Super Aguri, İSpanya GP'ye Katılamayabilir

yazar:

kategori:

Bugün çıkan haberlere göre Super Aguri’nin Magma Grubu ile yaptığı anlaşmada sorun çıktı.

Reuters Haber Ajansı’nda çıkan habere göre Super Aguri, satın almanın yattığını bildiren bir mektup altı Magma Grubu tarafından.

Daha önceden çıkan haberler Magma Grubunun Super Aguri ile 5 sene için anlaştığı ve her sene 70 milyon dolar sağlayacağı söylenmişti.

Super Aguri yaşanan zorluklar nedeniyle bu haftaki testlere de katılamadı.

Takım içerisinden konuşan birisi "Bu yarışa da gelemeyeceğimiz anlamına gelebilir. Belki Barcelona’ya hazır olabilmemiz için Honda biraz daha destek verebilir." dedi.

Honda’nın ya da Bernie Ecclestone’un bu konuya bir çözüm bulamaması halinde takımın İspanya’da yarışma olasılığı az olacak.

Bu arada Super Aguri takımı Magma grubu ile yapılan görüşmelerin bittiğini doğruladı ve diğer görüşmelerin süreceğini açıkladı.


Yorumlar

  1. Erhan Zambak avatarı

    Arkadaşlar , tüm TRF1 okurları… Ne dersiniz para birleştirip alalım mı şu Aguri'yi Honda'dan? F1 de bizim de takımımız olur 😉

  2. Bernie amcanın şirketi pist ve televizyon gelirlerinden bu kadar büyük pay almaya devam ederse daha çok takım batar. F1 in başında gelebilecek en güzel şey Bernie den kurtulmak.

  3. tunç ayoğlu avatarı
    tunç ayoğlu

    aslında burda FIA nın çok suçu var maddi durumu iyi olmayan takımları almamaları gerekir f1 e sadece motor uretici takımlara yarışma hakkı tanınmalı bölece bu spor daha rekabetti bir role bürünür bunlar hala domfors düşürme yollarına gidiyorlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir