Petrov, Şimdiye Kadarki Formundan Memnun

yazar:

kategori:

Avrupa sezonu Türkiye’de başlarken ilk yarışlar için Petrov: “Aracın tasarımında ve yenilikçi yaklaşımda bu sene daha gerçek bir ilerleme kaydettik ve çok güçlü görünüyoruz. İyi yarışlarımız oldu, iki podyum kazandık. Ayrıca şanssızlıklar da yaşadık ama yine de güçlü görünüyorduk. İşler bizim için iyi görünüyor. Şimdiye kadarki performansımdan ve elde ettiğimiz sonuçlardan memnunum. Ama odağı kaybetmemeli ve aynı oranda çalışmaya devam etmeliyiz.”

Pisti sevdiğini söyleyen Rus pilot, güzel bir yarış bekliyor.

Petrov: “Pistin çizgisini seviyorum. Birçok hızlı ve yavaş viraj var; her şeyin güzel bir karışımı olmuş. Aynı zamanda teknik bir pist. İstanbul’da ünlü 8. virajı hepimiz biliyoruz. Bir diğer şey de pistin geniş olması; bu da güvenlik açısından iyi. Pistte geçiş hamleleri de mümkün; bu da harika bir yarış olmasına yardım edecektir.”

Vitaly Petrov, Türkiye’de ellerinde olacak güncellemelerle azamiyi hedeflediklerini ifade etti.

Petrov: “Elbette mümkün olan en iyi sonucu alma adına elimden gelenin en iyisini yapacağım. Türkiye için güncellemeler bekliyoruz. Elbette diğer takımlar da tepki verecek ve bizi yenmek için sıkı bir şekilde çalışacak. Öndeki takımları yakalama adına çabalarımızız ikiye katlayacağız. Bir yarış hafta sonunda neler olabileceğini asla bilemezsiniz ama hem takımım hem de ben, sıkı bir mücadele vereceğiz”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir