Heidfeld, Petrov'dan Şikayetçi

yazar:

kategori:

Start finiş düzlüğü öncesindeki virajlarda iki takım arkadaşı lastik lastiğe mücadele etmişti. Alman pilot, takım arkadaşı Petrov’un kendisini dışa çıkmaya zorladığını ve geçişin ardından el işaretleri yaptığını söyledi.

BBC’ye yaptığı açıklamalarda Heidfeld, “Evet hoş değildi. Olmaması gerekirdi. Beni virajı geniş almaya zorladı ve temas yaşadık. Pek güvenli bir hamle değildi.” dedi.

Yarışı yedinci sırada tamamlayan Alman pilot, temposundan memnun olduğunu ama sonuca sevinmediğini belirtti: “Yarıştan memnun ayrılmadım. Tempom iyiydi ama çoğu zaman trafiğe takıldım. Önüm açık olsaydı daha iyi bir sonuç alabilirdim. Ama en azından hızlıydım. Şimdi sıralamalarda neden geride kaldığımızı öğrenmemiz gerek.”

 


Yorumlar

  1. arkadaşım bende şunu hatırlatırım BMW bir Alman takımıydı.Kubica her zaman söylemiştir BMW'nin ne yapmaya çalıştığını hiçbir zaman anlamadım diye 3 kere yendi diyorsun 2006'da zaten 6 yarışa çıkmış Kubica bunu yenmek sayıyorsan evet yendi.2009'da Kubica ağır ve uzun olduğu için KERS sorunu yaşadı zaten o sezonun BMW aracının nekadar kötü oldugu herkesin malumudur.Heidfield'in Malezya gibi piyangoları var.2008'de zaten Kubica resmen ezdi.2007 sezonu bir galibiyet sayılabilir ancak Robert kariyerinin çok başındaydı ve Kanada gibi bir kabus yaşadı hatırlatırım.Hala Robert'ın 3-1 yenildiğini savunuyorsan ütopyalar aleminde yaşıyorsun ama ben sana gerçeklerle geliyorum Kobayashi geçen sene çok daha iyiydi Nick'ten ve Nick o takıma hiç yabancı değildi.Renault bazında bakarsak Renault'a ilk senelerine bak Robert Vitaly'i eze eze bitirdi ilk sezonunu hiç tanımadığı bir araçla ve Nick bence Petrov'a eziliyor.Nick ile Robert'ın aynı kalitede oldugunu dusunmek kadar saçma birşey olamaz Robert,Seb,Alonso,Lewis ile aynı kalitede bir pilottur.

  2. Rusya Gp si başlasın bir daha zor görürüz onları. O yüzden Bernie amca uzun vadeli satmaya çalışıyor. Bence almasak daha iyi..

  3. 4 senenin 3 ünde de Heidfeld in Kubica yı puan olarak geçtiğini de hatırlatırım..

  4. Yusuf  Hitay avatarı

    iyide araç kubica'ya göre dizayn edildi. şumi bu araç button'a göre dizayn edildi deyince insanlar hemen herşeyi kabul etmişti.

    ancak bu adam geçen yıl da bu yıl da son dakikada koltuğa oturdu, haliyle biraz fark olucaktır. bu arada bmw döneminde 2008 hariç kubica'yı geride bırakmıştı sanırım

  5. efendimayin  avatarı

    Yalnız petrov çok gelişti ben iddia ediyorum kubicayada kafa tutardı.

  6. Kesinlikle katılıyorum eskiden tek pilot ile yarısırdık simdi onuda kaybettik sanırım

  7. Ben de Hiedfield'den memnun değilim Kubica ile kıyaslayanlar piyasaya çıksın şimdi..Kubica'nın her zaman en az 0.5 saniye fark attığı adama sene sonunda 100'ün üstünde puan fark attığı adama geçiliyorsun bide Kubica kadar iyiyim diyorsun bırak Nick bırak geçen sene de Kobayashi karşısında ezildin sen iyi bir ikinci pilotsun ama asla iyi bir takımın iyi bir pilotu olamazsın!

  8. Başka bir haberde de belirtmiştim Petrov'un sürüşü bugün özellikle riskliydi. Nick noktasında zaten ne yapıyor yahu bu adam diye nida etmiştim.

  9. efendimayin  avatarı

    Heidfeld yıllardır f1 de ama petrova geçiliyor sıralamalarda birileri heidfeldin petrovu ezeceğni sanıyordu muhahaha

  10. efendimayin  avatarı

    Hata petrovun mu bu konuda sabıkalı olan michael. Geçen sene rubense yaptığı harekete bakın.

  11. hep yazdım yine tekrarlıyorum bu adamdan bir baltaya sap olmaz ama gün gelir sapın ucuna olur kazma ancak o..kadar

    adam tam bir kasap.

    birde alıp yerlere göklere sığdıramıyorlar yok efendim kumar oynanmışta kazanılmış meyveleri yeniyormuş..

    şimdi soruyorum size bu adam bu gün kaç pilotun yarışını mahvetti.

  12. Ben bu yarışa kadar petrovun gereksiz ve pilotlukla alakası olmadığını söylerdim,şimdi de aynı fikirde olsam da, Bizim bu yarışı birkaç seyirci ile geçiştirmemiz bile petrovun sayesinde oldu haberiniz olsun
    Beinim olduğum silver tribünün yüzde 99u Rus tu onlarda olmasa biz herhalde 5000 kişi ile kapatırdık bu yarışı.

  13. Heidfeld memnun değill bizde menun değiliz Petrovdan hızlıydı ama zorluk çıkardı Petrov ama kendini kanıtlamaya çalışıyor bence

  14. Petrov'un ikili mücadelelerde yaptığı hareketler pek de güvenli değildi. Schumacher'in kanadı onun arka lastiğini patlatmadığı için oldukça şanslı.

  15. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    ToroRossolardan Kurtulduk Diye Seviniyordum…Yine Temas Oldu…

  16. Orta sıralardaysanız böyle şeyler çokça oluyor. Sanırım hem Michaelda hem de Petrovda hata vardı. Petrovun yaptığı hareket Michaelı hataya zorladı, sonrasında malum temas oldu.

  17. yahu bu adam kaç para viryor da bu takıma?
    Biçtiği araçları toplasan kendini çıkarıyor zaten.

  18. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Schumacherin yarışını başlamadan bitirdi sagolsun…

  19. Ben de Petrovdan şikayetçiyim, nereye şikayet ediyoruz ? Artık acemi değilsin Petrov birilerinin yarışını mahvetme. İlk on pilot arasında bir tek Petrovdan korkuyordum o da yaptı yapacağını.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir