Geliştiklerini Düşünen Alonso Erken Konuşmak İstemiyor

yazar:

kategori:

Günü 11. sırada tamamlayan Alonso “Şu anda değerlendirmek çok zor çünkü antrenmanları henüz yeni tamamladık. Ancak araç iyiydi. Sabah da öğleden sonra da iyiydi.”

“Aracımda bazı mekanik sorunlar yaşadık ancak endişe verici bir şey yok. Cuma gününün ardından performansları değerlendirmek zordur. Diğerlerinin neler yaptığını asla bilemezsiniz.”

“Geliştiğimizi düşünüyorum ancak ne kadar büyük olduğunu görmemiz lazım.” dedi.

Alonso ayrıca güncellemelerin etkisini değerlendirmenin imkansız olduğunu düşünüyor.

Alonso “Buraya getirdiğimiz güncellemeler aerodinamikti, bu yüzden araçta ancak daha fazla yol tutuşu hissedebilirsiniz.”

“Ancak bu lastiklere mi, piste mi bağlı ve herkes bunu hissediyor mu bilmiyoruz. Mercedes’in de çok büyük gelişim gösterdiğini düşünüyorum. Hızlılar. Renault da güçlü olacak. Bu yüzden zor olacak. 2-3 salise aralığında 4., 5., ya da 9. olabilirsiniz.” 

“Bu yüzden yarın elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız ve araçtan en iyi potansiyeli çıkarmalıyız.” dedi.

 


Yorumlar

  1. fernando, spin attığı turda, hareketli arka kanadı kullanmak konusunda fazla iyimser davranınca aracın kontrolünü kaybettiğini söylemiş.

  2. Ferrari taraftarı olarak geliştiğimize eminim.Sıralamalarda çok fazla birşey beklemiyorum acıkcası ancak Mercedes ve mclarenin benzin durumlarını bilmiyoruz hızlı turlarını atarken.Herkes dolu depoyla turlara başladığında yumusak lastıklerle rosberg'in ilk turu ile massa'nın ilk turu arasında 1snden fazla fark vardı.Mclaren ve mercedes en hızlı turdan 6+ sn kötü turlar atarken massa 5.3 sn kötüydü.O yüzden yarıs için ümitliyim.Ancak söylediğim gibi yakıt durumları belli değil.

  3. Umutlanmamak en iyisi; Mercedes çok gelişti demesinin sebebi bugün Mercedes gerçekten çok rekabetçiydi. Tahmin sıralamalarda bizde önce olacak. Tek rakibimizin Renault olmasından korkuyorum.::)) Durum o kadar kötü olabilir. Çünki aracın gelişim için fazla bir alt yapısı yok. Zaten açıklamalarındaki geleneksel demelerinin en başlıca sebebi bu. Biz bir adım atana kadar hepsinin atacağı daha fazla adım olacak.

  4. Q1'i sert lastikle idare edebilecek kadar gelişebildik umarım.

  5. rocco junior avatarı

    Valla bana pek geliştik gibi gelmedi.Virajlara daha iyi giriyoruz araç daha dengeli ve sürülebilir ama pilotlara göre gelişim sadece 0.3sn üstelik zemin ve ön kanatta halen çalışmayan durum var.Esneyen kanatta yetişmedi ki 0.3 0.5sn bile katabilirdi tek başına.Artık İspanya yarışında hazır olup bunu kullanan ikinci takım olucaz.Neyse dondum fena yağmur vardı ama zevkliydi.Yağmur olursa şansımız var aksi taktirde imkansız.Şahsen 5.6.lık mücadelesi diyorum sıralamada Mercedes çok iyi görünüyor
    Martin 0.5sn geliştik diyor
    Rosberg 1sn
    Alonso 0.3sn
    Redbull kers sorununu çözmüş ve pist tam Mclaren ile onların sevdiği tarzda.

    Son olarak işimiz yaş…

  6. kardeş sen yinede umutlanma ne olur ne olmaz:)

  7. Mehmet.Ferrari avatarı
    Mehmet.Ferrari

    Umarım sıralamaları iyi bir yerde tamamlarız

  8. Mehmet.Ferrari avatarı
    Mehmet.Ferrari

    Umarım sıralamaları iyi bir yerde tamamlarız

  9. Ferrari-AStateOfTrance  avatarı
    Ferrari-AStateOfTrance

    abi biz şimdi umutlanalım mı

  10. Mehmet.Ferrari avatarı
    Mehmet.Ferrari

    Umarım sıralamaları iyi bir yerde tamamlarız

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir