Force India, Testlerden Memnun

yazar:

kategori:

Adrian Sutil, Çarşamba günü Force India takımını Katalunya pistinde gruba biraz daha yakınlaştırdı. Takım bir kere daha sıralamada üstlerde yer aldı ve Adrian Sutil, oluksuz lastiklerle en hızlı 3. isim oldu.

Mike Gascoyne: "Yararlı bir günde yaptıklarımız, çok verimli bir testti. Sabahleyin küçük bir debriyaj sorunu yaşadık ve bu bizde biraz gecikmeye neden oldu. Ama yine de günün programını tamamladık. Adrian, gelecek haftanın yarışı için 2008 konfigürasyonunu test etti ve ayrıca 2009 lastiklerinden bir kaç set ile sürüş de yaptı. Genel olarak test çok yararlı geçti. Planlanmış çalışmalarımızı tamamladık ve yarış için iyi durumda görünüyoruz"

Adrian Sutil: "Bugünden oldukça memnunum. Çok sürüş yaptık ve sabah yaşadığımız küçük sorun göz önüne alındığında fena da değildi. Şubatayında en son burada ollduğumuzdan bu yana araç çok gelişti. Yarış için iyi göründüğünü düşünüyorum. Bu sene benim için ilk kez oluksuz lastikleri de denedim ve gerçekten etkileyiciydi. Tutunma gerçekten şaşırtıcıydı, özellikle de son sektörde. Ama boyun kaslarınızda da çok etkiliydi. Bunu şimdiden dört gözle bekliyorum"


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir