Heidfeld: "Red Bull ve Vettel Başını Alıp Gidemeyecek"

yazar:

kategori:

2010’un şampiyonları Red Bull ve Vettel, sezona çok güçlü başlangıç yaptı ama Çin GP’de Lewis Hamilton, McLaren ile seriye son verdi.

RTL’ye konuşan Heidfeld: “İlk yarışların ardından bazıları, Sebastian ve Red Bull için işlerin çok kolay olacağını söylediler.”

“Ama son birkaç seneye bakın, böylesi bir şey çok nadiren olmuştur. Özellikle McLaren son senelerde genelde biraz geride başlamış ve sonrasında hızlı bir şekilde ilerlemiştir.”

Aslında McLaren’de Hamilton’un Çin’deki galibiyetinde stratejinin büyük rol oynaması ile RB7’ye uyan İstanbul Park’ta Red Bull’un geçilmeyeceği öne sürülüyor.

McLaren’in meydan okuması konusunda Heidfeld: “Eğer son senelerdeki gelişim temposuna sahip olurlarsa, çok ciddi bir rakip haline gelirler. Ve umarım bazı diğer takımlar ve biz de çok önlerde yer bulabiliriz.”

Salı günü muhabirlerle telekonferans yapan McLaren’den Phil Prew, RB7 ile MP4-26 arasında tur başına 0,5 saniye fark olduğunu söylemişti.


Yorumlar

  1. yani şaka ve ötesi yorumlarınızı yazma amacınızı cidden çözemedim Mark Webber'in Çin Gp'sindeki performansı Sayın Marko'yu zaten haklı çıkardı sen neyin derdindesin KERS'siz 18.sıradan başlayıp 3 tur daha olsa yarış kazanacaktı..Yani bükemediğin eli öpemiyorsan abuk subuk şeylerle çıkmayacaksın piyasaya susmakta bir erdemdir..

  2. hani marko paşa sezon başında herkese tur bindiriyordu

    redbul bitti galiba,kanatda kırıldı

    neyse rekabetçi güzel bir yarış bekliyoruz.

  3. bakalım umaarım güzel bir yarış olurrr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir