Alonso: " Ferrari'de Felipe ile Yarışmaktan Mutluyum"

yazar:

kategori:

Alonso “Merhaba Felipe ve senin için her şeyin en iyisini diliyorum! Benden bir kaç ay büyüksün, temmuz ayında 30 yaşına girme sırası bende olacak bu yüzden bu yaşa ulaştığında özel bir şey olup olmadığını bana söyleyebilirsin.”

“Şaka bir yana Ferrari’de seninle yarıştığım için mutlu olduğumu söylemek istiyorum. İyi bir ikili olduğumuzu düşünüyorum, birbirimize saygı gösteriyoruz ve takımın önceliklerinin kişilerden önce geldiğini bilerek iyi bir şekilde çalışıyoruz.”

“Artık ön sıralar için mücadele etmemize yetecek kadar iyi aracımız olmasını umuyorum. Bu olduktan sonra kazanmaya çalışmak bize bağlı olacak.” dedi.


Yorumlar

  1. hakan abi yine yapmışsın yapacağını, sen bizi güldürdün Allahta seni güldürsün…:))

  2. Pite girerken bile adamı sollayabiliyorsun.Bence de mutlu olmalısın.Çünkü sen Massa'dan hızlısın .
    Doğum günün kutlu ve mutlu olsun.
    Not: Ayrıyetten aracınız ve aracımız da yerlerine yakışmıyorlar biraz daha üst sıralarda olmalıyız.Mesela 1 ve 2 gibi:)

  3. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Eski alışkanlıklardan olsa gerek. copy paste.
    Sağolasın bundan sonra o şekilde yaparım.

  4. Evet aynen öyle. Düşmanlık yok, kırgınlık yok, f1 tutkusu baki olan fanların fikir paylaşımı var. Sitedeki herkes sizler gibi olsa, hayat bayram olsa. Herkes meramını şiir gibi yaratıcı yollarla anlatsa. Neyse bu seviyeli, seviyeli olduğu kadar da nüktedan yorumların artması dileğiyle… Saygılar.

  5. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Eskiden Alonso haberlerine tam kadro geliyorlardı.Eee ne demişler, "rüzgarın en çok estiği yer zirvedir"". Bakıyoruz mclaren whitmarsh lewis haberleri sinek avlıyor yüzüne bakan yok. Bakınız:

  6. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Massa'nın doğum günü kutlu olsun.Umarım Massa da bu kutlamadan mutlu olmuştur.Bir önceki takım arkadaşı ,ölümcül kaza sonrası Massa'ya geçmiş olsun bile diyememişti.

  7. 05Alonso| SF' F150° Italia  avatarı
    05Alonso| SF' F150° Italia

    Düşman değiliz sonuçta.. Aynı vatanın insanlarıyız ve sonuçta bir spor a gönül veriyoruz.. Herhalde Alonso ve Raikkonen bu siteye girse ve yorumları okusa (anlarlar mı bilmiyorum) nasıl taraftarlarımız var ulan diye utanırlar herhalde 🙂

  8. şahsınızın alonsocu olupta vediği kibar cevaplar inanın beni çok mutlu ediyor:) bu açıdan çok teşekkür ederim…sizin gibi insanların bu sitede sayısının artması temennisiyle…

  9. 05Alonso| SF' F150° Italia  avatarı
    05Alonso| SF' F150° Italia

    Alonso için bu kadar uğraşacağımıza ne bileyim yeni hobiler edinelim,zaman geçirecek başka şeyler.. Yada dur bir dakika şiir kitabı çıkarmanı öneriyorumm..:))

  10. ben ikisinide secmezdim tekrar lewisle yanyana yarıssın isterdi fernandonun… vettel eşit şartlarda yarıssa alonsoyla tabiki kazanan alonso olurdu… iki tane pilot var gridde en üstte lewis ve fernando bunların ardından vettel ve rosberg geliyor bana kalırsa tabi buna katılmayanlar elbette olacaktır webber button massa bunlar takımlarında ancak ikinci pilot olabilirler… ayrıca schumi olayına gelirsek daha önce soylemiştim efsanesinin içine etmeden artık bu sene sonu bırakmalı yerine gelecek vaad eden diresta gibi hızlı bir pilot gelmeli zaten para vermeden yarıstıran dogru dürüst takım kalmadı gridde…

  11. Guzel siir. Eline saglik 🙂

  12. Alonso darbeleri insana böyle cümleler yazdırır

    eğer sevemezseniz çok ızdırap duyarsınız feryat figan dizelere yansır kelimeler.

  13. Ferrari-AStateOfTrance  avatarı
    Ferrari-AStateOfTrance

    yaz yaz Alonso'nun sizin içinizde bıraktığı acı adama işte böyle koyar.Böyle de şiir yazdırır.

  14. onun yerinde olsam bende mutlu olurdum ve felipeye saygı(!) gösterirdim. böyle güzel takım arkadaşımı olur? teşbihte hata olmasın çayı koyuyor şekeri atıyor karıştırıyor aman paşam yorulma deyip ayağına getiriyor aman paşam rahatsız olma deyip birde içiriyor. ben yemedim içmedim buyur sen ye iç diyen bir takım arkadaşı felipe alonso için…
    sorsalar alonsoya aynı lafı kimi olsa onun için söylermiydin? acaba ne derdi? birde şunu sorsalar kimi mi felipe mi? gerçi bu soru muhtemelen gelmeden evvel soruldu kendisine…o da talebini bildirdi takıma ve gereken yapıldı. rahatsız olmasın diye ne lazımsa yapıldı. takıma şu ana kadar verdikleri ortada…
    alonso nun şu anki düşüncelerini sanırım aşağıdaki satırlar özetler…

    kral idim birinci pilot idim reno da…
    mclarene gittim bir çaylağın elinde oldum madara…
    olmadı döndüm yine kral oldum renoda…
    sonrası ferrari kral oldum yine burada…
    farkım belli santanderin sponsorluğunda…
    yoksa ilk yıl mahvolurdum burada…
    fakat ilk yıl petrov etti beni maskara…
    hamiltonu geçemedik yine düz yolda…
    benim için uğraşıyorlar italyada fabrikada…
    ne yapsalar çare yok talih artık gülmezmi banada…
    felipe ben ettik ferrariyi elbirliğiyle madara…
    herhalde sonunda soluğu alacağız kapıda…

  15. İsim olmasaydı düzeltmezdim Feli(p)e tabi ki.Bazı dikkatli arkadaşlar uyarmadan

  16. Massa'ya 2008 de çok üzülmüştün çünkü tek şansını o zaman kaybetmişti.İstanbul'da yaptıkları ise malum onun için buraya ayrı bir mativasyonla gelmesi lazım.Ne diyelim iyi ki doğdun Felibe

  17. Ben de Ferrari böyle iki muhteşem, birbirine denk ve eşit statüde pilotlarla yarıştığı için mutluyum. Teşekkürler Ferrari.

  18. airmclaren Kimi avatarı
    airmclaren Kimi

    iyiki doğdun felipeeee

  19. F1 i iyi yada sürekli izlemeyenler,kulakdan dolma bilgilerle bilgiç olanlar belkide bilipde bilmemezlikden gelenler o kişi olsaydıda yine istermiydi gibisinden lafkar ederler.ALonso, 2009 sezonunda sürekli olarak geçtiği Pİqo ile ilgili yaptığı yorumun peşine Hamiltonla takım arkadaşlığı iyi idi çünkü araca o da ayarlar yapabiliyordu ve bu şekilde sadece tek başıma uğraşmak zorunda kalmıyordum ve kendi içimizde mücadele ederken daha iyi gelişiyordum demiştir.Alonso, Hamilton la mücadeleden kaçmamışdı,Hamilton ile yaptığı mücadelede onu tek başına bırakmak bir yana taraf olan takımdan kaçmıştı.O günlerde Ron Dennis ; 'Biz (McLaren takımı ve Hamilton) ,Ferrari ile değil ALonso ile yarışıyoruz demişdir.2007 sezonunda McLaren o kadar güçlüydü ki kösteklediği adamla desteklediği adam aynı puan ile 2ve3 oldular.; üstelik şampiyon bir puan öndeydi.ALonso nun kösteklenmemesi sonucunda yapabileceği farkı düşünebilirmisiniz? Raikonen , McLaren de senelerce başaramadığı şampiyonluğu McLaren in tutumuyla kazanmışdır.Hamilton ile mücadelesinden çekinmediğini alenen belirtmiş insana ,' yok onunla mücadele etmek istermiydin 'diye yazmanın anlamı yok.Bilmeyenler; kafalarındaki F1 i bize yutturmasınlar.

  20. peki sana sorsalar, yanına hangi pilotu isterdin? vetteli mi rosberg'i mi? hangisini 🙂 schuminin bile takım arkadaşının geride kaldığı dönemlerde. bence bunun lafı bile olmamalı. rosberg schumiyi geçiyor diye, schumi vasat bir pilot mu? tada rosberg harika mı?

  21. alonsonun yerinde olsam banada takım arkadası olarak massayı verseler bende mutlu olurdum.. ama sorun bakalım alonsoya hamiltonu yanında istermi ferraride yada vetteli hadi olmadı rosbergi….

  22. arkadaşın demek istediği, bazı arkadaşların sataşmaya yer arayanlara. yoksa tabiki herkes istediği yere yorum yazabilir. ama bazı kişiler alonsoyu o kadar seviyorlar ki, damlamadan edemiyorlar 🙂
    arkadaşın tepkisi buna, bence haklıda…

  23. hamilton heikki
    hamilton button gibi.

  24. heikki 1088 avatarı

    Mclaren haberine yorum yazmadı diye Alonso haberine yorum yapamayacağız öyle mi? =) Sanki Mclaren taraftarı tüm Mclaren haberlerine yorumda bulunmalı. Peh. Gel sende mclaren pilotlarına laf et. Nie alınaım ki =) O yaşları geçeli çok oluyor bizde. Tuttuğun takımın pilotuna laf edilince ana baba düz gitmiş gibi hissetmiyoruz yane 😉 Konuya dönersek de walla haber komik arkadaşım bence. Bazı iyi pilotlar, yanında çok iyi yarışamayacağı ve ona destek olacak (eddie irvine, barrichello)gibi pilotlar ister. İşte Massa da bunların arasında bir pilot olduğuna göre, mücadele etmek her istemeyen pilot iyi ki doğduun der "saygı duyduğu" aradaşına =)

  25. Mark Webber avatarı

    Gün boyunca 3 tane mclaren haberinde yorum yapmayanlar neden Alonso haberine yazıyorki?Adam doğum gününü kutlamış.Samimi yada değil.Bana mclarendeki ilişki yapay geliyor.Ama ilgilendirmiyorda.

    Önemli olan karşılıklı saygı.

  26. "birbirimize saygı gösteriyoruz"

    bu adam gerçekten

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir