Ferrari, Barselona Öncesi Vairano'da Test Yapacak

yazar:

kategori:

Sezona beklediği gibibir başlangıç yapamayan İtalyan ekibi, Türkiye öncesi güncellemeleriyle birlikte Türkiye’de podyuma çıkmasının ardından cesaretlendi ve önümüzdeki İspanya yarışında daha da büyük güncellemeler planlanıyor.

İspanya GP öncesinde test pilotu Jules Bianchi, Vairano pistinde düzlük testlerine katılacak ve Ferrari’nin son aerodinamik güncellemelerini test edecek.

 


Yorumlar

  1. son aldıgım bilgilere göree türkiye'ye yetiştirilemeyen ön kanat fiorana'da test edilecek. yani yetiştirilmiş. cok az bi güncellemesi kalmıştı.. esnek mi göreceğz.

  2. yapın yapın mücadeleye dönünki renklensin ortalık yoksa eski ferrari günleri gibi sıkıcı yarışlar izlemek istemem aslaaa:D

  3. Tırsma bu kadar korkunun ecele faydası yok.Biz sampiyon olmadan da çok titrettik,titretiyoruz,titreteceğiz ;))

  4. Yetiştirildiyse yeni ön kanadı test ederler,esneme durumunu öndeki dforce seviyesi vs.. gibi şeyleri.Ama düzlükte zaten sıkıntı yaşamıyoruz.Türkiye'de düzlükte en hızlı bizdik yanılmıyorsam.

    Ön kanat güncellemesinin asıl amacı virajlarda öndeki df seviyesini artırmak bu yüzden farkı kapatacaksak virajlardaki aracın müsade ettiği azami hızla kapatacaz.

  5. Mehmet.Ferrari avatarı
    Mehmet.Ferrari

    Ne demek ferrarinin devri bitti ferrari mclaren gibi takımlar olmaso yarışları kim izler.ferrariye çamur atma.

  6. Ferrarinin devri bitti artık

  7. Mehmet.Ferrari avatarı
    Mehmet.Ferrari

    Kesinlile yarıyaçktır.ferrarinin gücünü herkez görücek.

  8. rocco junior avatarı

    Yaramaz olur mu?Neticede rüzgar tüneli,cfd ve simülasyon verilerinin kalibrasyonunu doğrulamak için şart.

  9. Düzlük testi çok işimize yaramaz.

  10. rocco junior avatarı

    Son testimiz olması üzücü.Bundan sonra gelicek güncellemeleri direk pistte sorunsuz çalıştırmak gerekiyor.Bu riskli olsa da sorunlarımız çözüldüğü için artık daha çok güven duyuyoruz.Arada bir reklam daha yapsak hani fena olmaz:))Son olarak Ferrari,geçen seneki çıkış noktası Valencia ile sezonun sonuna kadar iyi bir ivme yakalamıştı umarım bu sefer Türkiye vesile olur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir