Senna Filmi 6 Mayıs'ta Vizyonda!

yazar:

kategori:

Geçtiğimiz günlerde facebook üzerinden başlatılan Senna Filmi Türkiye’ye gelsin adlı kampanyaya biz de desteğimizi sunmuştuk.

Kampanyayı başlatan Ali Ünal ve Yalçın Pembecioğlu’nun vermiş olduğu bilgiler taraftarları mutlu edecek cinsten oldu. Henüz ayrıntılar netleşmese de kurulan temaslardan olumlu cevap geldiği ve filmin İstanbul’da sinemalarda gösterime çıkacağı açıklandı.


Yorumlar

  1. http://www.beyazperde.com/film/6042/Senna

    arkadaşlar film vizyona girmiş bugün itibariyle…
    istanbul ankara bursa da gösterimde…
    daha evvel baktığımda yoktu. bence bu filmin gişe si f1 seyirci sayısını belirler.

    http://www.boxofficeturkiye.com/

    kaç kişi gitmiş buradan takip edebilirsiniz.

  2. ben geçte olsa bu filmin sinemada gösterime gireceğine inanıyorum. zira 10 bin kişinin bile seyretmeyeceğini bile bile bir sürü film getiriyorlar. gerçi şuda var yapımcı firma ne kadar istiyor? çok istiyorsa şayet ilerleyen dönemde fiyat düşeceğinden film gösterime girer. bu yaz olur kanaatindeyim…

  3. Keşke tüm Türkiye'de olsa.

  4. İnternetten korsan olarak herşeyi izlemek mümkün. Önemli olan bu yapımı Sinema izleyicisiyle buluşturmak. Bir dönem Formula 1'in nasıl bir mücadeleye sahne olduğunu herkesin izlemesini sağlamak. Bu tip yapımlar özellikle Türkiye gibi Motorsporları kültürü denilen oldunun yeni yetiştiği bir ülkede Formula 1 ve bağlı herşey için çok faydalı olacaktır.

  5. Vizyona girmese bile nerden nerden bulup izleyin ben izledim zor aglarim diyordum ama filmin sonunda agladim

  6. arkadaşlar maalesef 6 mayısta vizyona giren filmler arasında senna filmi yok…daha da üzücü olanı şu an pek yakında diye söylenen filmler arasındada yok…yani gündemde böyle bir film yok…fakat internet sitelerinde film gayet kaliteli bir şekilde gösterilmeye başlanmış…

  7. 😀 diğer illerdekiler için ortak tepki 😀

  8. Ankara'dakilerin başı kel mi?

  9. Tüh ya bende gelmez diye izlemiştim. Yinede gider sinemada izlerim.

  10. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    sadece istanbul ise kötü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir