"Mercedes Türkiye'de Hızlı Olacak"

yazar:

kategori:

Sezonun ilk 2 yarışında sorunlarla boğuşan ve hız anlamında da geride kalan Alman takımı, Çin’de özellikle Nico Rosberg ile atağa kalkmış ve yarışın çeyreğini lider götürmüştü.

Schumacher “Takımın son yarış Çin’de gösterdiği gelişimi devam ettirmek için çok çalıştığını biliyorum ve İstanbul’a getireceğimiz bazı güncellemelerle birlikte olumlu bir hafta sonu geçireceğimizden eminim.” dedi.

Nico Rosberg “2011’e beklediğimizden daha zorlu bir başlangıç yaptık ve ilk 3 yarışta duygular tepe taklak oldu.”

“Melbourne ve Malezya’da hepimiz hayal kırıklığı yaşadık ancak Şanghay’da lider giderek aracımızın potansiyelini doğrulamayı başardık. Takım gelişme konusunda çok iyi adım attı ve o hafta sonu çok şey öğrendik.” dedi.

Ross Brawn “Takım ve sürücüler Avrupa sezonunun başlangıcı öncesinde gelişmenin devam etmesini garantilemek için çok sıkı çalıştı.”

“Temelde iyi bir aracımız var ve önümüzdeki yarışlarda aracın potansiyelini tam olarak göstermeliyiz. Çin yarışında galibiyet için mücadele etmenin nasıl olduğunu takım olarak hatırladık. Başarılı olamadık ancak bunu daha fazla yaşayabileceğimize dair bir his var.”

“Araç düzgün çalıştığında daha rekabetçi olabiliriz ve Türkiye’ye getireceğimiz çözümler bunu başarmamızda daha istikrarlı olmamızı sağlayacak. Ancak düzenli olarak önde olmak için daha çok çalışmamız gerektiğinin de farkındayız. İlk 3 yarış mücadele doluydu ancak birlikte zorluklara göğüs gerdik ve gelişmek için sıkı çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Mercedes GP avatarı

    Mercedes den bir podyum beklerim..güncellemelerle ve schuminin söylediklerinden dolayı çünkü çinden daha hızlı olacağız dedi..artık schumiyi c.tesi basın toplantısında görmek isterm

  2. Yusuf  Hitay avatarı

    çok büyük bir sıçrama olacağını sanmıyorum, sadece monako da güçlü olacaktır mercedes. o da en kısa dingil mesafesine sahip olduklarından dolayı

  3. Haydi Shumi en hızlı araç seninki göster kendini.Kazanacaksın. Bende inanmadım ama neyse,bişey tesellisi diyolardı:/

  4. Kesinlikle katılıyorum. Açık alan ve bronz tribün arasında 200 lira fark var ve tek avantajın oturuyor olman. Ama onun çözümü çok rahat bir tane portatif sandalye ve şemsiye.Ayrıca ben 3 yarış ilk viraja bakan açık alanda izledim yarışı ve inanılmaz keyif aldım. Tabi şimdi nasıl olacak bilmiyorum. Açıkçası ana tribüne 450 lira yol parası ve konaklama falan 1000 lirayı gözden çıkarmak gerekecek. Değer mi bilmiyorum. Schuminin podyumda olacağını bilsem hiç tereddüt etmezdim:)

  5. Geçmiş olsun,gerçektende hava açık olursa pist kabak gibi güneşin altında,belki tribün seçeneğin var ama eğer start-finish düzlüğünde yarışı izleyemeyeceksem favorim hep açık alanlar olmuştur=)

  6. Teşekkür ederim sağol:)

  7. Şu an o kadar kararsızım ki. Bu yıl belki de Türkiye'nin son yarışı olacak. Ben ise hala karar veremedim yarışa gidip gitmemek adına. Çünkü kullandığım ilaç nedeniyle güneşe çıkamıyorum bir de bunun üzerine oraya gidip geçen sene olduğu gibi hüsranla dönmek var.

  8. 2 aydır mercedes için 4. yarış diye yazıyorum. hadi bakalım kaldı 9 gün birde barcelona da başarı gelirse bu işin devamıda gelir. monaco çok önemli aracın cadde pistlerde ki başarısını iyi olup olmadığını görmemiz için

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir