Alonso, Ferrari Tasarımında "Risk" İstiyor

yazar:

kategori:

Türkiye yarışı öncesinde Ferrari tasarımcısı Nikolas Tombazis, daha yenilikçi olmaları gerektiğini söylemişti.

Alonso “Ferrari çalışma stilini biraz değiştirmeye çalışabilir ve daha fazla risk alıp daha yenilikçi olabilir. Bu aşamadan sonra icatlara başlamalıyız.” dedi.

Şampiyonluk mücadelesi hakkında Alonso “Çok kısa içerisinde pes etmeyeceğiz ancak bu seneki şampiyonanın zorluğunun farkındayız.” dedi.

Aldo Costa ise Ferrari’nin yarış kazanmasının zaman alacağını söyledi.

Costa “Muhtemelen Barselona’da bir adım daha atacağız ancak yarış galibiyeti için biraz daha beklememiz gerekecek.” dedi.

 


Yorumlar

  1. YA VALLA KARDESİM BENDE FERRARİ TARAFTARIYIM REDBUL HAYATTAAA İLGİMİ CEKMİYOR İLLA DAAA FERRARİ MAC LAREN KAPIŞMASI

  2. ben mclarenciyim bıktım redbuldan.artık gelsin şu ferrari-mclaren kapışması.bu nedir ya, al maclaren mühendislerini vur ferraicillere….bursa ve kayserinin başa güreştiği bir ligi kimse izlemeyeceği gibi redbulunda lider olduğu bir f1'i izleyen çok ççıkmaz,çıksa da keyif alınmaz.benden söylemesi….

  3. Alonso sezon oncesi Ferrari'nin muhafazakar yaklaşımını savunuyordu, neyse zararın neresinden dönersen kardır 🙂

  4. hocam cok dogru söylemişsin, reklam yapılmıyor sonra turist gelmedi oluyor. sonra bunun gibi adamlar, atıp tutuyor.
    birde arkadaslar adamın yazısı internette, gazetede yayınlanıyor. bizde dahil olmak üzere bir sürü kişi okuyabiliyor siz adama mail atınca birsey değişecegini sanmıyroum. mümkünse yazının altına yorum yazın. haberi okuyanın adama yapılan şikayetlerden haberi bile olmaz, yorumu okur ancak.

  5. hajı bırak diazı miazı adam bize laf giydirmiş sen neyle uğraşıyorsun.Acaba adam seni gördüdemi yazdı merak ettim.

  6. "Çok kısa zaman içerisinde pes etmeyeceğiz"

    Pes etmeyeceğiz tabirinin kullanıldığı bir cümlede, zaman olarak genelde aslayı kullanırız/kullanırlar.

    çok kısa zamanda pes etmeyeceğiz dendi mi, biraz daha direnicez, baktık olmadı pes edeceğiz anlamı çıkıyor ki, bu halihazırda pes edilmiş demektir.

    tabi pes eden diazdır, Ferrari'nin böyle bir huyu yoktur.

  7. hayatımda gördüğüm en örümcek kafalı adamlardan biri buna tam iran yakışır biz ne kadar ileriye gitmeye çalışsakta böle gerizekalılar olduğu sürece bu ülke bi yere gitmez

  8. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Site yönetimine duyurulsun lütfen bu "herif"

  9. John Hopkins avatarı

    ben küfür etmeyi düşünüyordum.Onlar çünkü bundan anlar.
    Siz gazeteci oldmuşsunuz her gün tv ye çıkıp insanlar neye inanıyor (hangi dinse) hangi kıyafeti giyiyor ( neyse) konuşmaktan ve bunun üstünden prim yapmaktan bıkmadınızsa bizde bıkmayız.

    Medeni insanlar bu sorunları çömüş olan insanlardır.Bu konular konuşulmaz.Siz günlerce yemeden içmeden bunu konuşursunuz.Çünkü ancan bu sayede okunusrunuz.Ülkemize gelen turist sayısı 10 milyon bilemedin 15 milyon yılda.Sadece Prag'ı 2010 da 27 milyon,Budapeşteyi 32 milyon insan ziyaret etmiş.İskandinav ülkelerinde aurora ışıklarını izlemeye giden insan sayısı 45 milyon

    İncredible Crotia yazın bakın bakalım bizim sahillerimizden neyi eksik.(hiçbirşeyi.fazlası var TANITIM)

    Biz bu güzelim ülkemizi neden tanıtamıyoruz?İşte senin gibi kokuşmuş beyinler yüzünden….Söyleyecek çok söz var ama bakarım sözmü diye,birde dönüp bakarım adama adammı ?? diye.Buda benim gönderdiğim mail.

    not:resminizde şebekçe sırıtmanıza anlam veremedim.OTİSTİKMİSİNİZ?

  10. rocco junior avatarı

    sduman@gazetevatan.com
    bizeulasin@gazetevatan.com
    bunlar o adama ya da gazeteye ulaşabileceğin adresler ama bir dava açılıp yazdığına mahkum edilmedikçe yaptığı yanına kar kalacaktır.savcılıklar harekete geçirilmelidir

  11. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    O yazıyı yazan gazeteciye yolladığım e-posta. – "Zerre kadar bilginizin olmadığı ortadayken, dünyanın en çok izlenen bu spor organizasyonu hakkında bu tarz şeyleri yazma hakkını nereden buluyorsunuz? Bir gazeteci ne kadar cahil olduğunu ancak bu kadar belli edebilir. Sizin gibiler ülkemizden yok olup gitmedikçe ülkemiz de cehaletten kurtulamayacak, gelişemeyecektir. Siz kim oluyorsunuz da, bu sporu seven bu kadar insana hakaret dolu cümleler kuruyorsunuz? Gazeteci olmuşsunuz (artık nasıl oldunuz bilemem), ama yazacağınız herhangi bir konu hakkında önce birazcık araştırma yapmak gerektiğini herhalde öğrenememişsiniz. Sizin gibi insanlar gazeteciyse, yaşadığım bu ülkeye acıyorum… Ve elbette, size de acıyorum. Gerçekten çok yazık."

  12. peki bu durum karşısında hakkımızı tam olarak nasıl ararız ben şahsen bu kadar açık konuşabilen bi adamın insanlara o p harfi ile başlayan kelimeyle hakaret etmesinin yanına kalmaması gerektiğini düşünüyorum bu ne yaa

  13. Aslında araç çok çok kötü değil sadece sıralamalarda sorun yaşıyorlar yoksa araç yarış temposunda en iyi bence ve şuanda sadece Redbull lastikleri iyi kullanabildiği için yakalanamıyor…Ben yakın zamanda Mclaren ve Ferrarinin ciddi olarak bu farkları azaltacağını düşünüyorum…RB7 çok limitlerde bir araç gibi duruyor yani geliştirmek biraz daha zor olacaktır,geliştirelim derken batıradabilirler çünkü bu araç üstünde oynamak artık çok zor olacaktır eğer ki fark kapanır ise sezonun 2. yarısında bambaşk seneryolar görebiliriz…

  14. rocco junior avatarı

    Çok saçma bir yazı üstelik bilgili,üst düzey diye tabir edilen bir yazardan.Formula 1 hakkında zerre bilgisi olmayan,sadece bir kaç uyduruk gözleme ve kulaktan dolma bilgiye göre yazılmış,çirkin,ahlaksızca ve cehalet dolu bir yazı.Hakaret davası açsak topluca yüklü tazminat ödetiriz.Bir kere o kadar saçma ki yazdıkları toplumun her kesiminden insana değinmiş.Yok zengin çocuğu,baba parası yiyenler,altına araba alıp hava atanlar yok orta kesim çocukları,memur çocukları…Ulan geriye ne kalıyor zaten beyinden mahrum yaratık.Hem sen sevmiyorsun diye hangi hakla ve sıfatla insanlara hakaret ediyorsun.Bir insan zenginse suç mu ya da fakirse suç mu,orta gelirli ise,üniversite öğrencisi ise suç mu?Herhalde kendi genç yaşlarda zengin hayatı süremedi hep imrenerek baktı garibim.Kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş zaten.İnsanlar f1i seviyor izliyor kimse karışamaz.Sevmek zorunda değil,izlemek zorunda değil ama izleyene saygı göstermek zorunda.Kendisi izlemesin eyvallah hatta çamaşır makinesi benzetmesini bile anlarız ama yok otistik p…venk falan sonra bir sürü aşağılama hiç olmamış.

  15. bunlar prim yapmaya yer arayanlardır.. halkın yeteri kadar bilgi sahibi olmadığı bunun gibi konularda kendi dayatmalarını, hadlerini aşarak bazılarına( bu yazıda bunlar bizleriz ) hakaret ederek, küfür ederek halka empoze etmeye çalışanlardır.. bakın biz de halktanız biz sizin yanınızdayız numaraları bunlar.. ileride görüşünü belirteceği daha doğrusu fikirlerini aşılayacağı siyasi, kültürel, dini vs.. konularda zeminini hazırlama çabalarıdır bunlar.. bu ve bunun gibi insanları ciddiye almak onların ekmeğine yağ sürmek olur..

  16. Vatan gazetesi yazarı selahattin duman denen sahıs acilen protesto edilmelidir. bugunku kose yazısında biz formula1 severlere alenen otistik ve pez… demektedir.

  17. site yönetiminden bu konu hakkında yardım istiyorum.

  18. açılan sayfada iletişim bilgileri var…

  19. konu dışı
    http://haber.gazetevatan.com/Haber/376329/1/Gundem

    arkadaşlar adam resmen sövüyor bize.

  20. rocco junior avatarı

    Hepimiz istiyoruz artık

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir