Hamilton, Ferrari ile Geleceği Reddetmiyor

yazar:

kategori:

2012 sezonunun sonuna kadar Mclaren’le anlaşması olan sürücünün, daha sonrası için adı yeni takımlarla anılıyor ve söylentiler de Hamilton’un yeni bir takım aradığı şeklinde.

Şu ana kadar tek takımda en çok yarışan sürücü olma rekorunu kıran Hamilton, kesin bir dille Mclaren’de kalacağını söylemiyor.

La Stampa ile röportajında gelecekte Ferrari adına yarışıp yarışmayacağının sorulması üzerine Hamilton “Her şey mümkün. Küpemi değiştirebilir, saçımı uzatabilir ya da Schumacher gibi giyinebilirim. Kim bilir?” dedi.

Hamilton, Mclaren ile anlaşmasının 2012 sonunda bittiğini doğrularken, geçtiğimiz günlerde Mclaren’in takım patronu Martin Whitmarsh, Button ve Hamilton’la 5 senelik anlaşma yenilemesi istediklerini söylemişti.

Hamilton “Kalbim burada kalmamı söylüyor. Mclaren’e ilk 11 yaşında geldim. Bu takımla en başarılı sürücü olmak istedim ve onların da beni istemesinden memnunum.” dedi.

2007’deki ilk senesinde şampiyonluğu son 2 yarışta kaybeden Hamilton, kendisinde nelerin değiştiğinin sorulması üzerine “Artık içgüdüsel değil, deneyimlerime göre davranıyorum Daha az hata yapıyor ve daha az aptalca kararlar veriyorum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Kamyon yarışlarına katılıyor .d

  2. Böyle birşey yapmak nankörlük olur çünkü Hamilton bu seviyeye kadar Mclaren sayesinde geldi eğer Mclaren destek vermeseydi bugün adını bile duyamazdık belkide

  3. Biz nasıl Schumacher'i Ferrari dışında bir takımda tahamul ediyorsak, sende edersin be Didem 🙂

    McLaren kazanan araç veriyor ona, gitmesi için bir sebep yok. Ama şunuda söyleyeyim, Formula 1'deki arzularımdan biri ''Schuminin güçlü bir araçla yarışması'' diğeri ise ''Hamiltonun Ferrari adına yarışması'' 🙂

  4. hamilton kesinlikle gidecektir, çünkü yakım buton un ezilmesini önlemek için içten içe bazı küçük oyunlar yapıyor. iki hafta önce malezyada hamilton öndeyken lastiği değiştirmede sorun yaşamış gibi yaptılar. geçen yıl türkiyede hamilton önde giderken hamiltona yakıt tasarrufu et dediler, butona demediler butonda fırssattan istifade atak yaptı. sonra noldu hamilton buna kızınca butona öyle bir atak yaptı ki tekerlek tekerleğe, buton dayanamadı. yarıştan sonra hamilton açıklamasında takımın durumu batın a söylediklerini buton un atak yapmayacağını söylediler dedi. oysa butona söyledikleri de yalan, kendi pilotunu kandırıyorlar buton geçsin diye.

  5. Kişiler gelip geçici kurumlar bakidir..Mclaren gibi bir takım için pilot boşluğu doldurmak çok kolay bir şey ama Lewis için hata olur.

  6. Lewis kesinlikle Mclarene yakısıyor.Hakkinen Raikkonen ve Hamilton benzer karakterde pilotlar ve Lewis de kalmalı diye düşünüyorum.Raikkonen Ferrari de yarışlar kazandı şampiyonluk yasadı ama Mclarendeki agresifliği geçişleri ve aklımda kalan bu yarışta mükemmeldi dediğim bi yarısı olmadı.ama Mclarende spa 2004 suzuka 2005 bunlar gerçekten unutulmaz

  7. Lewis gider mi? Pilotların yeri garanti değil, düşünceleri de değişebiliyor. Gitme ihtimali var mı? Bence var. Yeri doldurulur mu? Muhtemelen… Paul di Resta hiç fena değil. Hem İskoç, hem kaliteli, tek dezavantajı Mercedes tarafından alttan alttan destekleniyor olması. Zamanında sırf arkasında Mercedes duruyor diye Heidfeld'i almayan takım, Paul di Resta'yı da almaz.

  8. Pilotlar gelir geçer ama McLaren hep var olacak. Fittipaldi,Hunt,Lauda,Prost,Senna,Hakkinen ve Hamilton..Bu pilotların hepsi McLaren ile şampiyon olmuş hatta bazıları efsane olmuş pilotlar. Hatta Mansell,Keke Rosberg,Danny Hulme,F.Alonso gibi başka takımlarda şampiyon olmuş ama McLaren'de de yarışmış onca pilot. Bu kadar çok şampiyon olmuş pilotun kariyerlerinin McLaren ile kesişmiş olması tesadüf müdür?

    Her pilot bazı takımlarda yarışmak isteyebilir ama McLaren sadece şampiyonların hayalini kurduğu bir takımdır. Lewis biryere gitmek isterse ona da Raikkonen ve Alonso gibi el sallarız olur biter. Sahi Raikkonen nerde?

  9. ah bu yeni menejer yokmu baya aktif çalışıyor. ortalığıda fazlasıyla kızıştırıyor. bakalım daha neler okuyacağız burada:)

  10. herkesin zevki farklı tabii. bu arada fotoğraf da iyiymiş:)

  11. Böyle giyinseydi sana hak verirdim
    http://www.freakingnews.com/pictures/13500/Team-Schumi-13967.jpg

    Fakat Schumacher F1'de en şık giyinen ve stil sahibi olan pilotlardan bir tanesi. Belki Hamilton onu kastetmiştir. Çünkü bir haberde F1'de en kötü kim giyiniyor diye bazı sürücülere sorulmuştu bazıları Liuzi derken Hamilton hiçkimse demişti.

  12. 2012 sonrası için anlaşmaya varabilirlerse Mclaren yeni menajeri bırakması şartını koysun :)) Millette artık sukunet bulsun

  13. kötü giyindiğini düşünüyorum. belli ki hamilton da burada şakayla karışık söylemiş zaten.

  14. aynen. bir daha da asla affetmem

  15. Ha şöyle ya ,Artık çocuk değil ki tm İlla da gitmesi gerekmiyor ama gerektiğinde gidebilirim diyebilmeli,Ferrariyi pazarlık kozu olarak kulanabilmeli,örnek ferrari 50 veriyorsa mc laren isterse 51 verip kalmasını sağlayabilir.

  16. belli ki yeni kontrat pazarlıkları dönüyor mclaren ile pilotlar arasında. bizim deli oğlan da fiyatını yükseltmeye çalışıyor. mclaren'den iyisini mi bulacaksın diye sorarlar adama lan?

  17. Umarım dediğin gibidir =)) Lewisi McLaren dışında farklı bir araçta görmeye tahamül edemem çünkü.

  18. didem lewis'i çok sevdiğini biliyorum:)) ama manejer doğru olanı yapıyor amaçlanan her alanda değer yükseltmek; meraketme menejeri ona MCLAREN'de kalması gerektiğini ama kontrat fırsatını iyi kullanması gerektiğini iyi takımlardan talep oluşturarak isim değerinin yükseltmesi gerektiğini öğretiyor hepsi bu.

  19. doğrus söylüyorsun sonuçta Mclaren taraftarıyız ve Kimi gibi oda giderse bizim için birşey değişmemiş olur

  20. Ferrari neyse Mclaren de odur. şu an için onlar kadar köklü ve sistemli başka bir takım yoktur. bir aralar williams vardı ama onlar da epeydir (97den beri) gerilerde.

  21. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    ferrariye gitmek istiyorum veya gidecem diye birşey demiyor. ne olacağı şimdiden belli değil herşey olabilir diyor. ona kalırsa redbulda olabilir. İTalyan gazetesinede iyi yem atmış. haber yapıp reyting yapsınlar. 😀 ha şuda var lewis gibi bir pilot zaten formula 1 i en iyi takımlarında yarışması gerekir.ayrılacak olsa bile HRT ye gidecek hali yok. sonuçta bu tür haberlerin Lewis in peşini bırakmaması gayet doğal. bu onun ne kadar iyi bir pilot olduğunu gösteriyor. kendi açımdan bakarsam, gün gelirse lewis ayrılır başka takıma gider, benim için lewis defteri kapanır oda ayrı konu.

  22. Hamilton'ın bu yeni menajeri resmen adama zarar veriyor. Taktik için söylenmiş de olsa bu tarz şeylerin Hamilton'ın durumundaki kişiler tarafından söylenmemesi gerekir. Takımı kendinden soğutacak böyle giderse. Ron amcanın Lewis'in kulağını çekmesinin vakti gelmiş sanırım.

  23. Hamilton'ın bu yeni menajeri resmen adama zarar veriyor. Taktik için söylenmiş de olsa bu tarz şeylerin Hamilton'ın durumundaki kişiler tarafından söylenmemesi gerekir. Takımı kendinden soğutacak böyle giderse. Ron amcanın Lewis'in kulağını çekmesinin vakti gelmiş sanırım.

  24.  Rossi-Webber  avatarı
    Rossi-Webber

    Bence adama bak yarışta birşey yapmadılar,yarıştan sonra göstermelik olarak aracıma bakıyorlar…hrrrr ulan ben @ hrrrr!!!!!!! şeklinde padoğun yolunu tutmuş.

  25. ALONSO''da şaşırmış bizde böyle bir pilot yoktu ama bu nereden çıktı der gibi:))

  26. Benim hiç Ferrari hayalim olmadı diyen adam şimdilerde kimbilir herşey mümkün diyebiliyor hep şu yeni menajer bozuntusunun yüzünden.

  27.  Rossi-Webber  avatarı
    Rossi-Webber

    küpeyi niye çıkarıyor onu anlamadım.

  28. fotoğraf çok güzel çıkmış ferraride yarışırsa nasıl görüneceğinin ön izlenimi gibi. ama sonuna kadar mclarende kalmalı. hamilton'ı hamilton yapan mclarendir lewis zaten kazanmaya devam ederse kalır kimsenin şüphesi olmasın.

  29. McLAREN'de yarışıpta ayrılan pilotların durumuna bakacaktır ve göreceği sonuç ortada! bu bakımdan düşününce neden bu cevaplar verdiği bence ortada.
    1-kontrat bol sıfırlı olsun diye uğraşıyor
    2-daha iyi araç yapmaları için zorluyor
    3-ilgiden memnun tadını çıkartıyor
    4-diğer pilotlara baskı kuruyor.

    LEWİS'i McLAREN göndermediği sürece hiçbir yere gitmez tıpkı RAİKKONEN gibi oda McLAREN için yaratılmış .

  30. Alonso-Webber

    İlginç geliyor kulağa 😀 Her büyük takımda 1 favori sürücü olmalı bence 2 tane olunca kimse kaldıramıyor ne takım ne sürücü vs……

  31.  Rossi-Webber  avatarı
    Rossi-Webber

    Alonso-Webber / Alonso-Hamilton güzel olurdu??Ama pilotlarda bir yere kadar.Takım artık çok sıradan,çok büyük hatalar yapıyorlar.Alonso start alamıyor.Sinirden başım ağrıyor.Kimse gelmesin takıma herkes gitsin….

  32. schumacher gibi giyinme lütfen. 😀

  33. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    Ne zaman hamilton başka takıma geçe bilir haberi okusam altında ben bu takıma 11 yaşımda geldim yazıyor.bide o zamanlar yemek bulamıyordum abi ekmax arası wasabi yiyordum dese tam olucak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir