Team Lotus, Bir Saniyelik Gelişim Bekliyor

yazar:

kategori:

Barselona’ya büyük bir gelişim paketi ile gidecek olan Lotus’ta Mike Gascoyne, orta grubun tam içine girmeyi hedefliyor.

Gascoyne: “Bunun, beslemeli zemin ve motor stratejilerine bağlı olduğunu düşündüğümden, tam olarak faydasını görmek için birkaç yarışın geçmesi gerekebilir. Bazıları bu konuda bizden daha tecrübeli”

“Ama güncellememizin önemli olmasını bekliyorum. Büyük bir adım göreceğimizi düşünüyorum ve bana göre gelecek yarışlarda daha fazlası olacak.”

Güncellemelerin ne getireceği sorusuna Gascoyne: “Yaklaşık olarak 1 saniye getirmesini bekliyoruz.”

“Çok önemli bir güncelleme paketi. Güncellemelerimizin, orta gruba net bir şekilde girmemizi sağlayacağını düşünüyorum. Böylece sıralamalarda onlarla birlikte olabilir, yarışta da giderek geride bırakırız”

“Bu yüzden makul seviyede mutlu olduğumuzu düşünüyorum. Ama Barselona’da bir sonraki adımı görmemiz gerek.”

Gascoyne, FIA’nın bazı değişiklik çalışmaları planlamasına rağmen kendilerinin egzoz beslemeli difüzör üzerine çalıştıklarını ekledi.

Gascoyne: “Tamamı arka uç etrafında inşa ediliyor. Red Bull tarzı bir egzoz ve difüzör paketi.”

“Geçen sene egzoz beslemeli difüzör uygulaması yapmadık. Bu yüzden, bu senenin başı için bir tane vardı ama sadece Noel’den itibaren rüzgâr tünelinde değerlendirme yapabildik. Bu yüzden o alanda yakalamaya çalışan konumundayız”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir