Button, Kariyerini McLaren'de Tamamlamak İstiyor

yazar:

kategori:

2009’da Brawn GP ile şampiyon olduktan sonra McLaren ile 2 senelik anlaşan Button ile takımının, önümüzdeki aylarda mevcut anlaşmayı uzatma konusunu görüşeceği düşünülüyor.

Hem McLaren hem de Button’un, bu ortaklıktan memnun kalması ile İngiliz pilot, gelecekte de kendisini Woking kökenli takımda görmek istediğini ifade etti.

Button: “Burada yarışmayı sonlandırdığımda, artık Formula 1 yarışıyor olmayacağım. Burada mutluyum. Yarışlarımdan keyif almak istiyorum ve burada geçirdiğim zamandan gerçekten keyif alıyorum. Başka bir yerde olmak için bir neden göremiyorum”

“Dünyanın en iyi takımlardan biri adına sürüyorum. Çoğu pilotun burada olmak için can atacağı bir yerdeyim ve bunun için çok sıkı çalıştım. Bu 3 senelik de olabilir 5 senelik de, bilemiyorum”

Button’un takımda kalması konusunda Whitmarsh, İngiliz pilotu kolları açık beklediklerini söyledi.

Whitmarsh: “Eğer Jenson tamamıyla bağlı olacağını ve x sene daha bunu yapmak istediğini söylerse, çabucak bir anlaşma sağlayacağımızdan şüphe etmiyorum. Takım adına muazzam bir değer ve yeri geldiğinde hızlı ve kolay bir görüşme yapacağımızı umuyorum”


Yorumlar

  1. Her zaman dikkat ettiğim şey,
    Pilotumuz tulumun içerisinde nasıl duruyor. Tulum onu kabul ediyor mu?

    McLaren tulumunun, Button'ı kabul etme oranı neredeyse %100'e yakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir