Massa, Çok Özel Bir Sırrını Açıkladı

yazar:

kategori:

Corriere dello Sport’a konuşan Massa “Bunun beni daha da hızlandırmadığını biliyorum. Yarıştan önceki gece her zaman cinsel ilişkiye girerim.” dedi.

Massa, daha önce de buna benzer bir özelliğini açığa çıkarmıştı. Massa, özel bir iç çamaşırının olduğunu ve yarış hafta sonunda cumartesi ve pazar günleri bu iç çamaşırını hiç değiştirmediğini söylemişti.


Yorumlar

  1. cenabet cenabet yarışırsan işte böyle her yarış her yarış kaybedenleri oynarsın evlat

  2. yapmayınca tam yarışın kalkış anında aklına geliyodur yarıştan kopup gidiyodur adam aklı orda kalmasın diye işi bitirip sonra geçiyo demekki direksiyona (ama bu hazırlıklarda motive edemiyo sanırım massayı daha başka şeyler denese iyi olur :))

  3. adam Felipe baby beyler 😀 pit stoplarda neden hep Massa'yı vuruyor sorunlar diyordum bende.. 😀

  4. siz benim yazdığımdan farklı bir şey yazdığınızımı zannediyorsunuz.yorumu daha detaylı okumanızı tavsiye ediyorum.benim yorumumda diğer dinlerden olanları aşağılayıcı bir durum söz konusu değildir.bilakis bilgilendirici bir yorum olduğu kanısındayım.

  5. Demek ki Massa ısınma turunu başka bir pistte atıyormuş.

  6. KEndi dinine ait olan bir kuralı neden hristiyanlar yada diğer dinden olan insanlar yapmak zorunda kalsın?

    Diğer dinlerde insanların temizlenme durumu farklıdır.Bu onları senin düşüdüğün gibi yapmaz.

    Aynı şekilde kültürledede.

    O yüzden kimin ne yaptığı sizi ilgilendirmesin.Adam sırrını açıklamış.Bunu yapmaktada özgürdür

  7. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    "Bunun beni daha da hızlandırmadığını biliyorum. Yarıştan önceki gece her zaman cinsel ilişkiye girerim."
    walla iyi edersinde, cinsiyet belirtmemişsin, her yarışa eşinde gelmediğine göre :))), yoksa unisex mi takılıyorsun, korkutuyorsun adamı yaa….

  8. massa performansı pistte değil yatakta gösteriyormuş demekki:) bu işin espirili tarafı.şu banyo olayınana gelirsek bazı arkadaşlarımız fikirlerini sunmuş bende biraz açayım dedim müsadenizli.banyo yapmak demek cünüplüğün ortadan kalkması anlamına gelmiyor ki yabancıların böyle bir derdi yok zaten .onlar sadece temizlenmek için duşa girerler.gusülün farz olduğu üç şeyi yani (ağıza su vermek ,buruna su vermek , tepeden tırnağa iğne ucu kadar kuru yer kalmayasıya kadar yıkanmak) yerine getirmediğiniz zaman tam manasıyla cünüplüğünüz ortadan kalkmaz.bunu zaten hepiniz biliyorsunuz ama affınıza sığınarak küçük bir hatırlatma amacıyla yazdım.

  9. banene kardeşim senin karınla ilişkinden,pis iç çamaşırlarından şampıyonluk yine tehlikede, adam olda alonso'ya yardımcı ol,ayrıca bu açıklamaların dikkatleri üzerine çekmek için olduğuna inanıyorum,ve ne yazıkki ayrton sennanın vatandaşısın,eminim sağ olsaydı senden utanırdı.

  10. Cumartesi gecesi iç çamaşırsız kalıp, makinada yıkattırsa yarına hazır olmuş olur mantıken 😀 Yine aynı haftasonu aynı iç çamaşırını giymiş oluyo 😀

  11. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Massa bunu yapıyorsa yarışa daha iyi motive olması için yapıyordur ve cenabet olarak cikacagini sanmam 2 dk da dus yapar cikar cok mu zor dus almak sizde varya 😀 Massa daha sağlıklı olmak için bunu yaparak bize örnek olmalı ve budna anormal bir durum göremiyorum adamı ayıplamak yerine söylediğini destelemeniz gerekiyor bunda utanacak bir şey yokki hep karısı bunu dert etmez neden çünkü onlarda bu tür şeyler sorun değil özgür bir çiftler ve sınırları yok daha dogrusu yabancıların çoğunda bu sorun yok bizler türkler anlamayız o ayrı Massa da yarışa bu şekilde motive ve Hızlı oluyor Bence Yaptığı Doğru ve anlatmasına gelince karısına bir msj gondermiş olabilir.

  12. :)) vallahi koptum hem habere koptum hem yorumlara koptum :))) ama bence açıklamaması lazımdı tamam sizin mide biraz geniş ama bu kadarda olmaz be kardeşim ne açıklıyorsun şimdi aklıma takılan bu adam yarıştan önceki her gece ilişkiye giriyor ama karısı her yarışa gelmiyor ozaman başka kadınla ilişkiye giriyor karısı ne düşünüyordur acaba birde hafta sonu boyunca iç çamaşırını değiştirmiyormuş adam ulan iyice iğrendirdin kendinden massa amacın senin merak ettim şimdi niye böyle iğrençleştin. Türkiye'de recep ivedik'i seyretmiş olmasın bu. :))))

  13. Bende lastik parçaları toplıcaktım ama kırıntısını dahi bulamadım,biraz ilerisine güvenlik bandı çekmişlerdi aşağı gidemedim,Ben yarış biter bitmez podyuma doğru koştum Alonsonun fotoğrafını çekmek için, 1 km uzaklıktan çekebilidim ancak,ondan sonra,seni aramaya çıktım tabi umutsuzca çünkü bir önceki günkü yorumunda sıralamadan dolayı bayağı kızgındın belki gelmemiştir diye,yine de bayağı dolaştım Trt standında O kazaıkçıların oralarda bayağı brezilya bayraklı tişört aradım ama nafile neyse kardeş almış gibi oldum düşünmen bile benim için yeter çok teşekür ederim

  14. massanın geçirdiği kaza onu oldukça etkilemiş gibi. böyle şeyler ulu orta konuşulurmu hiç:))

  15. aynı iç çamaşırını cumartesi pazar giyiyormuş yeterli olur bu cevap heralde :))

  16. Massa yarıştan önce de gaza basıyor anlaşılan 😀

    Bas gaza Massa bas gaza 😀

  17. djarum kardeşim, emin ol sana hediye edeceğim dvd sırt çantamda gezdi tüm gün boyunca.
    ferrari standının önünde ultra-fahiş fiyatlarla satılan dandik ürünleri inceleyerek bekledim bir süre, birisi gelir de "massathebest??" diye soracak diye. ama yoktun.

    bir de şöyle anlatayım, bende var olan tek biletle aynı anda arkadaşımı da sokmak istedim içeri (tribüne değil, standların olduğu alana). tabi güvenlikçileri aşmak kolay olmadı. ben içeri girdim, geçiş noktasından 50 metre kadar ilerleyip tel örgülerin üstünden kendi biletimi arkadaşa dışarı attım. daha 20 saniye geçmeden yakalandık tabi =) hemen koşarak yanıma birisi geldi. neyse, bir kaç dakikada ikna ettim. bu aksiyonu görmüş olabilirsin belki.

    güvenlikten sorumlu şahısların çoğunun (hepsi değil), hani neredeyse NASA'da çalışıyormuşçasına, kaynağı belli olmayan bir hava ile, "buralar bizden sorulur" tripleriyle ortalıkta dolaşmalarına fazlaca gıcık oldum bu arada. birilerinin, bu arkadaşlara yalnızca güvenlikten sorumlu olduklarını, "yarış tertip komite üyesi" falan olmadıklarını hatırlatması lazım..

    yarışın sonunda pistin 1. virajında lastik parçaları toplayıp doldurdum çantama.
    14. virajın kaçış alanından çakıl taşları topladım biraz.
    start finish düzlüğünde uzanıp pisti öptüm.
    pit alanına giren ferrari tırının önüne atladım.
    işte o bendim djarum =)

    dvd hala duruyor, hediyen bekliyor. eğer istersen kargo ile gönderebilirim.

  18. Massabest cumartesi buluşalım dedin ben ancak pazar günü gelebilidm,yinede 3 saatimi seni aramakla geçirdim:)

  19. İnsanların hala tabularla yaşadığını görmek beni kahrediyor.

    Ne demek bunlar geniş mezhepli.Bunlarda bir sorun olmaz.Çok yakın bir dostumuz libyadan yeni geldi ve görün bakalım kim geniş mezhepliymiş.iran vs diğer hepsi aynı.

    Birde hemen demişler her yarışa gelmiyor diye.Nerden biliyorsunuz gelmediğini?

    Diyelimki böyle bir olay var.Bundan kime ne.

    Cenabet demiş birisi.Adamın banyo yapmadığını nerden biliyorsun?

  20. diyecek söz bulamadım şimdi =)

    len çocuk, sen hakikaten kanser edersin adamı.

    sefan olsun, paşa gönlün mutlu olsun, kendi bileceğin iş de, ulu orta bunu söylemek yakıştı mı hiç şimdi? kime ne bundan?

    bir daha "x yarışta ne varsa benim başıma geldi" diye yakınırsan, emin ol istisnasız tüm insanların aklına bu "özel sırrın" gelecek.

    felipe baby, meğer bir kurt adammışsın, kont draculaymışsın =)

  21. bi duş alıp yarışlara öyle gel neden yavaş kaldığın anlaşıldı 😀

  22. Yok artık Massa xD

  23. biz de pit ekibine kızıyorduk,kendi basiretini bağlamışsın sen

  24. ilahi massa ya. siteye girdim ve ilk bu haberi okudum. haberi okuduğum sırada yanımda f1 ile alakası olmayan iki arkadaşım vardı ve ilk okudukları f1 haberi bu oldu. ne manyak adamlarmış seninkiler diye dalga geçtiler sayende.

  25. ColoneLTurK  avatarı

    Lastik ısıtma sorununun kaynağı belli oldu. Bütün ateşini gece söndürünce, lastiklere denizden çıkmış buz gibi hava kalıyor demek.

  26. Massa varya fena halde karizmayı çizdirdin. Artık millet sana Nuri Alço muamelesi yaparsa şaşırmam. Gazozların efendisi Massa 🙂

  27. :)) ama Cenabet Şahabettin olarak sahaya cıktıklarını hiç duymadım 😀

  28. Bunu yapan bir tek Massa değil sonuçta. Futbolcular da maç öncesi cinsel ilişkiye girip rahatlıyorlar. Kafanın rahat olmasını sağlıyor bu.

  29. sesli güldüm, allah da seni güldürsün :))))

  30. :)))) eline beline diline hakim olacaksın

  31. Vayyy Goçum Benim PANCAR MOTORU TA TAK TA TAK TA TAK 😀

    Dipnot: Yarışlarda ki cenabetliğinin, nerde kaza belabi olay aksaklık varsa seni bulmasının sebebi anlaşıldı… Olum Massabest kesin dövecek seni 😀

  32. Massa bunu niye söyledi şimdi. Niyetin ne kuzum 😀

  33. onlarda boyle seyler zaten sorun olmuyor ki karısıda bulmuş f1 de yarışan bi koca belini rahat yere dayamış çokta umrumda oldugunu sanmıyorum 😀

  34. Çoğu yarışa eşi gelmiyor diye biliyorum.

  35. massa sen neymişsin 😀 başkasıyla yattıgını soylememişki karısıyla yatıyordur kesin

  36. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    ulen massa bunu yapmasan 2008 şampiyonluğu senindi kesinlikle. singapurda benzin hortumu takılması, macaristandaki son 3 tur kala arıza cenabetliğin yüzündenmiş demekki.

  37. Yuh artık,bu kadarda olmaz massa seni severdim,sempatik adamsın ama duracağın yeride bil artık en azından eşinden utan((((((

  38. Massa sen adamın eşş…. sin
    Yuh be 😀

  39. Neyse en azından adamın cenabetliğinin kaynağını öğrenmiş olduk.

    Siteye de bu kadar "şey" bi haber girilmemişti hiç ya. :)))

  40. Yusuf  Hitay avatarı

    dikakt kaza olmasın

  41. Hakketten de oha yani Massa bu kadar açık sözlüde olmazki bir insan.

  42. e bi ara karısı hamileydii :S

  43. Felipe Massa avatarı

    hacı bunlar geniş mezhepli x) karısı bunu dert eder mi hiç

  44. McLare Merco avatarı

    yani şimdi spermli iç çamaşırıyla mı araç kullanıyor ? asdada belli neden süründüğü 😀

  45. alonzomanyaa  avatarı

    Öküz, insan bu kadar özel bişeyi söylermi, karını hiç mi düşünmüyorsun.

  46. Oha! Her yarışa Rafaela gelmiyor ama!

  47. rocco junior avatarı

    Sağol Massa aydınlandık sayende.Bize tam lazım olan şey kusura bakma ama çok saçma adamım:)

  48. muratc MP4-26 avatarı
    muratc MP4-26

    -Kafamdaki Massa ile ilgili butün sorular cözüm buldu :))
    -Massa nin bittigi andir :)))))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir