Ferrari Uyardı: "Hızlı Bir Çözüm Beklemeyin"

yazar:

kategori:

Domenicali “Bu seneki şampiyona pek de istediğimiz gibi başlamadı. Aracımızın performansının, özellikle sıralamalarda olmak üzere kesinlikle gelişmesi gerekiyor.”

“Önümüzdeki haftalarda, özellikle aerodinami alanında sıkı çalışmak zorundayız. Sorunlarımızın bir anda büyü ile çözülmeyeceğinin farkındayız ve rakiplerimizde oturup bizi izlemeyecek. Bunun dışında önümüzdeki yarıştan itibaren doğru yönde adımlar atmalıyız.” dedi.

Domenicali’nin çalışmaları yakından takip etmek için daha bugün Maranello’ya döndüğü söyleniyor.

 


Yorumlar

  1. zaten ferrarinin işleride lastikten dolayı berbat. bir türlü öğrenemediler lastiklerin ne demek istediğini. biri şunlara prelli tercümanı göndersin 🙂 güya kimilerine göre prelli ferrariye torpil geçecekti, diyenlerde görünmüyo torpilde…

  2. Sen sordun bende cevap verdim rocco kardesim, neden zoruna gitti ki? 🙂

  3. ben alonsonun "ŞAHANE MCLAREN" leride mağlup ettiğini gördüm. (örn:2005) kafanı yorma sen.

  4. helal olsun. geç te olsa gerçeği öğrenmeye başlaman gelecek için umut vaadediyor 🙂

  5. Ferrari hakkında duyduğum en aykırı/sıradışı yorumdu bu. Nasıl bu kanıya vardığını da ayrıca merak ediyorum.

  6. rocco junior avatarı

    zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış ahmet kara bırakın bu para pul santander muhabbetlerini.adam yiyorsa parayı kendi yiyor sana ne oluyor?hem dediğim gibi gelsin burdaki çöp kamyonu serisine de katılsın

  7. Geçen sezon valensia yarışından sonra bir çok mc larenci arkadaş ellerine kına yakmışlardı,yine aynı durum söz konusu,tek farkla,bu sefer hakları ama unutmayın şampiyona daha yeni başladı+Ferrari aracı bu hafta o kadarda kötü değildi sadece yalnış stratejii sonucu bu duruma düştü,Gerçi strateji diye bişey görmedik ama mal herifler yaptılar bir saçmalık işte+++her ne kader mc laren rakip takım olsada ben şahsen karaoğlanın kazanmasına çok sevindim,bu hafta vetel efendi parmağını sallayamadı.+
    Şu Alonso efendi de artık ADAM gibi start alsada yarışın başında keyfimize limon sıkmasa bari,çok can sıkmaya başladı.

  8. Benim eleman Santander`in verdigi paralarla gununu gun ediyor, bi gun nascar da bi gun wrc de, kendi takimini kurmus keyif catiyor 🙂

  9. seninle yapacaklarmış o testleri ne de olsa en gerzek sensin

  10. sene ortasında çözüm zor tabii…pilotlar bence sorun…o da sene sonu halledebilirler düşüncesindeyim. yoksa araç bence şahane…

  11.  Rossi-Webber  avatarı
    Rossi-Webber

    yorumu iyi kontrol et şerefsiz admin.Kirveyide sikem sizide sikem.sitenize veda edin ALonso'nun bokuna kurban olasıca yamyamcılar.

  12.  Rossi-Webber  avatarı
    Rossi-Webber

    taraflı site,patronları kirveyi koruyor 😀 emir eri sonuçta hepsi.Ama kirve Alonso'nun kendinin tüm maddi manevi değerlerinden daha değerli olduğunu unutmuş.

  13.  Rossi-Webber  avatarı
    Rossi-Webber

    raikkoneni paramla tutup zevk için sür uçuruma adrenalin bombası üretim hatası diyecem.sonra pop corn ve siren sesleri =)

  14.  Rossi-Webber  avatarı
    Rossi-Webber

    kemiğin bitti?havlama len.

  15. geçin bakalım dalganızı düşenin dostu olmaz bu alemde..

    reklam filmi falan

    biz diğerlerinin de madara hallerini biliriz yer ve zamanı onunda gelecek.

  16. rocco junior avatarı

    Ahmet keyfin yerinde bakıyorum.Senin kamyon şöförü nasıl?Bizim burada çöp kamyonu için belediye şöför arıyor aklıma ilk senin adamın geldi.Hepiniz mutluluktan ışıl ışılsınız arkadaşlar.Ferrari batırıyor tam fırsatı geçti elinize saldırın.Ama kul ayıpladığını yaşamadan da ölmezmiş.Mesela durmadan adınız yanlış hareketlerle anılmaya başlandı en son pit stop olayı.

  17. stratejinin halen saf performanstan daha önemli olduğunu düşünürüm. ama briatore olur ama başkası olur bir şeyler yapmaları gerek.

    Listik faktörü sayesinde artık stratejide hata yapmak çok çok daha kolay ama yine de doğru yapan alır…

  18. herkes briatoreye hak vermeye başlamış bakıyorumda 😀 bence de dominik ali gitmeli. ve strateji dehası olan flavio briatore bu takıma gelmeli. alonsoyu alonso yapan adam gelmeli. teknik anlamda geliştiremez ama taktik anlamında bugünkü ferrariden çok daha iyisini çıkartacağına herkes emin!

  19. Ferrari-AStateOfTrance  avatarı
    Ferrari-AStateOfTrance

    ben şimdi sana bişey derdimde

  20. Yahu en iyi arac gelistiren pilot Alonso degilmiydi gercekten? noldu onun o yetenegine? 🙂

  21. mesajım neden silindi anlamadım kötü birşey yazmadım?

  22. briatorenin dediğini şimdiden yapsanız iyi edersiniz yoksa seneyede hüsran

  23. Pat Fry'ın Ferrariye katılmasına Alonso olur vermemişmiydi ? Başka birisini isitiyorsa onuda alır Ferrari. "The dark side of the force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural" 🙂

  24. alonzomanyaa  avatarı

    Ya varya tam sopalık bu ferrari çalışanları, ulan millet şunu yaptık, böyle gelişecez, böyle yakalayacaz, kazanmak için elimizden geleni yapcaz edecez der, bunlarda ne zaman konuşsa yok bizden bişey beklemeyin, yok adam olmayız, yok sorunu anlamadık. Yarışa 3 hafta var daha şimdiden kazanamayız diyen bir mantık, allah kahretsin sizi…

    Lan malmısınız nesiniz str olun gidin be kardeşim sizden bişey beklemeyeceksek yerinize başkası gelsin..

  25. alonzomanyaa  avatarı

    Merak etme Alonso muhakka söylüyordur da onu uygulayacak adam yok malesef ferraride.

  26. alonsonun başına birşey gelmediği sürece massa ferraride ASLA şampiyon olamaz. Bir ferrari taraftarının bunu çoktan biliyor olması gerekir.

    Testler her zaman gerçeği göstermiyor. Bunu mclarende çok iyi gördük. Ama ferrarinin yavaş yavaş gelişim gösterip sezon ortasına doğru mclarenlere yaklaşacağını düşünüyorum.

    Strateji hatalarına ise kesinlikle diyecek yok…

  27. Fernando Alonso avatarı
    Fernando Alonso

    massadan şampiyonluk beklemek tabiki hayal kırıklığı.

    sonra suçlu dominico oluyor.geçen sene nerdeydi bu massa ?

  28. Ferrari-AStateOfTrance  avatarı
    Ferrari-AStateOfTrance

    vurun bıçakları sırtımıza saplayın bıcakları anlamayamıyorum bi turlu kafam baslıyor kıs testlerınde atılan onca tur elde edilen onca veri ne içindi???

    YAZIKLAR OLSUN BİZ BU SONUÇLARI HAKETMEDİK 2010 yılındakı gibi bi sıcrayısta beklemıyorum acıkcası ALonso'nun bu takımda şampiyonluklar almasını istiyorum Massa'nın şampiyon olmasını istiyorum

    HAYAL KIRIKLIĞI….

  29. Alonso'nun diğerlerinden daha yetenekli bir pilot olduğu gerçeği yüzünden her başarısızlığında ona saldırın siz.2 yarış ve ya 1 yarış kazandılar diye kendilerini bir b*k sanmaya başladılar.

  30. Yusuf  Hitay avatarı

    briatore haklı çıkacak sanırım. domonik'in koltuğu sallanıyor

  31. Pardon,ne yemiş ? bizim bişey yediğimiz yok bak yukarda yazıyor kimin ne yediği,nereye saldıracağını bilemeyen sensin.keyfımız yerınde sonucta bunu bozmanızada müsade etmeyeceğiz.ayrıca ben Fenerbahçeliyim benzetmen bana uymuyor.

    Kim nereye saldırmış bir söyle bakalım öyle kafana göre laf atıyorsun ortaya.yaran var bir yerlerdeki kızgınlıkla gelıp bır seyler yazmışsın.

  32. Fernando Alonso avatarı
    Fernando Alonso

    6 yemiş gs taraftarı gibisiniz.nereye saldıracagınızı sasırdınz.

  33. Alonso ile test yapın reklam çekiyoruz diye belki bir faydası olur,sonucta en komple pilot o.neyin yanlış olduğunu söyleyip düzeltecektir durumu 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir