İzle: 2006 Türkiye GP'yi Hatırlayalım

Ferrari’lerin ön plana çıktığı yarışta güvenlik aracının piste çıkması Ferrari’nin planlarını bozmuştu. Felipe Massa ilk sırada pite girerken arkasından gelen Michael Schumacher beklemek zorunda kalmış ve pitlerin ardından şampiyona lideri Fernando Alonso’nun arkasına düşmüştü. Oldukça yakın mücadelenin geçtiği yarışı Felipe Massa kazanırken onu Alonso ve Schumacher takip etmişti. Bu yarış Massa için özel bir yarış oldu çünkü Brezilyalı sürücü ilk galibiyetini bizim ülkemizde almış oldu.

 

 

ingilizce türkçe çeviri news blog ingilizce cümle çeviri

Yorumlar

  1. Felipe Massa avatarı

    🙂

  2. Harika bir yarış ve Martin Brundle'ın harika anlatımıyla bir bütün olmuş.

  3. herkes schumiden bahsediyorda kimse alonsonun yaptığı mükemmel defans'tan bahsedilmiyor 🙂 bence efsane(schumi) 'nin karşılaştığı en sert defanslardan birisiydi.

  4. vay schumi 🙂

  5. massa ve schumiyi aynı ayna pite çağırdıklarında kafayı yemiştim. bak yine sinirlendim. yahu bir takım nasıl böyle bir hata yapabilir. pitte massanın arkasında 10 sn beklemişti schumi

  6. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Super bir seneydi ve turkiyenin bence en iyi yarışıydı schumi nin son turlarda ki baskısı super unutulamaz bir şeydi ya artık bole mucadeler yok daha farklı gecisler var heyecan aynı ama bu senelerin anıları daha guzel hatırlamak da cok guzel tsk ler. Ferrari için iyi bir yarisdi 2006 turkiye gp mclarende sorun yasadi oda ayri mesele.

  7. bilgin çeliktürk avatarı
    bilgin çeliktürk

    çok teşekkür ediyorum bu anıları yaşattığınız için sizlere süper Formula1 bambaşka bir dünya değerini bilmeyenler sözüm sizlere

  8. Ferrari-AStateOfTrance  avatarı
    Ferrari-AStateOfTrance

    Bir İstanbul MASSAlı 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir