Pirelli Lastik Yanaklarını Tamamen Boyayacak

yazar:

kategori:

Pirelli lastiklerin ayırt edilmesi için sezona önce sadece Pirelli P Zero renkleri boyayarak başladı. Ancak hareket halinde rengin tam olarak anlaşılamaması sonucu daha sonra lastik yanaklarında ince bir çizgi yapıldı.

Ancak bunun da bekleneni tam olarak vermemesi üzerine Pirelli, önümüzdeki Türkiye yarışından itibaren çok daha belli olacak bir şekilde lastik yanaklarını boyayacağını açıkladı.

 


Yorumlar

  1. her takımın rengine uygun renk ararlarsa her takm hangi renkte yumşak hangi renkte sert lastigi kullanmış bunu sen nasıl anlıyacaksın :)) komiksin. tabiki soft-intermediet-hard gibi lastiklerin herbirine ayrı bir tek renk verilecek ve herkez bunu kullanacak :))

  2. hrt ve sauber ne yapsın o zaman ikiside beyaz ağırlıklı zor iş senin dediğin

  3. Hayirdir Maykil? fazla sinirlenmis gibisin Pirelli yetkilileri ne 🙂

  4. ama aracın görüntüsünü berbatlaştırabilir.

  5. Uygulama güzel ama şöyle olsa mesela Mercedese Açık gri Ferrariye Kırmızı Mclarene Gümüş gri vs… Gibi takımların yoğun kullandığı renkte takıma özel boyayıp verseler daha güzel olmazmı 😀 ?

  6. Yusuf  Hitay avatarı

    iki çeşit lastik oluyor zaten bir yarış haftasında.

    yumuşak lastiği belli edecek bir düzenleme yapılması yeterli, ana lastikte otomatikman belli edilmiş olacak. geçen yıl bridgestone'un izlediği taktik gayet iyiydi, şu son iki yarışta pirelli'de benzer bir taktik uyguladı ve başarılı da sayılır bence ancak daha da iyileştirilebilir elbet.

  7. Çirkin olacağını düşünüyorum. Her takımın tasarımına uyan bir renk bulmaları imkansız. İlla ki görüntüyü bozacaktır.

  8. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    iyi güzel denemeler yapıyorsunuz Pirelli yetkilileri.
    ama bu son yapacağınız gelişmede test videosunu bizlerle paylaşsanız iyi olmazmı Pirelli yetkilileri
    yani tekerlekler son hızda dönerken yakın çekimmle veya uzak çekimle test yaparken bizlerede sunun paylaşın
    ve biz F1 seyircisi olarak olumlu veya ollumsuz görüşlerle sizleri aydınlatabiliriz değilmi ama siz değerli Pirelli yetkilileri.
    hem belkide bizim aramızdan konu hakkında daha yaratıcı kimsenin aklına gelmeyecek fikirlerde çıkabilir kimbilir ama değilmi sevgili Pirelli yetkilileri.

  9. iyi fikir sonunda hayırlı bi iş yaptılar sanki çok zor bişeymiş gibi….incecik bi çizgiyi görüpte rengini anlamaya calışmayacak spikerler, tebrikler….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir