Bourdais STR3'ten Etkilendi

yazar:

kategori:

Scuderia Toro Rosso, Çarşamba günü yeni araçları STR3 ile 2 günlük çalışma programına başladı. Bu seneye 2007 aracının güncellenmiş hali (STR2B) ile başlanmasının ardından plan, Türkiye’deki yarıştan itibaren yeni araçla piste çıkmaktı.

Bunun yanında bu planlar, Çarşamba günkü testte yaşanan kaza nedeniyle değişikliğe uğrayabilir. Ne yazık ki yeni aracın direksiyonuna geçen Sebastien Bourdais, ağır bir kaza geçirdi ve araç büyük hasar aldı ama Fransız pilotun durumu iyi. Kazanın nedeni, takım mühendisleri tarafından araştırılıyor.

Bourdais: "Temel çizgi oldukça iyi ve şunu söylemeliyim ki memnun kalarak şaşırdım. Bunun yanında pist koşulları da aşırı derecede iyi olabilir , bu yüzden söylediğim her şeyde dikkatli olmam gerekiyor. Ama şimdiye kadar araçta bir sorun oluşmadı, bu da ümit verici. Hisler iyi ve aracın içinde kendimi rahat hissettim. Sürüş açısından şu ankinden daha fazla downforce olduğunu hissedebilirsiniz ve bu, aero pakette büyük bir adım"

Takım her zaman, İspanya GP’de STR2B ile devam etmeyi planlamıştı. Bu kaza, dünya şampiyonasının gelecek ayağı için herhangi bir etki yaratmayacak.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir