Button Sıralamadaki Gelişiminden Memnun

yazar:

kategori:

McLaren pilotu, sıralamaları iki defa 4., son olarak Şangay’da da 2. sırada tamamladı.

Button: “İnanılmaz bir seyahat oldu. Gerçekten harika bir kış testi geçirmedik. Araç hızlı değildi. Yeteri kadar dayanıklı değildi ki düzgün bir şekilde geliştirelim.”

“Sezonun başına çok yaklaşmışken o kadar yeni parçayı araçtan çıkarmak, cesurca bir kararcı. Ve bizim için büyük başarı getirdi. Avustralya’ya gittiğimizde hızlı bir aracımız olacağını biliyorduk ve oradan sonra zorlamaya başladık”

“Avustralya’da iyi sonuç aldığımızı düşünüyorum. Malezya’da daha da güçlüydük ve sonunda Çin’deki hafta sonunda her şeyi bir araya getirebildik. Elbette hızlı bir araca sahipken birkaç fırsat kaçırmak biraz hayal kırıklığı yaratıyor. Melbourne’yi sineye çektim ama Çin’de araçtan tempo çıkaramamak hayal kırıklığı yarattı. Buna gelecek hafta bakacağız”

“Ama kendi adımıza işleri tersine çevirmekten gerçekten memnuniyet duymalıyız. 6 yarış mesafesi tamamladık; bu inanılmaz. Hâlâ bu araçla ilgili bir şeyler öğrenme döneminde olduğumuzu unutmayın. Bu yolda çıkardığımız derslerin bazıları, Avrupa’ya gittiğimizde bizim daha iyi olmamızı sağlayacak.”

“Kendi açımdan sıralama tempomdan gerçekten memnunum. Sezon öncesinde gelişmek için amaçlarımdan birinin bu olduğunu söylemiştim ve ilk üç yarışta işlerin gidişatından oldukça tatminim.”

“Mark’ın Çin’deki yarışı haricinde, yarışın önlerinde değilseniz yer kazanmanın çok zor olduğunu gördük. Çünkü birçok diğer aracın ve stratejilerinin insafına kalıyorsunuz. Bu yüzden doğru yerde sıralanmak hayati önemde ve görünen o ki biz de doğru yönde ilerliyoruz”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir