Ferrari'de Casusluk Devam Ediyor Olabilir

yazar:

kategori:

Dün Ferrari’nin Barcelona’da yeni ön burun sistemini tanıtması Ferrari’de yine casusluğun olabileceği görüşünü ortaya çıkardı.

Geçtiğimiz seneki casusluk skandalına neden olan Nigel Stepney artık Ferrari’de çalışmıyor ancak Ferrari’nin bu sistemi daha önce İtalya’nın Autosprint dergisinde sızıntı olarak ortaya çıkmıştı.

Autpsprint şubat ayındaki sayısında bu sistemden ayrıntılı şekilde bahsetmişti ve bu Ferrari’ye ait belgelerin dışarıya sızmaya devam ettiğini gösteriyor.

Blick gazetesinin haberine göre Ferrari Teknik Direktörü Aldo Costa, Autosprint’in bu konuyu bilmesi karşısında haryetlere düştüğünü çünkü Ferrari’nin içerisinde bile çok az çalışanın bu yeni çözümden haberdar olduğunu söyledi.

Blick’e göre Ferrari içerisinde sızıntıyla ilgili inceleme başlatıldı.


Yorumlar

  1. erdem akyols avatarı

    sizin bu tartismalariz bence gereksiz bırakin napiyolarsa yapsinlar…biz seyirciyiz..eleştirmen deiliz..

  2. Ahlak ne? kac para neyse oderriz 🙂 şaka bir yana .niye alınıyo demen mentıksız kimse almam demez önemli bilgiler bunlar.her alanda kural budur.bilgi saklanır korunur beceremiyosan sonucta budur..

  3. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Ahlak ne zaman paranın önüne geçer o zaman dediğin gerçekleşir inşallahta olur

  4. arkadasım peki bunları alanların suçu yok mu mantıksız konusmayın.Bazıları veriyor karsıdaki niye alıyor almak mı zorunda.

  5. umutbg arkadaşım kimse kimsenin dolabında zorla bişey çalmıyoo bunun tek sorumlusu ferraridir bu ferrarinin iç sorunudur başka takımların değil malesef..

  6. arkadaşlar demekki ferrarinin içinde bilgi sızdarın sadece stepney değilmiş yani ferrari şimdi bu sorunu çözmeli içerdeki sorunu hallatmeli yoksa dışardaki halledemez 🙂

  7. casusluk ferrarinin içinde yapılıyorsa masum olan f1 oluyor

  8. Bazıları sanki suçlu Ferrariymiş gibi konusuyor.Bölelerini anlamak gerçekten zor.Asıl F1 i zevksiz hale getirenler casuslugu yapanlar degilmidir???Yoksa casusluktan magdur olanlar mı??

  9. Belki bu yeni bir tasarım olmayabilir ama daha sezon başlamadan çok önce Ferrari nin böyle birşey tasarladığı ortaya çıkmıştı. Yani Ferrari nin çalışanlarının bile çoğunun bilmediği bir proje basına sızdırılmışsa demekki hala takımda bilgi sızdıran veya ağzını tutamayanlar var.

  10. şimdi BMW ferrariye yaklaşmaya başladı ferrari hemen der bmw bilgilerimizi çaldı diye bu kadar da olmaz artık insanların canını daha fazla sıkmayın bu spor eğlence ve teknoloji için var eğer her zaman casusluğu işe katarsanız F1 zevksiz hale gelir .

  11. kaan kaanhan avatarı

    denedikleri mevzuda yeni birşey olsa hadi neyse :)) sağa sola çatacaklar şimdiden zemin hazırlıyorlar.

  12. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Ferrari rakipleri ile arasındaki farkı açamadığı sürece bu casusluk olayı devam eder gider bir laf vardır bir evden bir kız kaçıyorsa annesinin haberi vardır bu da o misal ferrarinin bütün olanlardan haberi var bakalım bu defa kim bıçak altına gidecek

  13. mcmerc olayı kendi içlerinde çözemediler galiba 2 ay oncesinden baslamıslardır ama sonucta içerde casus bulmak sıradan bir polislik durum degil.

  14. Saçmalıktan başka bir şey değil. 2 ay önce çıkan habere şimdi mi casusluk incelemesi başlatıyolar.. Ferrari kendinde değil galiba, yeni burnu araçlarının üstünde görünce "aaa bunu 2 ay önce bi yerde yazmışlardı, casusluk mu var yoksa?!?!" şeklinde bir durum mu olacak yani güldürmesinler bizi… İtalyanların işleri güçleri alavere-dalavere…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir