Alonso Türkiye'de de Galibiyet Beklemiyor

yazar:

kategori:

Ferrari sezon başından beri beklediği performansı gösteremedi ve en iyi sonucu Alonso2nun Avustralya’da aldığı dördüncülük oldu.

Alonso “Gerçekçi olmak gerekirse Ferrari’nin Türkiye’de Mclaren ve Red Bull’u yenebilecek kapasitede olacağını düşünmüyorum. Ancak en azından daha yakın olmalıyız.”

“Red Bull hâlâ önde. Aracımız aerodinamik ve mekanik açıdan Malezya ile aynıydı. Mercedes ve Mclaren’de güncellemeler vardı, belki bu yüzden daha iyi olmuş olabilirler. Sorunun kaynağına inmeli ve durumu geliştirmeliyiz.” 

“Türkiye’de bazı yenilikler olacak ancak diğer takımlar da tarihe çıkmayacaklar bu yüzden durumun çok değişeceğini sanmıyorum. Aylardır evimden uzakta olduğum için ben biraz tatil yapacağım. Bisikletime binip kafa dağıtacağım.” dedi.

 


Yorumlar

  1. kadir yener  avatarı

    aynen öyle arçnedense starta 3 4 sıra gaybediyor geri almak içinde lastikleri bitiriyor alonsonun star calışmasılazım

  2. Alonso bu sene galibiyet alacak. Ama önümüzdeki yarış, ama son yarış. Bilemem. Ama bu seneyi galibiyetsiz geçmeyecektir.

  3. alonso göçmüş te ağlayanı yok…araç gayet iyi yanlış yönlendirme yapıyor. hazin bir sona ilerliyor. ferrariden sonra acaba nerede yarışır merak ediyorum…

  4. Alonso efendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Artık şu start meselesini çözsen diyorum,Kanser ettin bizi beee,önümüzdeki yarışta yakana yapışacağım senin yeti be.

  5. air_canada54  avatarı

    Ferrari tabikide aracı geliştirmek için çalışmalı ki keza çalışıyor ama bundan daha önemlisi strateji nasıl belirlenir, takım yarış sırasında nasıl yönetilir yönlendirilir bunların üzerinde çok daha fazla kafa yormalı redbull ve mclarenden daha yavaş olduğu sölenen bu araç 2 yarıştır podyum kaçırıyor araç belki şuan yavaş ama geçen yarışardan gördükki doğru bir lastik stratejisi bu dezavantajı ortadan kaldırabilir.

  6. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Alonso Bu konuda haklı çok fark var arada ne yapsın adam takımı iyi çalışmıyor çalışması için nedenini bulmaları gerek red bull neden hızlı mclaren birden bire neden hızlandı bu 2 sorunun cevabını bulurlarsa red bull kopyalayarak hızlanmaya başlarlar red bull daki sırrı bulmaları lazım dedikleri gibi fakrlı bir tasarım var araçta ferrari de bir an önce uyanmalı ve bu sorunu çözmeli.

  7. Bu yıl her şey aerodinami ve lastik kullanımı üzerine,lastiği iyi bir stratejiyle verimli kullanabilirsiniz ama araç üretildikten sonra çok fazla kazanım elde edemiyorsunuz,f 150 ne kadar gelişir bilemem İstanbul da ki yarışta ileriye doğru adım atamazsalar bu sezon bitti demektir..

  8. Alonso bi sus be kardeşim bi sus ya karamsarlık çöktü bu sene herifin üstüne 😀 birileri elini ayağını çekti sanırım alonsodan 😀

  9. ismail uçar avatarı

    Ferrarinin yarış hızı RBR ve Mclarene çok yakın bence ama sıralamalarda RBR yi hadi geç Mclaren le 0.7 sn daha yavaş bu fark nasıl kapatırlar bilemiyorum bence zor kapanır gibi.Dolaysıyla her yarışa 5. başlayarak podyum bile zor öndekilerle aynı yarış temposunda olsan bile, yarış kazanmaksa mucize olur sıralamada böyle başlamaya devam ederlerse.Araç yarış performansında öndekilerden daha iyi hale getirilse bile yarışı 5. başlayarak kazanmak çok nadir olabilcek bir durum.

  10. Fernando bu yıl temkinli yaklaşımlarda bulunuyor.Çin antrenmanlarında Avrupa için denenen yeni aero parçaların da işe yaramaması beklentileri düşürmüş.Daha sezonun başındayız ama diğerleri de boş durmayacak.Dengelerin bir ay gibi kısa bir sürede değişebildiğini gördük.İnşallah Briatore haklı çıkmaz.

  11. Alonso ne bekliyodu anlamıyorum.Schumacher dönemini çıkarırsak Ferrari zaten o zamana kadar hep inişli cıkıslı sezonlar geçirmiştir.en son sampiyonlugunu bilmem kaç yılında almıs bazı yarışlarda ön plana cıkan bi takımdı.Schumacher sampiyonlukları alırken atıp tutmak cok kolaydı o araç bende de olsa bende sampiyon olurdum demek.Schumacher geldiginde Ferrari çok mu iyitdi.schumacher 96da geldi ekibini kurdu ferrariye takım olmayı ögretti ve ardından gelen o 5 mükemmel sezon.Ferrari elbet gene yarışlar sampiyonluklar kazanıcak ama Schumacher dönemini kimse beklemesin:O Schuminin farkıdır anlayın artık.

  12. Hamilton'ın Ferrari'ye gelebilme ihtimali bu aralar dillerde.

    ve dedikodusu bile diazın keyfini kaçırmış vaziyette. (gene mi Hamilton)

    Yoksa halihazırda Ferrari'ye birşey olmuş değil (halen sezon başındayız).
    Ama diazın verdiği tepkiler insana görünenden daha fazlası var dedirtiyor. (gene ortalığı karıştıracak.)

  13. airmclaren Kimi avatarı
    airmclaren Kimi

    redbull bu sene dayanıklı arkadaş çin ve malezya belkide en önemli pistlerdi rakipler için neden derseniz adamlarda hala kers problemi war ama eşek değiller 3 haftalık süre war elbet bulacaklar bir yolunu bu sistemi çalıştırmak için ve bence en iyi puanları aldılar yarışlarda allahtan bizm kara çocuk çini aldı yoksa vettel uçmayı bırak roket gibi olacaktı…

  14. Ferrari'de işler iyi gitmiyor sanki pilotlar bile umudu kesmişler. yarışmak bile istemiyor gibi alonso startları bile kötüleşti.bakalım Türkiye'de neler olucak en azından ben daha iyi olmalarını bekliyorum, tabii galibiyet zor.

  15. Yusuf  Hitay avatarı

    geçen yılki gibi bir yükseliş beklemiyorum şahsen, geçen sene çok daha iyiydiler. ayrıca redbull geçen seneki gibi çuvallamıyor, bu yıl redbull'u geçmek her takım için çok daha zor

  16. Ferrari-AStateOfTrance  avatarı
    Ferrari-AStateOfTrance

    çok canımızı yakıyorsunuz çoookk

    herşeye rağmen seviyorum lan sizleri

  17. Ferrarinin bu hali lotus renault ile rekabet edecek düzeyde bile değil bence,bu yıl alonso ferrariden bir şey beklemesin ferraride alonso dan tabii….

  18. Yani kısaca bu Ferrariden bir cacık olmaz bu sezon yattı bari azıcık tatil yapayım da kafamı toplayayım diyorsun Alonso. Bir bildiğin vardır elbet.

    "Türkiye'de bazı yenilikler olacak ancak diğer takımlar da tarihe çıkmayacaklar"
    tarih değil tatil olması gerekir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir