Ecclestone'a Bahreyn'i Takvime Koymama Uyarısı

yazar:

kategori:

Bahreyn’de yaşanan olaylar nedeniyle 2011 sezonunun açılış yarışı olan Bahreyn düşürülmüştü ve yaşanan krizin devam etmesi yarışın tekrar takvime koyulmasını zorlaştırıyor.

Organizatörlerin 1 Mayıs’a kadar yarışın tekrar takvime girip giremeyeceğini bildirme hakları bulunuyor.

Ancak durum pek de iyi görünmüyor. Facebook üzerinden Bernie Ecclestone’a açık mektup yazıldı ve ülkedeki olayların başkahramanlarından olan kişiler, mevcut düzen altında yarış yapılmaması gerektiği uyarısında bulunuldu. Yazılan mektupta, daha özgür ve demokratik ortamda yarışı izlemek için sabırsızlandıkları da belirtildi.

 


Yorumlar

  1. deeoA2 <a ****="http://keygkseblygm.com/">keygkseblygm</a&gt;, tiugmuvlhcej, [link=http://xcxzfjcimotc.com/]xcxzfjcimotc[/link], http://uewmbtanwtbj.com/

  2. A1 ring macaristandan bile sıkıcıydı…

  3. A1 ring macaristandan bile sıkıcıydı…

  4. A1 ring macaristandan bile sıkıcıydı…

  5. Neden bu pisti gereksiz gördüğünüzü anlamadım yüksek geçiş ortalamasına sahip hatta ortalama İnterlagos'la aynı. Benim de sevdiğim bir pist. Umarım takvimde kalır ama İstanbul Parkın takvimde kalması biraz da olsa bu duruma bağlıysa takvimde çıkarışsın o ayrı 🙂

  6. ne kadar gereksiz pist varsa takvimde ben olsam bahreyn valencia macaristan pistlerini kaldırırım ah ahh nerde A1 Ring nerde imola eski yarışları özlüyorum.

  7. Gitmişken Valencia'da gitsin kurtulalım çok sıkıcı pist…

  8. bu gidişle o olacak merak etme

  9. Yusuf  Hitay avatarı

    böyle bir pist neden takvimde ben onu bile anlayabilmiş değilim. komple çıkarında türkiye'ye yer açılsın 😛

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir