Schumacher, Hafta Sonu İçin İyimser

yazar:

kategori:

Günü 4. sırada tamamlayan Schumacher “Oldukça pozitif bir cuma geçirdik. Özellikle hem yağmur hem de kuru zemin lastiklerini test etmemiz iyi oldu. Şu ana kadar gerçek anlamda yağmur lastikleriyle sürmemiştim bu yüzden onları kullanma fırsatı bulduğum için memnunum.”

“Bugün her iki seansımda oldukça olaylıydı ve 3 kez spin attım. Bununla birlikte aracımız, Çin’deki performans gelişimini doğruladı bu yüzden hafta sonunun geri kalanı için sabırsızlanıyoruz.”

“Ayarlar konusunda hâlâ bazı sorunlarımız var ancak yarın bu sorunları çözeceğimizden eminim.” dedi.

Ross Brawn “Oldukça iyi bir gün geçirdik ve çok fazla iş yapmamız güzeldi. Islak koşullarda aracın nasıl olduğunu anlamak için sabah iyi fırsatımız vardı. Aynı zamanda Michael da ilk defa aracı yağmurda sürdü bu yüzden koşullar karışık olursa faydalı olacaktır. Öğleden sonra da kuru zeminde iyiydik ve hem düşük hem de ağır yakıtta bir çok çalışma yaptık. Aracın dengesi henüz tam değil ve yapılacak çok iş var ancak takım ile sürücüler çok iyi çalıştı.” dedi.

Norbert Haug “Sabah seansında Nico ile Michael 32 tur attılar ve yağmurdaki dereceler oldukça iyi görünüyordu. Öğleden sonra kuru koşullarda 50 tur attık ve planladığımız programı uyguladık. Bugünki pozisyonlara göre çok şey diyemem. Yarın için daha yapılacaklar var.” dedi.


Yorumlar

  1. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Gider Ayak Derken ? 🙂

  2. ula schumi yap bi kıyak da gider ayak şöyle sevindir bizleri yaw

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir