Massa'nın Doğum Gününü Kutlayan Ferrari'den İmalı Sözler

yazar:

kategori:

Sezona umduğu gibi bir başlangıç yapamayan ve henüz bir kere bile podyuma çıkamamış olan Maranello kökenli takım, 2011 aracının özellikle sıralama olmak üzere hızını arttırmak için var gücüyle çalışıyor.

Ferrari’nin 30. yaşını kutlamak için Ferrari websitesine konuşan Montezemolo “Senin ve hepimiz için özel bir gün. 10 seneden beri ailemizin bir parçasısın ve şu anda Ferrari gibi yaşayıp nefes aldığını biliyorum.”

“Yeteneğin ve iyi doğan karşısında burada herkes seni hem sürücü olarak hem de şahıs olarak takdir ediyor. Bugünün keyfini değerli ailenle çıkar ve önümüzdeki bir kaç haftanın şampiyonluk şansı açısından kritik olmasını beklediğimizi bil.” dedi.

Takım patronu Stefano Domenicali “Uzun zamandan beri birbirimizi tanıyoruz ve birlikte dramatik anların yanında harika anlar yaşadık ve tüm bu anlarda birbirimize bağlıydık. Bu sayede ilişkimiz özel oldu. Maranello’ya geldiğinde daha çocuktun ve kocaman adam oldu. Daha birlikte uzun yolumuz var ve hakedilmiş bir başarı elde etmeyi umuyoruz.”

“Hediye mi? Şu anda hepimiz Maranello’da soluksuz çalışıyoruz. Neden bahsettiğimi biliyorsun…” dedi.

 


Yorumlar

  1. Alonso senden hızlı (yol ver):)
    Dramatik dedi dimi haklı:)

  2. rocco junior avatarı

    o kaynakları burda ben söyledim zaten ilk olarak.ayrıca çok evvelden beri bilinen bir şey ama resmi kaynak değil ve takımdan da açıklama yapılmadı.öyle kolay mı en baştan araç yap,tekrar testlere sok.aralık ayında bitti ferrari aracı.benim isyanım sana değil zaten o ek olarak söylenmiş bir cevap.sürekli aynı yorumu duymaktan bıktım yani neymiş araç muhafazakarmış ondan yavaşmış.benim tepkim buna ve o adamlara soruyorum bu araçtaki 3000 parçadan acaba en muhafazakar neresi,neresini değiştirsek hız kazanırız bize bir söylesinler.ne yapmamız lazım daha fazla downforce elde etmek için mesela?

  3. arkadasım herkes sıkılıyor bu durumdan da senin kimseye isyan etme hakkın yok.İsteyen istediği yorumu yapar beğenirsin begenmezsin.teknik yorumlara gelince; B aracının geldiğini basından kaynak gosterdim ve doğruysa yapılacak değişikler B planından cok B aracını işaret ediyor.body harici neredeyse değişmedik yeri kalmayacak aracın.Aracın B olması için ferrariden ''biz B'yi yapıyoruz'' demesi mi gerekiyor.

  4. rocco junior avatarı

    bilmeden yorum yapılınca cidden deli oluyorum ya.aracın muhafazakarlığından geri kalmadı kardeşim maranellodaki fabrikadaki güncellemelerin çalışmaması yüzünden araç geri kaldı.atıp durmayın artık ya ayrıca o b aracı değil b planı.b planı ise artık tamamen toyota rüzgar tünelini kullanmak of sıkıldım ya sallamasyon yorumlar

  5. umarım ferrari güncellemelerle iyi işler yapar.

  6. felipeye mutlu yıllar diliyorum…araç rekabetçi arıza vermeyen özellikle yarış içerisinde çok iyi bir araç bence…2009 yılı aracı başlangıçta yeni kurallara uyum sağlayamadığından son derece yavaştı…sezon ortalarına doğru felipenin kaza yapmasıyla gelişim durduruldu. kimi nin tek başına sıradışı mücadelesiyle birşeyler yapabildi. geçen sene olduğu gibi araç çok iyi durumda…ayrıca felipe için geçen seneden farklı bir durum var. bu sene sende asıl diyorlar ve önünü açtılar…bunda sadece alonsoya oynamakla markalarda şampiyonluğun hayal olacağını gördüler. 2008 senesinde markalar şampiyonluğunu iki pilotuda ön plana çıkarmakla buldular. bu açıdan bence felipe iyi bir fırsat yakaladı…kuşların vurulacağı zamandır şimdi felipe…bir taşla katliam yapabilirsin…alonso başarısızlığı sadece takıma ve araca yüklediğinden olsa gerek felipenin önü açık artık…başına 2008 kazası gelmeseydi çok daha iyi yarışlar çıkarabilirdi fakat ister istemez böyle olaylar insanı etkiliyor…neyse artık birşeyler geride kaldı…bundan sonra eşit muamele ile felipe bence alonsoyu geçecektir. her ne kadar takımlarda üçüncülük pilotlarda beşincilikten öteye gitmek zor olsada felipe en azından alonsoyu geçip birilerine birşeyler ispat edebilir. bunun için önünde iyi bir fırsat var… yürü massa alonsoya karşı seninle beraberiz…

  7. Nice mutlu yıllara Felipe Baby

  8. airmclaren Kimi avatarı
    airmclaren Kimi

    iyiki doğdun felipeee

  9. ferrari ancak tabanı burunu süspansiyonu değiştirir 1 sn kazanır mclare sadece eksoz sistemini değiştirir 1 snden fazla kazanır …ferrarinin aracı fazla muhafazakar dediğimizde kimseyi inandıramamıstık şimdi biraz kıpırdanmaya baslıyor sanırım inşallah ferraride dönerde eski mclaren ferrari kapışmasını seyrederiz….

  10. Hocamız vardı derdiki sınavlardan önce; 10 aldıgın bir sınavdan daha sonra 80 alabilirsin.Asıl sorun 80'i 82 yapabilmek.Ferrarininki o hesap öndekilere yaklaşabilir ama geçmek zor olan.Umarım iyi bir arac yapabilirler.

  11. ferrari f150 B geliyor arkadaslar yazın google f150B in turkey baslıklı haber.scuderia'nın forum sayfasında tüm kaynaklar mevcut.

  12. "Hediye mi? Şu anda hepimiz Maranello'da soluksuz çalışıyoruz. Neden bahsettiğimi biliyorsun…" dedi. burda bisey dikkatinizi çekti mi? arkadaşlar… türkiye için güzel bir araç yapıcaklar gibi bişey saklıyorlar bunlar herkesten .. türkiye'de güncellemeler etkili olabilir…

  13. EmRe kardesim nerden buldun o haberi ? söylermisin merak etttim :)..

  14. Selim Duranay avatarı
    Selim Duranay

    Hadi koçlarım benim, bari türkiyede bişeyler olsun. geçen sene ki gibi sn tutmakla uğraşmayalım!

  15. ƒσяzα ƒєяяαяι avatarı
    ƒσяzα ƒєяяαяι

    djarum a katılıyorum istanbulda bir anda pol olmasada mclarenlerle mücadele çok şaşırtır ama tabi biz bunları yaparken diğerleri de 3 hafta boyunca yatmazlar heralde

  16. ƒσяzα ƒєяяαяι avatarı
    ƒσяzα ƒєяяαяι

    ya canım bende biliyorum çok zor ama sonuçta artık en hızlı araç değil en doğru strateji kazanıyor yarış temposu düşünüldüğünde ferrarilerin ilk 4 e girip startta yer kazanması çok rahat galibiyet getirebilir iyi bir stratejiyle çünkü araç zaten yarışlarda fena değil geçen yarışta ilk pitstoplardan sonra rosbergin ilk sırada olduğunu hatırlayın ve daha sonra button ın arkasına 4.lüğe düşen hamilton ın yarışı nasıl kazandığını hatırlayın valla bu sene f1 de herşey mümkün son tura kadar ilk 3 tekilerin galibiyet şansı var bence bir anda lastiklerin sana 10 sn zaman bile kaybettirebilir özellikle kanada gp ni çok büyük merakla bekliyorum 5-6 pitstop falan olabilir bence kanadada

  17. senin bu bahsettiklerin massa dan çok bize taraftarlara hediye 🙂

  18. italyan ve ispanyol basınında 4 guncellemeden bahsetmiş;yeni ön burun,yeni on kanat,komple suspansıyon guncellemesi ve difüzör.1 sn hedefleniyor falan.Umarım öyle olur ve guzel bi hediye verilir massaya.

  19. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Massa ya en güzel hediye Turkiye GP sinin Podyumun en üstünde yer almak olacaktır.Ama Tabloya bakıyorum zor gibi gözüküyor Turkiyede hic yağmurlu yarış izlemedik bu yarış yağmurlu olursa ovvv derim heyecan 2 katına çıkar ve son yarışımızı biraz aksiyon katarak izlemiş oluruz ins yağmur yağarda ilk virajdaki kazaları görürüz :)…

  20. kalk dostum sabah oldu. :))

  21. 05Alonso| SF' F150° Italia  avatarı
    05Alonso| SF' F150° Italia

    Aslında fazla uçmamak gerekir yoksa sonumuz kötü olabilir 🙂

    Felipe Türkiye de her zaman iyi olmuşrtur ama araç kötü olunca yapacak bişey yok.. Ferrari patronları da hemen çözüm yok demesi Türkiye için de umudumu kesti.. Tabii ki tek temennimiz Ferrari nin kazanması ama çok zorr..

  22. ƒσяzα ƒєяяαяι avatarı
    ƒσяzα ƒєяяαяι

    ferrari istanbulda duble ve şov yaparak sana hediyeni verecektir inşallah alonsoyla podyumun en üstünde olacaksınız

  23. rocco junior avatarı

    İyi ki doğdun Felipe inşallah sana en güzel hediyeyi bu pistte 4. defa biz vereceğiz.

  24. Ne cimri patron yaw İnsan bir abarth hediye eder beri hiç olmazsa :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir