Formula Futbol Şölenine Hazır mısınız?

yazar:

kategori:

30. sezonun ilk maçı 4 Mayıs tarihinde saat 19:00’da Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanacak. Nazionale Piloti ile Türkiye’nin ünlü isimlerinden oluşan All Stars takımlarının karşılaşacağı sezonun ilk maçı NTV Spor aracılığıyla televizyonda, Power Group aracılığıyla radyoda canlı olarak yayınlanacak.

NAZIONALE PILOTI ilan edilen kadro:Sebastien Vettel, Fernando Alonso, Felipe Massa, Jérôme d’Ambrosio, Ivan Capelli, Maro Engel, Vitantonio Liuzzi, Christian Montanari, Jules Bianchi, Andrea Ferrari, Johnny Cecotto, Alberto Valerio, Jason Tahincioğlu, Sergio Perez, Jaime Alguersuari, Vitaly Petrov ve Paul Di Resta..

ALL STARS takımı kesinleşen kadro: Rıdvan Dilmen, Engin Altan Düzyatan, Sabri Ugan, Barış Falay, Yüksel Aytuğ, Mesut Yar, Ege, Ferhat Göçer, Ramazan Beyazkaya, Uğur Meleke, İbrahim Kendirci, Yavuz Seçkin, Sarp Apak, Yılmaz Erdoğan, Ersin Korkut, Özgür Çevik ve Cansel Elçin.

Biletix’ten Satılan Bilet Fiyatları Şu Şekilde:

Fenerium Alt Orta – 20.00 TL
Maraton Alt Orta – 20.00 TL
Fenerium Alt Kenar – 10.00 TL
Maraton Alt Kenar – 10.00 TL


Yorumlar

  1. Formula Futbol Şöleni NTV Spor'da

    2 Mayıs 2011 14:02 | NTVSpor.net

    Bu yıl 5.si gerçekleştirilecek olan "Formula Futbol Şöleni" 4 Mayıs Çarşamba günü saat 19:00'da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda gerçekleşecek ve NTV Spor’dan canlı yayınlanacak.

    http://www.ntvspor.net/haber/motor-sporlari/39806/formula-futbol-soleni-ntv-sporda

    kaynak ntvspor.net

  2. Alonsomania  avatarı

    artık "sadece yarış" biletleri satılmıyor ilk bi kaç yarış satılıyordu sadece. ama zaten aşırı fiyat farkı olmuyordu, ücretin yüzde 80 ini yarış oluşturuyor

  3. Bu maça iddaa oynanıyor mu? 🙂

  4. Schuminin katılmaması hiç de iyi olmadı, çok iyi futbol oynadığı bilinen bir gerçek. Biliyorsunuz Schumi 2008 yılında Monaco takımından resmi bir teklif almıştı. Hazır Schumi İstanbula gelmişken yerlede sürünen Galatasarayın elini çabuk tutup bir kaç maç için Schumi ile anlaşması lazım. Sabri Sarıoğlunun yerine birkaç maça çıkması fena mı olurdu 🙂

  5. kombine olmayan bilet ilk bi kaç yıldan beri satılmıyor diye biliyorum.çok fiyat farkı olmuyordu zaten önceden

  6. զսօ८ĸհεռ  avatarı
    զսօ८ĸհεռ

    Dostum ben sadece pazar gününe bilet almak istiyorum okulum dolayısıyla ama biletixin sitede kombine olarak satılıyor. Sadece pazar günü için alabilir miyim acaba?

  7. Alonsomania  avatarı

    biletix in sitesi

  8. alonso olmıcak dıye duyduk alonso fanları olarak :))

  9. ewt abi 🙂 gecen senede alı samiyen deydik bu sene kadıkoy 🙂 alonso yok ama olsun 🙂

  10. Ivan Capelli'de de amma enerji var maşallah. Geçen sene de oynamıştı. 1963 doğumlu abimiz. Bu arada Johnny Cecotto'da isim karmaşası olabilir. Muhtemelen o isim Johnny Cecotto Jr. olmalı. Çünkü Büyük Johnny eski bir F1 pilotu ama 1956 doğumlu. Oğlu ise 1989 doğumlu bir GP2 pilotu.

  11. şumisiz tadı olmaz! ama ersin fena deildi bi onceki maçta ortalarını calımlarını hatırlıyormusunuz 🙂

  12. alonzomanyaa  avatarı

    Ya şu jason mu ne dalga yı da almıyorlarmı pilotların takımına fitil oluyorum..

  13. arkadaşlar tarışiçin bilet fiyatlarını öğrenebilceğimiz bir yer varmı.daha önce bildirildiyse eğer ben bulamadım kusura bakmayın şimdiden.

  14. rocco junior avatarı

    geliyoruz dostum birkaç arkadaşla:)

  15. Fazlasıyla hazırım bu şölene =))

  16. Anadolu yakasında olucak olması pilotlar için iyi çoğu fan için yorucu bir haber

  17. Hersene Ali Samiyende yapılırdı stad yıkılnca Saraçoğlu na alınmış karşılaşma…İlgi çok az oluyor ama 3-5 lirada olsa yardım parası..Vettel kesin katılır gibide diğerleinden emin değilim…Şumi nin olmaması büyük eksiklik kendisi çok iyi bir futbolcu sayılabilir..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir