Webber: "KERS Sorunu Listenin Başında"

yazar:

kategori:

Şu ana kadar yapılan 3 yarış hafta sonunda da KERS’te sorun yaşayan takım, Türkiye GP öncesinde KERS’teki sorunları çözmeye odaklanacak.

Webber “Türkiye’deki yarış öncesinde 3 haftalık ara var. Bu Avustralya’dan beri yollarda olan insanlara aileleleri ve arkadaşlarıyla görüşme fırsatı sunacak ve aynı zamanda RB7’nin performansını arttıracağız.”

“Listenin başında Çin’de sorun çıkarmaya devam eden KERS yer alıyor. Bu sene KERS önemli bir bileşen ve Red Bull henüz sistemi tam olarak çalıştırmış değil. 2009’da KERS kullanmadık ve şu anda KERS’i daha önce kullanan Ferrari ve Mclaren’i yakalamaya çalışıyoruz.”

“80 beygir ekstra güç üreten sistem 6.6 sn gibi zaman kazandırıyor ve bu piste göre tur başına 0.3 – 0.5 sn’ye denk geliyor. Ve geçtiğimiz pazar günü 24. turdan itibaren KERS’siz yarışmak zorunda kaldık.”

“İstanbul’da sistemi dayanıklı yaparsak yarışa daha emin bir şekilde gireriz. RB7 daha şimdiden harika bir araç ve İstanbul’da, Çin’de kazanan Lewis Hamilton’u yerine geri itmek istiyoruz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. ''Çin'de kazanan Lewis Hamilton'u yerine geri itmek istiyoruz'' haha sevdim bunu 🙂

  2. weber allahtan kork :)) bide kers olsaydı senin arabada hamiltona tur bindirirdin heralde daha nediyim sana, kers olmadıgı halde böyle bi iş başardın congratulations diyorum sana , iyi bi pilot oldugunu biliyoruz zaten de pist üstünde bunun gibi bikaç yarış daha bekliyoruz senden.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir