Moto2: Marquez Fransa'da İlk Galibiyetini Kazandı, Kenan 26.

yazar:

kategori:

Yarışa 6. sıradan başlayan ancak ilk turda 9.luğa kadar gerileyen Marquez, çok iyi bir yarış çıkararak önüne gelen tüm sürücüleri geride bırakmayı başardı ve şanssız bir şekilde giden sezonda sonunda zafere ulaştı. Bu zafer Marquez’in Moto2’deki ilk zaferi oldu.

İlk 5 sürücünün oldukça yakın mücadele içerisinde yer aldığı yarışı Yuki Takahashi 2. sırada tamamlarken şampiyona lideri Stefan Bradl 3. olarak podyuma çıktı. Bradl, yarışın ilk 16 turunda lider gitmesinin ardından önce ikinciliğe, ardından bir hata ile dördüncülüğe gerilemişti.

Julian Simon’un 4. olduğu yarışta Thomas Luthi 5. oldu ve ilk 5 sürücü yarışı 2.6 sn içerisinde yer aldı.

Moto2’de mücadele eden Milli sürücümüz Kenan Sofuoğlu, antrenman ve sıralamalarda bekleneni verememesinin ardından yarışta da etkisiz kaldı ve yarışı 25. sırada tamamladı.


Yorumlar

  1. kenana a laf söylüyorsanız çıkın orda yarışın.Nede olsa ustasınız

  2. Kenan Sofuoğlu motorsporlarındaki tek gururumuz bizim, kötü anında bile destek olunmalı ki bundan sonra elde edeceği başarıları ile daha fazla gurur duyabilelim. İlk kötü yarışında defterden silmek çok ağır ve haksızca.

  3. Schumacher bile eleştiriliyorken yerden yere vuruluyorken Kenanın eleştirilmesi gayet normal..O yüzden böyle "utanmayacaklarmı " gibi sivri cümleleri kurmanın hiçbir mantık ve faydası yok…

  4. Asagidaki bazi yorumlari okuyunca çok sasirdim,Ahmet Kara arkadasiminda yazdigi gibi gunubirlik yasiyoruz,Kenan bu hafta iyi yarisamadi diye yapilan yorumlara bak ki Kenanin ilk kez yaristigi bir pistti burasi,ilk kez yarismiyorda olabilirdi bu pistte,herkesin kotu gunu olabilir,bu yorumlari yapan arkadaslar sonraki haftalarda Kenan puana dereceye podyuma yarisirsa utanmayacaklar mi ozur dilemeyeceklermi ya da hiçbirsey olmamis gibi aslan Kenan hep destek olduk bundan sonrada destegimizi surdurecegizmi diyecekler,motor sporlarinda bize tarihimizdeki en buyuk basarilari kazandiran sporcu için daha fazla saygi duymaya ihtiyaci var bazi arkadaslarin…

  5. Nasil bir milletiz biz ya, bizi 40 sene tasiyan adama bir gun bile tesekkur etmeyiz ama adam bizi 1 gun biraktimi dunyanin en kotu insani o oluverir, les kargalarindan farkimiz yok..

  6. Kenan yarışmayı bıraksın gençlere destek olsun sponsor arasın artık,veya gitsin supersportta bişey bilmeyen bebeleri ezsin dünya şampiyonu olsun…

  7. Kenan bundan önce kazandığı pistlerdeki karizmasını hovardaca harcıyor..

  8. Kenan dan daha iyi pilotlar var.

  9. 05Alonso| SF' F150° Italia  avatarı
    05Alonso| SF' F150° Italia

    Adam 93lü :))

  10. 05Alonso| SF' F150° Italia  avatarı
    05Alonso| SF' F150° Italia

    Adam 93lü :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir