Coulthard: "Alonso DRS İle Aldatmış Olamaz"

yazar:

kategori:

Alonso, Michael Schumacher’i kovalarken, kullanmaması gerektiği bir noktada DRS’yi kullanırken kameralar tarafından görüntülendi ancak herhangi bir ceza almadı.

Coulthard “Kokpitte ne yaptığını göremedim. Kanadın o bölgede kullanılmaması gerektiğini biliyor bu yüzden o sıra pedalı kullanmak anlamsız. Ve daha önceden sistemde bazı sorunlar yaşadıklarını biliyoruz. Bu yüzden mekaniksel ya da yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum.”

“Ferrari’nin bu şekilde kuralları çiğneyeceğini düşünmüyorum.” dedi.

İşte O Anlar:

 


Yorumlar

  1. Cezalik bir durum yok bence, yanlislikla oldugunu dusunuyorum, ya arac sapitti ya Alonso, direksiyon karisik, yaris bu, olur boyle seyler abartmaya gerek yok..

  2. zaten orda aralarında 1snden az varmış galiba 🙂

  3. rocco junior avatarı

    hee evet fia ferrari kesin kayırmışlardır.

  4. Alonsonun aracında DRS problemi olduysa,resmi merciler özelliklede ferrari takımı evet bi problem oldu diye açıklama yaptysa ki takımın bu konuda açıklaması var mı bilmiyorum,o zaman mevzuyu çokta uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum.Ama şunu da takdir edersin ki tam tersi olsaydı ve bu şekilde haber çıksaydı bu seferde alonsa fanları düzinelerce yorum yazacaklardı adım gibi eminim,bunlar zincirleme reaksiyon.Artık bence herkez sağ duyulu olmalı eleştiri yapacaksakta seviyeli efendi bi şekilde yapmalıyız bence. Alonsodan hazetmem hazetmememi gerektirecek bi çok neden de var ama bu holiganlık boyutuna gitmemeli,hiç kimse pilotu adına holiganlık yapmasın yoksa sonu gelmiyor.Bi bakıyosun alonso fanları sazı eline alıyo,bi bakıyosun schumi taraftarları.Neyi bölüşemiyoruz ki?Atıyorum alonso hatamı yaptı kimse holiganlık yapmamalı evet arkadaş hata yaptı deme erdemini göstermeli,schumacher mi hata yaptı evet arkadaş demesini bilmeliyiz yada diğer pilot taraftarları

  5. 05Alonso| SF' F150° Italia  avatarı
    05Alonso| SF' F150° Italia

    Bildiğim kadarıyla Ferrari pilotları dizleriyle kontrol ediyorlardı DRS'i.

  6. O anı araç üstü kameradan gösterseler de, Alonso DRS tuşuna basmış mı görsek.

  7. Daha önce gp pilotları arasında yapılan ankette en temmiz ve güvenli sürüş yapan pilot Alonso seçilmiş haberin olsun,

  8. alonzomanyaa  avatarı

    TRF1 den ricam lütfen haber yayınlarken ya metnin tamamını, yada orjinal kaynak göstererek yayınlamalarıdır. Özellikle anti Alonso cular bu gibi durumlarda coşuyorlar.

    ''O sırada kokpitte neler olduğunu bilemediğini belirten Coulthard, "Biliyorsunuz, kanat normalde belirlenen bölge dışında çalışmaz, o yüzden düğmeye basmanızın da bir manası yok. Geçmişte bu sistemde bazı sıkıntılar yaşadıklarının da farkındayız. O yüzden bunun mekanik veya yazılımla ilglii bir mesele olduğu düşünüyorum" dedi.''

  9. alonzomanyaa  avatarı

    Sen ne konuştuğunu biliyormusun, kafan mı iyi..

  10. mustafa ula avatarı

    Alonsonun 1 sn. sınırına girebilmek için drs yi açtığını düşünüyorum.

  11. virajda drs açmak çok akıllıca bir şey zaten değil mi? kesin bilerek açmıştır! drs 750 metrelik kullanım alanının son 300 metresinde açılmış. ve sonrasında tekrar açılmış. alonso'nun yaptığı bir şey değil. bu durum bırak avantaj sağlamayı dezavantaj sağlamış yani. hatta fia şu anda sorunun nereden kaynaklandığını araştırıyormuş.

  12. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Alonso bu, takımı dinler mi hiç.İyi Schumi hala yaşıyor ona dua etsin.Formula 1 tarihinin en tehlikeli adamıdır Alonso..Bu kadar hin bir pilot daha bulamazsınız.

  13. serhat yamaner avatarı
    serhat yamaner

    ceza almalıydı,Alonso yu kayırmışlar…

  14. alonso nun arka kanadı bu yarışta yine arızalanmış. virajlarda açık kaldığı olmuş. buda ona avantaj değil dezavantaj getirmiş haliyle. helal olsun. DRS problemini halletmeden bu yarışa çıkmışlar.

  15. rocco junior avatarı

    BBC de haberi var neden çalışmadığı drs nin 2 yarıştır biraz bilgi veriyor aslında.Bir hata varmış ve sistem son virajda çalışıyormuş drs izin bölgesinde çalışmıyormuş.Ayrıca bu olaydan ötürü yarar sağlamadı aksine zarara uğradı çünkü düzlük bitimine 300metre kala açık değilmiş gibi bir açıklama var.

  16. Bence geçen yarışta ceza alması yanlıştı fakat bu durumda kesinlikle ceza almalıydı

  17. Coulthard bu tespitine neden hiç şaşırmadım acaba????

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir