Barrichello: "Williams'ta Lider Yok"

yazar:

kategori:

Williams, geçen hafta yaptığı açıklama ile yapısal bazı değişiklikler olacağını ve sene sonunda Sam Michael’in takımdan ayrılacağını belirtmişti. Michael’in yerine, casusluk skandalından hüküm giyen Mike Coughlan gelecek.

Barrichello, bu değişiklikleri hoş karşılıyor ama takımda bir lider bulmaları gerektiğine inanıyor.

Barrichello: “Hâlâ bir şeylerin eksikliğini yaşıyoruz. Sorunları belirlememiz lazım. Burada bazı üst düzey insanları görmek iyi olur. Çünkü sam, sonunda %100 pes edecek ama bir lidere ihtiyacımız var, bir lidere ihtiyacımız var”

“Şu anda çok fazlasına sahibiz gibi görünüyor ama yetmiyor. Birçok insan, bir şeyler söylemeye çalışıyor ama sonuçta konu bu değil. Yaptıkları işe odaklanmaları gerekiyor.”

“Sam biraz rahatlamış görünüyor. Çünkü bir parça sakinleşti. Mümkün olduğunca kısa sürede araca eklenmesi gereken bir şeye ihtiyacımız var”

Williams pilotu, spordaki tecrübesi ile takıma kilit isim katmada yardımcı olabileceğini de belirtti.

Barrichello: “Muhtemelen daha fazla insan getirebilirim, diğer takımlara bakabilirim. Yapabilirim. Burada en uzun süreli bulunan padoktaki ilk 10 isimden biriyim. Birkaç kişi tanıyorum ve onları arıyorum”

“Mühendislik tarafında sorun yok. Ama gelişime ve sorunları çözmeye odaklanmamız gerek. Çünkü şu anda bir yarıştan diğerine gidiyoruz ve sorun çözülüyor mu? İlk yarıştan itibaren bu KERS sorununu yaşıyoruz. Bu yüzden havanın tutumuna bağlı olarak hâlâ sıkıntı yaşıyoruz”

Brezilyalı pilot, henüz geç kalmadıklarını söyledi ama herkesin var gücüyle çalışması gerektiğini ekledi.

Barrichello: “Padoktaki belki de en pozitif adamım. Her zaman değişim hayalleri kurarım. Şu anda takıma brifingde söyledim: Herkes bunu halletmek için kendi işlerini yapmalı”

“Şu anda Williams’ın bittiğini söylemek çok kolay olur. Ama her bir üye kendi işini yaparsan, durum daha iyi hale gelir ve işlerin daha iyi olmasına ihtiyacımız var. Çünkü şu anda aracın çalışmasında sıkıntı yaratan bir sorun var”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir