Basın: Ferrari ve Renault, Alonso için Mücadelede

yazar:

kategori:

2008, iki dünya şampiyonluğu bulunan Fernando Alonso’yu elde edebilmek için iki takımın mücadelesi ile geçebilir.

İspanyol pilot, bu sene başında Renault’a iki senelik anlaşma ile geri döndü ama reddetmelere rağmen eğere Renault rekabetçi bir araç geliştiremezse Alonso’nun Fransız takımdan 2008’in sonunda ayrılacağına inanılıyor.

Renault’un bu sene şimdiye kadar hayal kırıklığı yaratan formu, Alonso’nun 2009’da Fransız takımda olmayacağı yönündeki görüşleri kuvvetlendiriyor. 2009 için Alons’nun yeri ise Ferrari olarak düşünülüyor.

Bununla birlikte İtalyan takımın hem Kimi Raikkonen hem de Felipe Massa ile anlaşmasının devam etmesi, İspanyol bir gazetenin bir sürprizle tepkide bulunmasına neden oldu.

Diario AS, Ferrari’nin yüksek profilli görevlisi Luca Colajanni’nin İtalyan gazetecilerle bu hafta bir basın yemeğinde görüştüğünü yazdı ve söylediklerinden imalar çıkarttı.

Alonso’nun kişiliği sorulduğunda Colajanni: "Fernando, her zaman ne söylemek istediğini bilen akıllı ve profesyonel bir pilot" dedi.

Diğer taraftan Alonso’nun şu anki patronu görünüşe göre birlikte geçen 1 senenin ardından yıldızını kaybetmeye niyetli değil.

Blick’e konuşan Briatore: "Eğer kazanan bir takım olmaya geri dönmezsek, Fernando 2010’dan önce ayrılmayacak"


Yorumlar

  1. alonso ferrariye gelirse ferrarinin bittiği andır,kimide kaçar gider o takımdan,kimi zaten fazla gürültüye gelen rahatının bozulmasını seven biride değil alonsoyu ya döver yada gider:)))

  2. Erhan Zambak avatarı

    Massa gitsin Fernando gelsin.İki şampiyon pilotu aynı takımda ( hele ki Ferrari'de ) izlemek keyifli olur.

  3. Yasin katılıyorum.

  4. ben inanmıyrm bu dedikodulara ferrarinin ztn iki üst düzey pilotu var bu dedikodular cok sacma ve vakit kaybı gridde bütün takımların kadroları en iyi şekilde bnce 2009 da pek değişiklik olmycak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir