Ferrari Mühendislerine Güveniyor

yazar:

kategori:

Ferrari şu ana kadar özellikle sıralamalarda geride kaldı ve Fernando Alonso ilk 4 sıralama seansından hep 5. olarak ayrıldı.

Dün gerçekleştirilen sıralamaların ardından konuşan Costa “Özellikle bir çok ön kanat ayarı, yeni arka kanat, ön fren kanalları ve zemin denedik. Barselona’da yeni parçalar olacak ve orada daha da büyük adım atabileceğimizi umuyorum.”

“Tekrar ne zaman kazanmaya başlayacağız? Umarım kısa süre içerisinde. Önümüzdeki yarışlarda galibiyet mücadelesi vermeyi umuyoruz.” dedi.

Ferrari mühendislerini yorumlayan Costa “Böylesine kritik bir dönemde, birileri yeni fikirlerle gelip yeni hedefler koymalı ve yaklaşımımızı değiştirmeliyiz. Yeni fikirler lazım çünkü aynı şey üzerinde yıllarca çalışırsanız resmin büyük bölümünü kaybedebilirsiniz ve belki değiştirmek daha iyidir.”

“Bu bazı kafaların koparılmasının gerektiği anlamına gelmesin, belki insanların görevlerinde yenilikler olmalı. Maranello adına çalışanlara inancımız tam. Çok yetenekli mühendislerimiz var. Oldukça bütünleşmiş bir grubuz ve krize doğru bir şekilde tepki veriyoruz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Ben hiç güvenemiyorum nedense 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir