Montezemolo: "Ferrari İle Evliyim"

yazar:

kategori:

International Herald Tribune haberinde Montezemolo, politik kariyeri hakkında konuşuyordu.

Montezemolo: “Tek kişilik gösteriye inanmam. Daha ziyade takım ruhuna sahip biriyim. Ferrari ile evliyim.”

Ferrari başkanı olarak kalma konusunda yakın zamanda 3 senelik anlaşma imzalayan Montezemolo: “Bugün İtalya’daki en büyük endüstri siyasettir. Devlet her yerde. Bu da demek oluyor ki daha az serbest pazar, daha fazla yolsuzluk ve daha az yönetim yeteneği var”


Yorumlar

  1. button la carl olacak hali yok ya.onlar errmm….başkasının çocuğu =)

  2. Asıl suç Domenicali'de mi yoksa Montezemolo'da mı tartışılır. Ancak son senelerde kadronun yanlış yapılandırıldığı su götürmez.

  3. rocco junior avatarı

    takımı doğru düzgün yönettiği için onca başarıyı aldık zaten.ama isteniyor ki ferrari her yılı domine etsin,öyle olmadığı zaman ferrari hep başarısız sayılıyor.evet son 3 yılda yapılan milliyetçilik adına takımın italyanlaştırılıp bazı isimleri erkenden emekli etmek büyük bir hataydı.ama şimdi birşeyleri anladılar ve bu tutumdan vazgeçtiler.2007 ve 2008de brawn ve schumi yokken takım başarılıydı geçen yıl başarılı denebilir.todt bunların 2sinde görevde yoktu.bence sorun onda değil domenicali nin çalışma şekli ya da ekibindeki zayıflıkta.

  4. Eğer takımı doğru düzgün yönetmeyi başarabilseydi bu isimlerin hepsi ard arda takımdan ayrılmazdı. Ben Montezemolo'nun sürekli kurallara laf atmaktan başka bir şey yaptığını görmüyorum.

  5. rocco junior avatarı

    Biraz saygılı olun arkadaşlar insanlara yaptıkları işlere saygı duyun zira sizin ömrü hayatınızda ulaşamayacağınız nokta onlar.Öyle olmasa bile işine aşık.Zeka seviyesi 8 yaş tarzı yorumlar yapıyorsunuz.Ayrıca Mc arkadaşım,herhalde Ferrari tarihinden bir habersin.Ferrariyi Ferrari yapan kişileri saymışsın iyi hoşta onları bir araya getiren kim?Kim 20 yıldır Ferrari başkanı sen biliyor musun?Onları bir bütün olarak tutan kim?Bugün Fiat sermayesi olmasa Ferrari belki Forda satılacaktı belki de kimseye satılmadan batıcaktı.Fiat demek Ferrrari demek onun başında ise sevmesenizde bu adam var.

  6. Ferrari'yi en büyük başarılarına ulaştırmış asıl kişiler Schumacher, Ross Brawn, Jean Todt ve Rory Byrne Ferrari'den ayrılmış zaten. Montezemolo gitse kimin umrunda?

  7. hanımıda dominik ali 🙂

  8. Forza_Jenson avatarı

    Çocuklarınız da massa ve alonso mu. zuhahhaha

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir