Button, Hamilton'la Daha Fazla Tekerlek Tekerleğe Mücadele İstiyor

yazar:

kategori:

Hamilton, Çin yarışının 35. turunda mücadeleye girişmiş ve bu mücadeleden Hamilton galip ayrılmıştı.

Button “Türkiye’ye giderken çok iyimserim. Lewis ile orada sıkı bir mücadeleye giriştik. Bu sene bir kaç kez mücadelemiz oldu ve umarım orada da olur.Eğer bunu başarırsak, rekabetçi olduğumuzu gösteririz. Umarım bunları Red Bull’ların önünde bunu yaparız ve onların yaptığı hatayı yapmayız.” dedi.

Button Çin’de yarışın ilk bölümünü lider götürmesine rağmen ilk pitlerde yanlışlıkla Red Bull garajına yönelince önemli zamanlar kaybetmiş ve pozisyonunu kaybetmişti.

Takım arkadaşı Hamilton’u tebrik eden Button “Benim için mükemmel bir yarış olmadı ancak Lewis harika bir iş çıkardı ve bu takımın motivasyonunda yardımcı olacak. Takım çok mutlu olacak. Sadece pistteki değil, fabrikadakiler de çok mutlu. Türkiye öncesinde gelişim çalışmaları için biraz süreleri olacak. Heyecan bizi bekliyor. Red Bull’larla mücadele edebileceğimiz bir aracı üretmenin heyecanı üzerimizde olacak.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Button'un, şampiyon olma gibi üstdüzey beklentileri yok.Payına birkaç yarış birinciliği düşerse buna çoktan razı.Zaten mclarende yarışıyor olmak ona fazlasıyla yeten bir durum.Bu takımda 2007 den beri yaşananları bildiğine göre bazı maddeleri kabul ederek buraya geldiğini düşünebiliriz.Geçen yıl istanbul ,spa,ve japonyada yaşananlara baktığımızda button'un "takım emri olursa f1 i bırakırım" cümlesinin bu yıl için söylenmiş olabileceğini düşünmek isterim.
    Ayrıca Hamiltonla tekerlek tekerleğe mücadele etmeyi talep edemez sadece hedefleyebilir.Olmayacak bir iş için kalp ritmi bozukluğundan da korkmaya da gerek kalmaz.

  2. Pit olayından sonra dağıldı resmen. İstikrarlı turlar atmasıyla tanıdığımız adamın tur zamanlarında da bir düzen yoktu. Konsantrasyonu kaybedince lastiklere falan da bakamamıştır muhtemelen. Zaten birkaç kere en hızlı tur yapmasından anlamıştım..

  3. mcl- attack avatarı

    Pist üzerinde de seviyeli ilişkileri devam ediyor.

  4. mcl- attack avatarı

    biraz daha agresif olmazsa mecbur kalacak 😀

  5. Button bundan sonra ne yaparsa yapsın RB nin garajında pite girmeye çalışmasını tarih yazdı ve üzerine yapışıp kalacak bu durumu.

  6. Yusuf  Hitay avatarı

    yapma gözünü seviyim button, aynıydı işte lastikleriniz, hani lastiklerini iyi kullanıyordun ? kaç saniye önünde bitirdi hamiton senin ? peki ya o pit rezilliği neydi, massa'nın arkasında 10 tur kalmasan 2. olmuştuk, ah button ah bu yarış ayakta uyuyodun resmen

  7. Şuan en büyük artımız RB yi sadece Vettel kullanabiliyor rekabetçi(son yarışı saymaz isek). McLaren ı ise hem Lewis hemde Button gayet iyi kullanıyor. Bu bize markalar klasmanında yardımcı olucaktır.

    Gelişim açısından Lewis, Button a kıyasla aracı daha fazla savurarak giriyor viraja. Bu sitilini Çinde uygularken bir çok kez arka tarafın koptuğunu gördüm. Bunu ele almalıyız bence.

    Birde bu arka lastik aşınmasına bir çare bulmalıyız. Rakiplere oranla en erken bizim ki bitiyor. Bu seneki araç hızlanmalarda geniş bir çizgiyle hızlanmıyor. Bu sebeb oluyor bence.

  8. zavallı JB…….. yakıt tasarrufu yapacağın yarışlar başlayacak(hemde yakıtın olmasına rağmen)

  9. Griddeki en iyi ikili ( en iyi pilotlar demiyorum en iyi pilot tartışılır )

  10. acaba jenson olmasa hamilton kendini bu kadar zorlucakmi aracindan maksimum performans almak için biraz saygılı olalim nede olsa o şampiyon bi sürücü

  11. 2 pilotumuzun kapışma anı.

    Kesinlikle izlemesi çok zor görüntüler.
    şahsen kalp ritmim bozuluyor.
    inanılmaz bir heyecan

    —-McLaren—

  12. Aysel Cildaş avatarı
    Aysel Cildaş

    Button amma komik bir adamsin herhalde doymadin Lewis tarafindan surekli geçilmeye,Lewis seni her yarista madara ediyor,boyle saçma sapan açiklamalar yapiyorsun,sen ikinci adam olmak için yaratilmissin boyle açiklamalarin sadece gulduruyor bizleri..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir