Berger, Toro Rosso'nun Satışı ile İlgili Kuveyt'te

yazar:

kategori:

Toro Rosso ortaklarından Gerhard Berger, yerel basına göre bir Kuveytli bir formula 1 takımı üzerine araştırma ypmak için bu hafta Kuveyt’te yer alıyor.

Re Bull patronu Dietrich Mateschitz’in, Faenza kökenli takımda sahibi olduğu %50 payın satılık olduğunu açıklamasının ardından 1 ay geçmecen Arab Times gazetesi, Kuveyt Uluslararası Otomobil Kulübü’nün varlıklı başkanı Anwar Bukhamseen’in Berger’i davet ettiğini yazdı.

Pazartesi günü bir haber konferasnsında konuşan Berger: "Büyük potansiyel gördüm ve bir gün bir takım geliştirebileceğimizi umut ediyorum"

Haberlere göre Berger, Irak ile sınıru bulunan ve dünyanın en geniş 5. yağ rezervlerine sahip Kuveyt’e geleek bir kaç ay içinde daha fazla ziyarette bulunacak.

Berger, bir pist inşa edip bir yarışa ev sahipliği yapmaktan sa bir takım almanın Kuveyt için daha önemli olduğunu söyledi.

Berger: "Eğer ülkede bir takım olursa, her 14 günde bir harekette olursunuz."

"Gelişim için bir fırsat var. Kuveyt’te motor sporlarının gelişimi projesinin bir parçası olmaya niyetli daha fazla Kuveytli iş adamı ile görüşmeyi bekliyorum"


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir