Whitmarsh: "F1 Yeni Pazarları Kazanmak İçin Sıkı Çalışmak Zorunda"

yazar:

kategori:

Bugün gerçekleştirilen Çin yarışında tribünlerin boş olması dikkatlerden kaçmadı.

Whitmarsh “Dünyaya baktığımızda çok iyi seyircilerimiz var ancak pistlerde daha fazla seyirci olması için çalışmamız lazım.”

“Sıradaki durağımız İstanbul’da da benzer bir hikaye söz konusu. İstanbul’u gezin ve bana Formula 1’e dair kaç tane pano ya da reklam olduğunu söyleyin.” dedi.

Formula 1’in sıradaki durağı Türkiye olacak. Bu sene anlaşma gereği son yarışımızı gerçekleştireceğiz ve henüz, yarışın ülkemizde kalması amacıyla bir girişimin olduğuna dair haber çıkmış değil.


Yorumlar

  1. alonsoberker avatarı

    evet adam haklı geçen sene basketbol şampiyonasında her yerde pankartlar bayraklar vardı f1 ile ilgili bir kaç üs geçitte bişey vardı başka bişey yoktu ama bizim halkımız reklam olsada gelmez bizm halkın düşüncesi top olucak koşu olucak o yoksa spor değildir

  2. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    McLaren son kez topraklarımıza ayak basacak. :(( artık formula1 tarihinin bir parçası olmaktan çıkıyoruz. gelde üzülme buna :(( Martin haklı, seyirci çekmek ilgiyi artırmak adına gerekenler yapılmadı.

  3. Rusya vizesinin kalkma zamanlaması çok iyi oldu. Bu yarışı izlemek için Rusya'dan Türkiye'ye pek çok kişi gelecektir. Belki İstanbul'da Putin'i bile görebiliriz.

  4.  Rossi-Webber  avatarı
    Rossi-Webber

    Sözde haber kanalında orayı yıkın güreş arenası yapın diyenler vardı.Geleceğin radikalleri orayada el atmışlar.

  5. ilk yıl muthiş reklamlar vardı istanbulda aklımda kalan birtanesi " GELDİKLERİNDE DUYARSINIZ" idi tüm üst geçişlerin direklerde bu reklam vardı sonraki yıl hepsi kayboldu.
    geçen yıl ben bir tane yerde bile görmedim;bu spordan uzak olup haberi olan bir çok kişi yarışlara gelir; kesinlikle o tirübünlerin dolması için iyi bir reklam şart!

  6. Hakikaten pano şu bu hak getire. Hadi biz ilgiliyiz, tüm sezonu takip ediyoruz, ilgili olmayan insan nasıl haberdar olacak yarış olduğundan. Sonra da şikayet ediyorlar tribünler boş diye.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir