Kubica'nın Geleceği Önümüzdeki Ay Netleşecek

yazar:

kategori:

İki hafta önce hastaneden taburcu olan Kubica, şu anda Monaco’daki evinde rehabilitasyon programına devam ediyor.

Türkiye’de gazetecilerin sorularını cevaplayan Boullier, “Onunla geçen gün telefonda bir saat sohbet ettik. Her gün rehabilitasyon çalışmalarına devam ediyor olsa da evine ve normal yaşamına döndüğü için çok mutlu. Günde altı yedi saat boyunca çok sıkı çalışıyor. Kariyerinin ne yöne gideceğini haziran ayı ortasında öğreneceğiz.” diyor.

“Kötü yaralar almıştı. Kemiklerin ve kasların iyileşme süreci kısa olsa da sinirler için aynısını söylemek mümkün değil. Bu süreçte ihtiyatlı davranılması gerekiyor. Bu yüzden karar verebilmeleri için zamana ihtiyaç var.”

İstanbul Park’ta basın konferansında konuşan Petrov da takım arkadaşını özlediğini ve en kısa zaman içinde yeniden onunla yarışmak için sabırsızlandığını söylüyor.

Rus pilot, “O ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor ve tüm takımın ona inancı tam. O her zaman çok eğlenceli ve hızlı biridir. Geçen sene onun en iyi pilotlar arasında olduğunu gördük. Onu hepimiz özlüyoruz. Hastaneden yeni ayrıldı, şimdi iyileşmek için önünde uzun bir süreç var. Ona desteğimiz tam ve onu burada bekliyoruz. Umarım onu bu sezon padokta da olsa görebiliriz.” diyor.

Mclaren pilotu Lewis Hamilton da karting günlerinden arkadaşı Kubica ile ilgili olarak, “Spor için büyük bir yetenek ve kesinlikle burada olmayı hak ediyor. Umarım çok çabuk iyileşir.” diye konuştu.

 


Yorumlar

  1. Neden böyle düşündün ki ???

  2. bence formula1de yarısması artık zor… başka serileri deneyebilir… nascar gibi mesela …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir