Güçlü Olmak Zorundayız"

yazar:

kategori:

Ferrari’nin 2011 aracı şu ana kadar özellikle sıralamalarda öndeki takımların açık bir şekilde gerisinde kalırken yarışta durum daha normal göründü.

Massa “Çok sıkı çalışıyoruz. Kesinlikle henüz istediğimiz doğrultuda değiliz, özellikle de sıralamalardaki farka bakarsak.”

“Hâla aracı geliştirmeye çalışıyoruz ancak henüz geliştiremedik. Ve öndeki araçlarla mücadele edene kadar memnun olmayacağız.” dedi.

Massa ayrıca Çin sıralamalarından çok da memnun kalmadığını söylüyor.

Massa “Beklediğimizden çok farklı olmadı. Red Bull’un bir aracı olmadan 5 ve 6. sıraları kazandık. Sebastian’ın performansına bakarsak MArk bizim önümüzde yer alırdı.”

“Benim istediğim şey ise son yarıştaki gibi sıralamalardan yarışa kadar büyük gelişim olması. Eğer aracımız yarışta daha iyi olursa o zaman rekabetçi oluruz ve starttan itibaren pozisyonumuzu geliştirerek savaşabiliriz.”

“Lastikleri diğerlerine göre daha iyi kullanan istikrarlı bir aracımız olmasını umuyorum. Belki böylece yarışta avantaj sağlarız.” dedi.


Yorumlar

  1. rocco junior avatarı

    Yinede iyi iş çıkarttın tebrikler inşallah hakettiğin perfonmansın karşılığını alırsın ama böyle bir ekip ile ne kadar şansın var ki

  2. rocco junior avatarı

    Söylenenlere göre Ferrari 3.5sn geliştirecekmiş aracı Felipe=)Allahım yarabbim ya

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir