TRF1.net'le 5 Sene Geride Kaldı

İlk başta eğlence amaçlı oluşturulan site, 15 Mayıs 2006 tarihinden itibaren gerçek manada yayına başlamış ve geride kalan 5 sene içerisinde hayal edilemeyecek bir seviyeye gelmiş ve alanının öncü sitelerinden olmuştur.

Güldük, eğlendik, ağladık, yorulduk, küstük, barıştık… Bunların hepsini siz dostlarımızla başardık.

Geride kalan yıllarda bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz. İyi ki varsın TRF1.net, iyi ki varsınız TRF1.net dostları… 


Yorumlar

  1. Bu imkanı bizlere sağladığın için teşekkürler trf1.Nice mutlu yıllara…

  2. Vay be nekadar çabuk geçti. Siteyi başından beri takip ediyorum. Nice yıllara TRF1.net

  3. oguz ılhnn avatarı

    bnle aynı günde doğmuşş 15 mayıss güzel bi tesadüff

  4. hep birlikte

  5. nice mutlu yıllara

  6. her ne kadar eskisi gibi sitemizle ilgilenemezsem de ben sitemi çok seviyorum. iyi ki varsınız siz gönüllerin bir numarasısınız. trf1 türkiyedeki f1 in bir numarası mutlu yıllar….

  7. Mutlu yıllar TRF1,teşekkürler bu güzel site için,nice mutlu, uzun, başarılı yıllar diliyorum;))

  8. Soner Küpücü avatarı
    Soner Küpücü

    Geride kalan 5 TRF1 sezonu…
    Kimi zaman birilerine yetişmeye çalıştık…
    Kimi zaman arkamızda kim olduğunu görmek için aynalarımızı kontrol ettik…
    Kimi zaman "Şu hedefe yetişebilir miyiz?" dedik…
    Kimi zaman belirsizlik hakimdi…
    Kimi zaman ne yapılacağını bildik…
    Kimi zaman "hayır" dedik,
    Kimi zaman "elbette"…

    Ancak hiçbir zaman bu kadar büyümeyi düşünmedik !
    Ama oldu; büyüdük, büyüyoruz.
    Sizlerle anlaşmaya ve tutkumuzu paylaşmaya çalışıyoruz. Hep birlikte "öğrenmeye" çalışıyoruz. Açıklarımızı bulup kapatmaya ve daha ileri gitmeye çalışıyoruz.

    Bazı zamanlarda okuyucularımızın hava koridoruna hapsolup hararet sorunu yaşadığımız oldu tabi.. Belki de bazen aynı sorunu sizin yaşamanıza neden olduk. Ama performansı yüksek tutmanın bir yolunu bulduk hep.

    Bizlere "adminler" , "yöneticiler" diyerek seslendiniz kendi aranızda. Sağolun. Çok teşekkürler. Ancak bizler buranın yöneticileri miyiz?
    Hayır hayır, daha önce de dedim ya ; biz motorsporlarının "tutkunlarıyız" !
    Hepsi bu…
    Tekrar ve sürekli görüşebilmek ümidi ile; hepimizin doğum günü kutlu olsun.

  9. erhan aydın avatarı

    çabalarınız için teşekkür eder nice yıllara dileriz.

  10. emeğinize sağlık daha nice nice yıllara

  11. muratc MP4-26 avatarı
    muratc MP4-26

    -Ben Türkiye deyken Alonso taraftari bir arkadasim bu sitenin linkini bana vermisti tarih 2007
    -O zamandan beri takip ediyorum.
    -takdir ettigim ilk yaniniz hertürlü yorum ve yorumcuya kendini ifade etme sansi vermeniz
    -ikinci yaniniz haberler ve videolar icin herhangi bir üyelik sifre vs. gerekmeden istedigimiz linke ulasmamiz
    -ve cok hizli güncellemeleriniz
    -cabalariniz icin tesekkürler ederiz
    -siz burada oldugunuz sürece biz de buradayiz okuyup takip etmek icin F1 i sizden

  12. nice daha güzel 5 yılları görmek üzere, başarılarınızın devamını diliyorum…

  13. ve bu siteyi bize özveriyle sunanlara da müteşekkiriz. Sonsuz teşekkürler

  14. Nice Senelere TRF1. İnşallah yayın hayatınız daha uzun yıllar daim olur. Çünkü böyle bir siteyi kaubetmek çok acı olur bizler için. Hep birlikte nice uzun senelere TRF1. İyiki varsın

  15. mehmet aslan avatarı

    nıce yıllara
    ıyıkı warsın
    ıyyıkı warsınız trf1 net aılesı
    emegı gecen herkese tesekkurler

  16. 2007'den beri hemen her gün düzenli olarak yaptığın neler var deseler çok az şey sayarım TRF1.NET'i takip etmek bu çok az şeyden beri.

    Nice 5 yıllara..

  17. Dile kolay -ama bize zor 🙂 – tam 5 yılı geride bıraktık. 5 yıldır Formula 1'i her şeyiyle burada yaşamak çok güzeldi. Hep de öyle olacak.
    2006'dan bu yana siteden kopmayan ve emeğini esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkürler.

  18. Nice başarılı senelere! Mesela bu sitenin bana sağlamış olduğu faydalardan birini söyleyeyim: Babamın arkadaşları olan bir İngiliz aile(Pierce Courage'ın kardeşi) sayesinde 1983 yılında Formula1'le tanıştım ve dolayısıyla sempatizanlık bakımından yönlendirmede bulunmaları yüzünden bazı takım ve pilotlara tahammül etmekte zorlandığımı söylemeliyim ama bu site(özellikle kendi dilimde takip edebilme) sayesinde onca yıl kemikleşmiş karakterim değişti ve sevemediklerimi Formula1'i tamamlayan faktörler olarak görmeye başladım ve nihayetinde Formula1'den daha çok keyif almaya başladım.. Emekleriniz için yürekten teşekkürler..

  19. Forumda yazmıştım, burada da yazayım. Benim o yamuk resmi başa ekleyen arkadaşa teşekkür ediyorum !! :)) Televizyonda bile o kadar kötü durmuyordum 😀

  20. kuşkusuz bi çok emegi gecen arkadaşımız var işte onlardan biri gökhan arkadaşımızın 1. yılımızda söyledikleri ve gelınen 5. yıl nice mutlu yıllaraa
    http://www.dailymotion.com/video/xiptwr_trf1-kutlamasy-1-yyl-gokhan_news

  21. Onu yazarken zamanın bu kadar çabuk geçeceğini hiç düşünmemiştim 🙂

    Abdullah ile Fatih bana gelip bu iyi huylu virüsü sürmeden önce ben de sağda solda haberleri takip eden, gerekmedikçe yorum yazmayan biriydim. V.Ö-V.S Virüs öncesi ve sonrası çok değişiklik oldu hayatımda.

    O gün sanki bir çocuğum oldu ve artık ebeveynleri olarak büyütmek de bizim borcumuz… Sitenin eski haline bakıyorum da ne büyük adımlar attığımızı görüyorum. İnsanin duygularını harekete geçirmemesi gibi bir ihtimali yok. Çok amatörce başladık; zaman geçtikçe geliştik ama içimizdeki o amatör ruhu hiç kaybetmedik. Sanırım işi bırakmamak, sarılmak, çocuğu büyütmek ve hani derler ya "vatana millete hayırlı evlat" olmasını sağlamaya çalışmak için bu ruh gerekiyor.

    Sadece gönüllü işi temelinde böyle bir siteyi bu kadar süre boyunca ayakta tutmak cidden zor. İşin içinde olan, mutfağında emek harcayanlar bilirler. Haberleri bulması, bir an önce servis etmesi, resim-video vs., yorumlarla ilgilenmesi ve daha nicesi… İşimizden zaman ayırdık, bazımız ders çalışması gereken yerde siteye destek verdi. Yani kısacası herkes, bu siteye bir parçasını kattı.

    Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Açıkçası görür müyüz bilmiyorum ama 10. seneye kadar bir başka konuşma hakkımı saklı tutuyorum. Moda deyimiyle "totem" yapıyorum 🙂

    Ayrıca burada yazılan o kadar güzel şey, bizim için itici bir güç oluşturuyor. Gerçekten insan ne diyeceğini bilemiyorum.

  22. kuşkusuz emegi geçen bi çok arkadaşımız var işte onlardan birisi gökhan ve 1. yılımızda site için söyledikleri ve gelınen nokta …
    http://www.dailymotion.com/video/xiptwr_trf1-kutlamasy-1-yyl-gokhan_news

  23. Zaman çabuk geçiyor kardeş 🙂

  24. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Bir işi büyük yapan kavramlar azim ve sabırdır.Önceden olduğu gibi; Azim ve sabır, karşılıksız emekle birleşince TRF1.net daha uzun yıllar bizlerle birlikte olacaktır.
    F1 hayatıma kattığı güzelliklerden ötürü TRF1.net ailesine teşekkürler eder akabinde başarılarının devamını daha nice yıllara taşımasını temenni ederim.

    Bir slogan da benden olsun. DURMAK YOK YOLA DEVAM

  25. Bir işi büyük yapan kavramlar azim ve sabırdır.
    F1 hayatıma kattığı güzelliklerden ötürü TRF1.net ailesine teşekkürler eder akabinde başarılarının devamını daha nice yıllara taşımasını temenni ederim.

    Bir slogan da benden olsun. DURMAK YOK YOLA DEVAM

  26. umit isbilen avatarı

    mutlu yıllar iyi ki varsınız, iyi çalışmlar…

  27. 5. yılınız kutlu olsun.nice senelere TRF1.net…

  28. siyaseti sevmem ama son günlerde "Hayaldi gerçek oldu" sloganı var. sitenin geldiği noktaya baktığımda bunun gerçekten bizim için geçerli olduğunu düşünüyorum. dün akşam forumdaki kutlama sayfalarına baktım da, duygulanmamak elde değil. gerçekten nereden nereye…

    siteyi kurduk ancak bu hale gelmesinde bizlerin yanında takipçilerimizin de etkisi oldu. Herkese teşekkür ederim.

    Önceden bu işi hobi olarak yapıyorduk, çok güzel arkadaşlarımız vardı (site yöneticilerinin). dostluklarımız ileri seviyedeydi ve çoğuyla öyle ancak site bir süre sonra hobilikten çıkıp zorunluluk olunca bir karşılık beklemeden takipçilerimize karşı sorumluluğumuz gereği vaktimizden fazlasıyla çaldık, arkadaşlarımızdan uzaklaştık ve yayınımıza devam etmeye çalıştık. Sonuçta site ayaktaysa sorumluluk gereği yayınını sürdürmesi gerekiyor. Bunu yaptık ama ne yazıkki arkadaşlarımızdan uzaklaştık.

    kolay bir iş değil bu kesinlikle. çalışmak, arkadaşlarından uzaklaşmak, emek ve biraz da anti sosyal olmayı gerektiriyor. bunların dışında yorumlarda kontrolü elde tutmak o kadar da kolay olmuyor ancak 5 senenin % 99'un yorumların direkt açık olmasına rağmen çok kötü şeyler yaşanmadı. Zaman zaman ortam gerilse de genel anlamda her şey yolunda oldu. tabi bu dönemlerde bazı yakın dostlarımız bizlerden uzaklaşsa da, bir çoğunun pek uzakta olmadığını görmek güzel bir şey.

    Tek tek isim saymak istemiyorum çünkü böyle yaparsam kesinlikle arada kaynayacak isimler olabilir. 15 Mayıs 2006'dan 15 Mayıs 2011'e kadar siteye emeği geçen, sitenin ayakta kalmasını sağlayan herkese teşekkürlerimi iletirim.

    Aslında site olarak misyonumuzu tamamladık. 5 sene öncesine göre artık doğrudan ya da dolaylı olarak Formula 1 ve motor sporları hakkında her türlü bilgiye yabancı sitelerde uğraşmadan Türkçe sitelerden ulaşılabiliyor. Umarım bizle ya da bizsiz bu şekilde bilgilenme süreci devam eder.

  29. 05Alonso| SF' F150° Italia  avatarı
    05Alonso| SF' F150° Italia

    2007' den bari takip ediyoruz ve takip etmeye de devam edeceğiz.. Nice senelere TRF1 ailesine..

  30. 05Alonso| SF' F150° Italia  avatarı
    05Alonso| SF' F150° Italia

    Hadi bir boğa' da benden 🙂

  31. 5. yılını doldurmuş olmanın mutlulugu çok cabuk geçiyor zaman 5. ayda kryptonite gökhan ben 5. senede konuşucam demıştı gökhan 5 sene oldu :))
    sonuç olarak hiçbir karşılık beklemeden sitenın buralara gelmesini saglayan emekçi arkadaşlara teşekkürler nice senelere

  32. Hayatımda birçok birçok hediye aldım(Gerçi bir elin beşmarmağı geçmez)
    Aldığım en sürpriz ve en güzel kutlama mesajı 24 şubat doğum günümde TRF1 den gelen kutlama mesajıydı, O kadar hoşuma gitmişti ki cevaben ne yazacağımı bilemedim
    Şimdi de ben size nice güzel mutlu ve başarılı yıllar diliyorum iyi ki varsınız.

  33. sene 2007 google da formula 1 kış testleri için haber arıyorum sonuclar için sayfa sayfa gezerken trf1 diye bi sayfaya tıkladım ve o seneden beri takip etmekteyim iyiki varsınız. forewer trf1.net

  34. zaman ne çabuk geçiyor. demek 5 sene bitmiş bile. nice mutlu yıllara diyorum trf1.net'e.

    ben de hiç unutmam, 27 şubat 2007 tarihinde üye olmuştum, bir hafta sonuydu..

  35. Nice senelere TRF1.net Hatay/Serinyol da askerdeyim takip edemiyorum yarışları çok kötü oluyor

  36. Ömer_Massa avatarı

    Nice mutlu yıllara trf1.net gerçektende Türkiye'nin en güncel formula 1 sitesi.emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum…

  37. Nice senelere baştan sonuna kadar yalnız bırakmayan herkese Teşekkürler.

  38. Google dan f1 yazıp ilk tıkladıgım site TRF1.net di 2007 nin ekim ayıydı yanlış hatırlamıyorsam o yıldan beri sitenin müptelası oldum adeta daha nice yıllara hep beraber inş. =))

  39. Nice mutlu yıllara http://www.trf1.net

    Bu siteye "rocco junior" adlı üye sayesinde tanıştım ve herkese tavsiye ediyorum. Yarışmaya Zambia'dan katılıyorum. Boş zamanlarımda bangi jumping yapmanın yanında açık havada Redox denklemlerini denkleştiriyorum 😀

    Şaka biryana bir aralar F1'in yayın hakkı CNN Türk kanalına aitken onların sitesine bazen takılıyordum. Bugünkü nickiyle rocco junior orada bu sitenin linkini paylaşıp biraz reklam yapmıştı 🙂

    Siteyi ilk bir yıl boyunca dışarıdan gözlemledim. Bir süre sonra baktım ki Kimi taraftarları Felipe Baby'e fazla yükleniyorlar ve onlara cevap vermek adına siteye üye oldum.

    NOT:
    F1 gibi bu site de bağımlılık yapabilir 🙂

  40. Nice Senelere, Allah Kabul Etsin Trf1 ailesi =))

  41. bende izleyemediğim bir yarış için netten bakınıyordum Formula 1 in resmi sitesinden baya sonra baktım ama baya baya bir zaman geçirmişim haberlere felanda bakmak bir yana tartışmalar benimde çok hoşuma gitmişti :)) zamanla kimlerin hangi takımın- pilotun fanları olduğunu keşfediyorsunuz hangi haberlere nasıl tepkiler verilebileceğini bazı haberlerin inanılmaz yorumlar almasını … siteyi 1.5 yıl felan üye olmadan takip ettim bir günde şeytanın bacağını kırdım bende geldim :))
    Aslında farklı olarak nasıl emek verildiğini bazen nasıl devam etmenin zor olabileceğini emekleriyle yıllardır ayakta tutan kardeşlerimiz kadar bilemesemde yaptıkları için kendi adıma teşekkürümü bildirir daha nice seneleri buradan kutlamak istediğimi de laf arasında söylemeden geçmem 😀

  42. Nice yıllara.

  43. 5 yıl önce google de f1 ile ilgili haber ararken tanışmıştım

  44. Yusuf  Hitay avatarı

    işinizi hakkıyla yapıyorsunuz, nice başarılı yıllara.

  45. Ferrari-AStateOfTrance  avatarı
    Ferrari-AStateOfTrance

    Hep Beraber Sağlıkla Mutlulukla Kardeşlikle HOŞGÖRUYLE Nice Yıllara

  46. nice nice mutlu yıllara TRF1.net.

  47. Uğur Öztürk avatarı
    Uğur Öztürk

    Formula 1'i sizden takip etmek büyük bir keyif, ben de her gün defalarca giriyorum güncelleme hızınız müthiş, buradaki yorumları okumak bile ayrı bir zevk. Diğerlerinden ayıran belki de en önemli husus bir f1 sitesinde olabilecek en sıcak aile ortamını yaratmış olmanızdır, iyiki varsınız, nice yıllara…

  48. Nice yıllara TRF1 🙂 Türkiye'nin En Güncel Formula1 Sitesi 🙂

  49. 5 sene olmuş, daha dün gibi 🙂

  50. kirve senin dogum gunun ne zaman 🙂 gecmemistir ins

  51. Nice yıllara hep beraber inşallah..Benim gibi boğa burcuymuş bu site yahu:)

  52. pastayi soyledim asil soyleyecegim seyi unuttum 🙂

    nice mutlu yillara trf1.net

    benim de internete girdigimde ilk ziyaret ettigim sitelerden. cogu zaman sirf burada katildigim/katilmadigim herkesin goruslerini, yorumlarini okumak bile bana zevk veriyor. cok samimi bir ortam.

    bu tadini hic kaybetmesin istiyorum.

  53. 2007'nin Haziran ya da Temmuz ayıydı, siteyle tanışmıştım. Ağustos ayında askere gidecektim, o sebeple üye olmak istemedim. Çarşı iznine çıktığımda siteye mutlaka bakardım. 2008 Ocak ayında askerden geldim. Siteye ziyaretimi aksatmıyordum ama hala üye olmamıştım. Yanılmıyorsam 2 Mayıs 2008'de siteye üye oldum. O günden beri çok yoğun ve akşamında da çok yorgun olduğum günler hariç siteyi her gün ziyaret ediyorum ve abartmıyorum günde 8-10 defa siteyi ziyeret ediyorum. Malum, site hızlı, her an yeni bir haberle karşılaşabiliyoruz.

    Siteyi kuran, hazırlayan, en ufak bir emeği geçen arkadaşların hepsine tek tek teşekkür ediyorum. İyi ki doğmuşsun TRF1.net.

  54. Nice yıllara TRF1.net

  55. Hergün ziyaret ettiğim tek site

  56. 5 sene önceki sayfa tasarımınız var mı elinizde, varsa fotoğraf koysanız nostalji yapsak 😀

  57. o degil de o pasta gercekse yiyecek miyiz biz ondan biraz bakim 😛

  58. İyiki varsınız Trf1 net Herşey için çok teşekkürler daha dün gibi hatırlıyorum böyle güzel bir siteyi bulduğum günü R27 nin lansmanı hakkında takımın açıklamaları hakkında bilgi resim araken bulmuştum o gündür bugündür benim her sabah uyandığımda ilk baktığım site.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir