Brawn: "Schumacher İspanya'da Geri Dönecek"

yazar:

kategori:

Alman pilot, İstanbul Park’ta sıralamalara kadar iyi bir görüntüdeydi ama Cumartesi öğleden sonra ile Pazar günü yarışta yaşadıkları, o hafta sonundan keyif almamasına neden olmuştu.

Brawn: “Son yarışın pek keyif vermediğinden eminim ve o da, o yarışı referans gösterdi”

“Öyle bir yarış geçiren her pilot, biraz etkilenir.”

“Ama (Schumacher) çok dirençli biri ve onun bu hafta sonu bizim istediğimiz yere geri dönmesi konusunda iyimserim”

Schumacher, İstanbul Park’taki yarışın ardından keyif almadığını söylemişti ama Brawn, bunu çok dikkate almamaları gerektiğine inanıyor.

Schumacher’in ifadesinin, artık F1’de keyif almadığı anlamına gelip gelmediği sorusuna Brawn: “Bu kesinlikle abartmaktır”

“O günden sonra onunla konuştuk. Birçok teknik görüşmemiz oldu ve araçla ilgili yaptıklarımız, araca neler ekleneceği, elimizde olan gelişimler konularında tartışıyordu. Yani değişen bir şey yok. İyimseriz”

Brawn ayrıca Schumacher’in en iyi formuna geri dönmesi için sadece ufak bir iki şley üzerine çalışması gerektiğini ifade etti.

Brawn: “Sadece yolunda gitmeyen şeylere bakılması gerek. Çok küçük şeyler bunlar ve son sıralama seansına kadar Türkiye’de inanılmaz derecede güçlüydü ama sonra bazı sorunlarla karşılaştı”

“Bu yüzden bitirmesi gereken son bir iki iş var. Başından beri yavaş olsaydı endişe etmeliydiniz ama ben endişe etmiyorum. Çünkü hâlâ çok hızlı”


Yorumlar

  1. MgpSchumi2011 avatarı
    MgpSchumi2011

    Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş seninkide aynen o 🙂

  2. kasım ali aytekin avatarı
    kasım ali aytekin

    Arkadaşım sen ne kadar boş konuşuyorsun böyle. Sanki rosberg her yarışta podyuma çıkıyorda şumi geride kalıyor. İsteyen istediğini söylesin isterse Rosberg her yarışı Şuminin önünde bitirsin rosberg hiçbir zaman şumi gibi bir pilot olamaz. Rosberg i destekliyor olabilirsin fakat Şumi ye laf atmayacaksın bak Rosbergine nasıl saygı duyuyor Şumiye sende saygı duyacaksın ve kabulleneceksin.

  3. Ross ile Schumacher e son kullanma tarihi geçmiş diyen ( jetman ) Sen Formula 1 in F inden anlamıyorsun .

    Şuan pistteki hangi pilot bırakıp 3 sene aradan sonra gelse eksi gibi olur ? buna ilerliyen yaşı yavaşlıyan refleksleri ve komple değişen kuralları saymıyorum bile .

    Schumi yaştan kaybediyorda , Ross un öle bi sıkıntısı yok yaptığı işte yaşın önemi yok.

    Mercedes in bütçesini biliyrmusn ? elindeki olanakları biliyormusn ? Ferrari , McLaren e göre çok daha limitli bi bütçesi ve olanakları var , Zor şartlarda onlara kafa tutmaya uğraşıyorlar.

    Bu işler öle klavye başından sallamakla olmuyor Senin tarihi geçmiş dediğin adamlar ellerinde imkan varken neler yaptığını herkes biliyor.boş boş konuşup saçmalıyorsun gene herzmanki gibi

  4. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Schumi Şu anda geçen yıla göre daha iyi durumda, buda yarış sitilinde bazı gerçekci durumlar söz konusu araçı konusunda her zaman daha iyisini ister ve Rosberg turkiyede hızlıydı ve bunun yanında iyi bir strateji ile 4 cu tamamladı yarışı, schumi yarısda 3 kez temas yasadı bu durumlar olmsaydı rosberg gibi ilk 7 de yer alabilirdi schumi yarısda aksilik yaşamaması için zorlaması gerekiyor kaderine küsmemeli ve mucadele etmeli hızında şu anda bir sorun yok araçı daha sık geliştirmeli ve bunun onun işine yaracagina eminim araçdan maximu performans alması için bir neden yok o hala zinde ve kusursuz bir yarış gecirirse lastiklerini korursa sorun yasamassa ispanyada ilk 5 de schumi oalcaktır idda da girebilirim bunun için bu konuda çok eminim Schumi şu anda daha iyi durumda.

  5. rocco junior avatarı

    Mercedes sanıldığı kadar yavaş değil,hatta sıralama turlarında ciddi bir tehditler.Epey sağlam güncelleme getiriyorlar ama yarışa çok etki eymiyor.Bunu belki yarışa yönelik ayarları yoğunlaştırmadıkları için oluyor diye açıklayabiliriz.İspanya'da ise grid pozisyonu çok önemli olucak.Redbulldan zayıf aerodinamik yönleri tamamlayıp farkı kapatırlarsa sezonun ilerleyen kısmında kafa tutabilirler.Onlara benzer motor haritası ve esnek kanadı ilk onlar üretti(Sahip olanlar hariç)Ayrıca Çin ve Türkiye'de özellikle tek turda ne kadar hızlandıklarını gördük.Kim bilir İspanya belki Monako ciddi bir galibiyet şansı olabilir onlar için.Bu 2 yarıştan birinde Redbull hakimiyetinin kırılacağına inanıyorum.Son olarak start anı ve önde yer almak onları yenmek özellikle bu 2 pistte çok kritik

  6. schumi geri dönecek kalbinize inanıncınız olsun yeterki o otomobillerin efendisi!!

  7. ben bilmem ; mgp bilir !!!

  8. sen önce adamın buttona bak defalarca geçtik la onu üstelik daha zayıf aabamızla yüz yokmu sende köselemi var la sende ?

  9. haoşşt ta sana her delikten çıkan buttoncu.ne yermeden anlasın nede sevmeden düüüü düüüüü

  10. Rosberg ispanyada geçse nolcak arkadasım ? sezonun yarısına geldikte hep rosberg mi geçti ? kaçıncı yarıstayız daha?Geçsin rosbergin ne olcak en fazla 3. büyük ihtimal 5. olur 🙂

  11. Forza_Jenson avatarı

    Hoşşşttttttt

  12. son koz son kozunuz (schuminin)bunuda silmeyin sayın trf1 yönetimi ben kendi fikrimi söylüyorum.lütfen

  13. )ispanyadada schumiyi geçersek (rosberg) gerisini cümle f1 ciler düşünsün !

  14. miyadınız yani son kullanma tarihiniz dolmuş hem senin hemde schuminin ross baba.son kozunuz ispanya tuttu tuttu;tutmadı bittiniz bitirirler sizi

  15. ununuz var yağınız var ateşiniz var ama helva yapamıyorsunuz beceriksiz herifler.fıttırdım yeminle her zaman aynı terane aynı temcit pilavı ısıst ısıt önümüze koy yeter be yerter yetti gerçekten yetti artık.

  16. lan gerzek ulan salak sonunda söylüyorum.elinde rosberg gibi bir pilot var ama senden adam olmaz geri zekalı herif de git bırak mgp nin yakasını herkes rahat bir nefes alsın yeter ulan yetti be de … git geri zekalımısın manyakmısın tutturmuşsun odunumun parası.eskide kalmışsın sende schumide geride kalmışsın kalmışsın bırakın lan şu işi hasta oldum delirdim.fıttırdım haug bitir şu adamların işini

  17. şu resimde brawnın tipine bitiyorum :)) çizgi film karakterleri gibi

  18. Emre Sercan avatarı

    windows u silip linux yüklesinler anca düzelir araba 🙂

  19. MgpSchumi2011 avatarı
    MgpSchumi2011

    Döne döne benim başım döndü umarım daha fazla dönmez:)

  20. ÖMER GİRAY TALAY avatarı
    ÖMER GİRAY TALAY

    Çok güldüm bu cevaba :)) Cidden öyle,güncellemelere birde servise pack ismi koysalar tam olacak.

  21. Güncelle güncelle zaten Windows'a döndü araba. bi adam edemediler…

  22. elimlen gonuş ross elimlen gonuş :)))…

  23. Brawn: "Sadece yolunda gitmeyen şeylere bakılması gerek. Çok küçük şeyler bunlar ve son sıralama seansına kadar Türkiye'de inanılmaz derecede güçlüydü ama sonra bazı sorunlarla karşılaştı"

    "Bu yüzden bitirmesi gereken son bir iki iş var. Başından beri yavaş olsaydı endişe etmeliydiniz ama ben endişe etmiyorum. Çünkü hâlâ çok hızlı"

    Zaten bizlerde o bir iki şeyin çözülmesi için Schumi gibi sabrediyoruz. Onun bu duruma düşmesi ve olumsuz yorumlarla karşılaşması şahsen beni üzüyor.
    Siz teknik ekip olarak üzerinize düşeni yapın ve o son bir iki şeyi halletmesi için Schumiye sadece bir yarış zaman verin.
    Gerisi çorap söküğü gibi gelecektir.
    Umarım bu iddalarda bulunurken aylardır plan doğrultusunda ilerlediğini ifade ettiğiniz herşey yolunda gider ve o büyük güncelleme ile hedeflenen yere gelinir.
    Açıkcası Schumiyi normal yarış şartlarında podyumda görmediğim sürece güncellemelerin hikaye olduğunu düşüneceğim.

  24. kasım ali aytekin avatarı
    kasım ali aytekin

    ross amca 1.5 yıldır aynı terane inşallah bu sefer haklı çıkarsın !

  25. Ne dönmekmiş arkadaş, dönme dolaba benzediniz! Dönüp dönüp aynı yere geliyorsunuz.
    Schumi taraftarı olarak üzülüyorum böyle laflar duyunca-okuyunca adam aracı verin siz sonra dönüp dönmeyeceğine bakarız.

  26. "Ama Schumacher, çok dirençli biri"

    tek rakibi arm-strong.

  27. Masalla masalla hep aynı şeyi gonuşup durrusuuuz..)))))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir