Newey: "Vettel Çabuk Öğrenen Birisi"

yazar:

kategori:

RB7’nin yaratıcısına göre Vettel’in bu sene formunun gelişmesi, Webber ile arasındaki farkın artmasına neden oldu.

Guardian’a konuşan Newey: “Sebastian, aracın nasıl çalıştığını ve nasıl gelişebileceğini anlamak için genelde geç saatlere kadar çalışır”

“O, hızlı öğrenen birisi ve aynı hatayı nadiren iki defa yapar. Şu anda gerçekten formunun zirvesinde. Şimdiye kadar Sebastian ile Mark arasındaki fark, geçen seneye göre daha büyük”

“Bu demek değil ki Mark daha yavaş sürüyor, bu kesin. Mark’ın Pirelli lastiklerine alışması biraz daha uzun zaman aldı ama fark kapanıyor.”

Newey, Webber’in gelecek sene de takımda kalmasını umduğunu belirtti.

Newey: “Mark’ın gelecek sene devam etmesini umuyorum. Harika bir insan olmasının dışında (takıma) katkısı önemli. Başından beri takımın direklerinden biri oldu”

“Seb bazı alanlarda geri bildirimlerinde çok perspektif ve Mark da diğer alanlarda perspektif. Her ikisini de dinliyoruz ve bu da araca yardım ediyor.

McLaren ve Williams ile de şampiyonluklar kazanan Newey, Red Bull ile geçen sene başardıklarının daha anlamlı olduğunu bir kere daha ifade etti.

Newey: “Birçok açıdan geçen sene Red bull ile pilotlar ve takımlar şampiyonluğunu almak, hepsi içinde en tatmin edeniydi”

“2006’da burası için McLaren’den ayrıldığımda insanlar dedi ki: ‘Newey bu sefer yutamayacağı lokma yedi. Yüz üstü düşüp kariyerini mahvedecek’ “

“İnsanların söylediklerinden etkilenmemeye çalıştım ama son 5 senede başardığımız her şey, inanılmazdı”


Yorumlar

  1. hilecinin kralı ferraridir. yaptığı hile fiayı arkasına almak. red bullun hile yaptığı falan yok. işin gücün hakaret. sana koca bir ban.

  2. ah dekolte kafa ah

    bir gün tasarım maskeniz düşecek tüm meşrubatçılar olarak

    tüm hileleriniz çıkacak ortaya

  3. adamımsın newey:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir