Rosberg Geriye Düşmüş Olsa da Mutlu

yazar:

kategori:

Nico Rosberg yarışın ardından, “Bugün startta çok iyiydim ve Mark’ı geçerek ikinci sıraya yükseldim. Ama o noktadan sonra ilk bölümde lastiklerimde sorun yaşadım.  Stratejimiz sayesinde iyi bir yerde tamamlayabildim, bu nedenle sonuç bizi tatmin etti. Jenson’ın önünde olmaktan ve Lewis’in çok yakınında olmaktan memnunum.”

“Tepedekilerle aramızda hala fark var ama bu hafta sonu otomobili geliştirdik. Sıralamalarda yarışta olduğumuzdan neden daha iyiydik bilmiyoruz ama bunun üzerinde çalışacağız. Genel olarak iyi bir hafta sonuydu. Barselona için sabırsızlanıyorum.” diye konuştu.


Yorumlar

  1. efendimayin  avatarı

    Mgp nin iyi gitmesinin sebebi istanbuldaki serin havaydı mgp serin havalarda iyi gdiyormuş maalesef rosberg harcanıyor mgp de.

  2. efendimayin  avatarı

    Evet rosberg kalmalı mercedeste bence seneye en büyük şampiyonluk adaylarından araba iyi olursa. Rosberg vettel alonso ve lewisle aynı ligde.

  3. Rosberg Mercedes`i birakip giderse cok buyuk hata yapar, kesinlikle Mercedes ile devam etmeli, onu uzun sursede sampiyon yapacak en garanti takim Mercedes`tir bence.. Evet siralamalarda cok umutlandirmalarina ragmen yaris performansi bugun gercekten kotuydu Mercedes`in..

  4. Güzel tespit. Massa sorun yaşamasaydı muhtemelen ona da geçilecekti.

    Mercedes İstanbula pek fazla birşey getirmedi. Sadece Barselona testlerinde gördüğümüz tek turluk hızı ortaya çıkarıp, biraz geliştirdiler. Bunu da Mercedesin çok iyi olduğu söylenilen DRS sistemini çalıştırmasıyla oldu diye düşünüyorum. Şu anda tüm takımlara baktığımızda Barselona testlerinden farklı bir tablo görmüyoruz. Ferrari herzaman ordaydı ve nihayetinde bugün açıkça gücünü gördük. Yarış performansında Red Bulldan aşağı yanları yok kim aksini söylüyorsa bence doğruyu söylemiyor. Bunu söylerken aklıma herkül geldi, ona da selamlar.

    Bizim Mercedesin ciddi sorunları var adamlar ortaya potansiyeli olan bir araç çıkarmışlar ama bunu nasıl kullanacaklarını bilmiyorlar. Sorun oluyor sorunun nerde olduğunu bulamıyorlar ya da neden performans elde edemediklerini çözemiyorlar, oldukça garip birşey. Bakalım Barselonada ya tamam ya da devam diyeceğiz. Eğer tamam dersek 2023 aracı için şimdiden başlasak iyi olacak.

  5. ayrıca mutlu olacak bir durum yok galipmi geldik mutlu olalım.sadece politika her şeye rağmen mgp ye bağlıllığını söylüyor.yoksa startta 2.liğe yükselip yarışı 5.sırada tamamlayan hiç bir pilot mutlu olamaz rosbergde öyle.seneye mgp de olmaması onun için en iyisi olur sanırım.

  6. mgp de yine gelişme yok bence alonsoya ve hamiltona geçildik button 4 pit yapsa onada geçilirdik.gelişme falan olduğu yok mgp de.sıralamalarda nasıl 3.olduk orasınıda anlamadım.umutlar her yarış dahada azalıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir