Resmi: Team Lotus, Caterham'ı Aldı

yazar:

kategori:

Team Lotus’a göre “bu anlaşma ile spor otomobil üreticisi, marka profilini ve ürün yelpazesini genişletebilecek”.

Tony Fernandes: “Caterham, motor endüstrisinin kalbinde eşsiz bir yer.”

“Caterham Cars, Colin Chapman’ın ‘az ama öz’ felsefesine inanmaya devam ediyor ve orijinal Seven’in DNA’sı, Caterham’ın ortaya koyduğu ürünlerin en yenilerinde izlerini taşıyabilir.”

“Avrupa, Japonya, Avustralya ve Orda Doğu’daki satışlarla zaten başarılı bir iş ve mevcut idari takımın rehberliğinde artık şimdi, Catherham’ı, daha geniş marka tanınırlığı ve yenilikçi ürünleriyle yeni heyecan verici ufuklara taşıyacak bütün donanıma ve ruha sahibiz.”

Bu duyuru, Lotus adının kullanımı ile ilgili olarak Britanya mahkemesinin karar vermesi öncesinde geldi ama takımın bildirisinde isim değişikliği ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı


Yorumlar

  1. Ha Team Lotus ha Team Caterham. Her şartta Tony Fernandes'in F1'de kalıcı olabileceğinin yanında bu kalıcılığını spor otomobil üretmek için kullanacağını söyleyebiliriz. Aynı zamanda aracında İngiliz yarış yeşilini andıran bir renk kullanmasının yanında köklü ama yıkılmaya yüz tutmuş bir İngiliz üreticiyi satın alması, kendisinin İngiltere'deki sempatisini ve taraftarını da arttıracak.

  2. Gönlüm adlarının Team Lotus olarak kalmasından yana. Caterham da olsa çok birşey kaybetmezler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir