Piquet Daha Güçlü Olmaya Kararlı

yazar:

kategori:

Sezona ve Formula 1 kariyerine pek iyi başlangıç yapamayan Piquet, geçen sene Heikki Kovalainen gibi olmaya çalışacağını ve yükselmek istediğini söyledi.

Geçen sene Renault pilotu Heikki Kovalainen ilk yarışı Avustralya’nın ardından  takım patronu Flavio Briatore tarafından sert şekilde eleştirilmişti. Piquet de pek iyi bir başlangıç yapamadı ve takım arkadaşının gerisinde kaldı sürekli olarak.

Piquet "Kötü oldum ancak çok da üzgün değilim."

"Eğer Alonso için farklı bir hikaye olsa daha kötü olabilirdim ancak Bahreyn’de onun Q3’e kalmakta ve puan kazanmakta zorluk yaşadığını gördüğümüzde benim durumum anlaşılır oluyor."

"Bu memnun edici değil ancak yinede üzerimdeki baskıyı biraz azaltıyor." dedi ve Renault’un R28’inin şasisinde, motorunda ve aerodinamisinde sorun olduğunu belirtti.

Piquet ayrıca geçen sene ilk yarışın ardından sert şekilde Kovalainen’i eleştiren Briatore’nin bunu onun iyiliği için yaptığını söyledi.

Piquet "Bunu çok konuştuk ve bana sakin olmma gerektiğini ve böylece herşeyin daha da iyi olacağını söylüyor."

"Kovalainen de başlangıçta sorun yaşamıştı ve daha sonra güçlü olmuştu. Ben de öyle yapacağım." dedi.


Yorumlar

  1. tunç ayoğlu avatarı
    tunç ayoğlu

    ne olursa olsun bu adamda iş var adam boşuna 06 sezonun da hamiltonla kapişmadı

  2. gökay kara avatarı

    alonsonun durumu senin durumunla hiçbir zaman bir olmaz evlat… bu araç bu haldeyken puanda almayı başardı. alonsonun durumu seni gevşeteceğine sana ders olsun… her zaman kötü durumları örnek alırsan iyiye ulaşamassın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir