Bahreyn: "Bernie Gel, Hazırız"

yazar:

kategori:

FIA, yarışın bu sene yapılıp yapılmayacağı konusunda karar süresini Haziran’a kadar uzatmıştı ve Gulf Weekly’nin manşetinde bu hafta “Bernie, geri gel, biz hazırız” yazıyordu.

Bu manşeti atan editör Stan Szecowka, gelecek hafta Londra’da Bay E’ye şahsen vermek üzere bütün okuyucuların imzalayacağı bir dilekçe götürecek.

Szecowka: “Son dönemde bazı kötü zamanlarımız oldu ve 2011 yarışının tekrar takvime girmesi, hepimiz için inanılmaz bir itici güç olacaktır.”

Ayrı olarak Bahreynli Formula 1 taraftarları tarafından 2.000’den fazla imza toplandı.

Grup adına bir sözcü: “Yarış bizim ve bütün ülke için çok şey ifade ediyor. Bu sene (yarışın) gerçekleşmesinde üzerimize düşen küçük işi yapmak istiyoruz.”


Yorumlar

  1. Ömer_Massa avatarı

    umarım döner bu pist çünkü massa'nın hem çok iyi olduğu hemde çok sevdiği bir pist.

  2. bahreyn pisti f1 in 60. yıldönümü için(yamulmuyorsam) öyle yapılmıştı geçen sene de açıklama yapılmıştı 2011 de eski haline dönecek diye. orası endurance pisti geçen seneden daha öncekiler gp pistiydi.

  3. yaa eski haline getirin şu pisti abuk sabuk virajlarla garip bir hal almıs eski hali cok iyiydi hatta oyunlarda oynamayı en sevdigim pistti.

  4. ben de sana hoş geldin diyorum Sinan.

  5. sinan ergin avatarı

    askerden geldim hele şükür 😉
    buradaki tüm arkadaşları selamlıyorum, yeni katılan arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum, bide fok balıkları ölmesin istiyorum :))) nasıl bağlayacağımı bilemedim sonunu :p

    haber başlığı "cem, uzan geliyorum" u hatırlattı 😀
    onların kalması bizim de anlaşma şartlarını zorlamaya başlayacak. çünkü 2 yılda bir dönüşümlü olması durumu bile var. hala anlaşma yapabilmiş değiliz. bu arada bahreyn de sıradan pistlerden bir tanesi. istanbul park gibi güzel bir pist için koz olacaklar. ne diyelim arapların nefesi kuvvetlidir iyi okuyup üflesinler ama bay e ye nefesleri yetmez, soluksuz bırakır adamı 😀

  6. takvime yeniden bir yarışın daha eklenmesi çok güzel bir olay olur. bu pistin ferrari'nin kalelerinden birisi olması ise, tadından yenmez bir durum yapar.

    yeni kurallarla birlikte sakhir pistinde bile bir ton geçiş göreceğimize eminim. uzun düzlüklerin ardından sert frenaj noktaları var, keyifli bir yarış olacağına dair iddiaya girebilirim..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir