McLaren İspanya'da Farkı Kapatacağınan Emin

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton ve Jenson Button’ın İstanbul’da da iyi bir  mücadele verebileceğine inanan Whitmarsh, “Burada yapmak istediğimiz her şeyi yapamayacağımızı biliyoruz, geriye baktığınızda hep, şöyle yapsaydık, şurada olurduk diyorsunuz. Biz kazanmayı seven bir takımız. İlk sırada olmak ve baskın olmak istiyoruz. Şu anda değiliz ama gerçekçi davranıyoruz ve çalışmaya devam ediyoruz. Bir sonraki yarışta da otomobilimizin daha hızlı olacağını biliyoruz.”

“Eğer diğerleri bazı şeyleri yanlış yapar ve biz de doğru yaparsak yarışı kazanabiliriz. Red Bull’un şu anda çok güçlü olduğunun farkındayız. Bu hafta sonu kaydetmek istediğimiz gelişimi gösteremedik. Ama bu bizi önümüzdeki iki hafta içinde bunu başarma adına daha kararlı yaptı.” diyor.

Çin’de McLaren’in temiz set lastikleri onlar için avantaj sağlamıştı anca İstanbul’da Red Bull pilotları lastik konusunda avantajlı olacak. Whitmarsh, McLaren’in bugünkü yarış için güçlü konumda olmadığını da kabul ediyor.

“Biz elimizden geleni yaptık ama işe yaramadı. Çok çok yakındı, ilk çizgide olabilirdik. Şimdi ise ikinci ve üçüncü çizgiden start alacak çok iyi iki pilotumuz var.”

Hamilton ise, “Red Bull çok hızlı ve en hızlı turu atmaları çok kolay oldu. Biz elimizden geldiğince farkı kapatmak için zorluyoruz ama şu anda mümkün değil. Ancak bu hafta sonu gelişim kaydetmememize rağmen fark sıralamaların ardından geçen yarıştakiyle aynı gözüküyor.”

Hamilton en azından üçüncü sırada Nico Rosberg’e atak yapabileceğine ve yarış tempolarının iyi olduğuna inanıyor.


Yorumlar

  1. efendimayin  avatarı

    Belli olmaz lastik faktörü ve strateji önemli çinde gördük. Ayrıca redbull asıl barcelonada bence güçlü olur ve yenmesi daha zor.

  2. Ben pek birşey beklemiyorum zorlarsa belki 3.lük gelir oda zor geliyor..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir